Top 10 motiverende liederen voor vrouwen

Of je nu blauw voelen of als je op de top van de wereld, schiet deze ontzagwekkende motiverende liederen voor vrouwen en het gezicht het leven op je eigen voorwaarden!

Top 10 motiverende liederen voor vrouwen

Muziek kan ons inspireren en veranderen ons humeur in een kwestie van minuten. Net als sommige ballads je verdrietig of nostalgische kunnen maken, kunnen deze vrolijke, inspirerende liedjes voel je je sterker, energie en klaar voor alles wat het leven je weg kan gooien. Wij geven u onze keuzes van de top tien motiverende liederen voor vrouwen. U zult merken dat deze hebben geen bepaalde orde - we houden van ze allemaal even.

Cher - "sterk genoeg"

De onverwoestbare dame van de pop geeft ons een hymne van zelfvertrouwen met slechts een aanraking van in-your-face lef. Cher nummer gaat over het verleden los te laten en het vinden in jezelf de kracht niet alleen om verder te gaan, maar om het te doen in een sneller tempo en met een glimlach op je gezicht. Niets zegt "Je gaat, meisje" als deze tune.

Favoriete citaat - "Ze is niet de moeite waard helft van me, het is waar"

Christina Aguilera - "mooie"

Voor die momenten dat je geruststelling nodig hebt, speel dit lied en je zult beseffen dat het leven de moeite waard is en kunt heerlijke dingen te bieden aan degenen dapper genoeg om het te omarmen. Gepaard met een award-winnende video portretteren mensen van verschillende, en vaak verbannen, sociale groepen het overwinnen van hun problemen, het is de ultieme lied over schoonheid komt van binnenuit en niet mensen te laten brengen je naar beneden.

Favoriete citaat - "We zijn de nummer in de melodie, vol mooie fouten"

Whitney Houston en Mariah Carey - "als je gelooft"

De twee grote stemmen van de ziel verenigd in een lied voor de "Prins van Egypte" soundtrack, en ze leveren een boodschap van het geloof in jezelf en het zien van de goede en positieve in het leven en anderen. De krachtige, ganzen-bump inducerende vertolking maakt echt de boodschap hit thuis.

Favoriete citaat - "Maar als je verblind door je pijn, kan je weg niet zien dwars door de regen, een kleine maar toch veerkrachtig stem zegt hoop is zeer nabij"

Madonna - "druk me uit"

De koningin van de pop gemaakt deze girlpower volkslied terug in de jaren tachtig, maar het wordt nog steeds beschouwd als een empowerment klassieker decennia later. Madonna krijgt tot aan het punt door het leveren van teksten bijna in de vorm van een handboek, dat vind ik vrij netjes. De boodschap is - je verdient het beste, ga niet voor iets anders.

Favoriete citaat - "Ga niet voor de tweede beste, baby"

Irene cara - "What a Feeling"

Ik hou van deze geweldige, krachtige feel-good nummer uit de jaren tachtig! De video vertelt het verhaal van hard werken en prestatie, en het lied is over genoot in die momenten dat we het gevoel dat we konden niets doen. Zelfs als je niet zo warm voelen, zal dit lied goede herinneringen keren wakker wanneer je voelde geweldig en geeft je een boost van geluk te geven.

Favoriete citaat - "Neem je passie en het te laten gebeuren"

Katy Perry - "vuurwerk"

Voor die momenten waarop je het gevoel dat een gloeilamp die net uitging, schiet dit nummer en vind je innerlijke vonk weer. Katy Perry's song zal u verheffen en u helpen uw innerlijke licht te herontdekken. Als je te emotioneel voelt, is het misschien een goed idee om de video te slaan, dat wel.

Favoriete citaat - "Je moet gewoon ontsteken het licht en laat het glanzen"

Mariah Carey - "held"

Een andere krachtige lied over het ontdekken van je innerlijke kracht. De teksten sloeg de spijker op de kop door je te vertellen over geduld, niet op te geven en hopen op een betere toekomst. Je innerlijke held wacht, en Mariah's song zal laten komen zijn zegje.

Favoriete citaat - "Dromen zijn moeilijk te volgen, maar laat niemand ze losmaken"

Beyonce - "luisteren"

Beyonce geeft ons het lied over het niet laten iedereen die je naar beneden trekken. De track werd opgenomen voor de film "Dreamgirls" en Beyonce zal je leren over je innerlijke Dreamgirl, degene die is sterk, zelfverzekerd en beter af alleen te vertrouwen op zichzelf, dan op iemand anders.

Favoriete citaat - "Ik ben meer dan wat je aan me gaf, vond ik de stem je dacht dat je om me gaf"

Louis armstrong - "What a Wonderful World"

De enige man op onze lijst maakte deze ode aan het leven terug in de jaren zestig, en ik denk dat dit de ultieme evergreen lied over gewoon genieten en het vieren van het leven in al zijn aspecten. Armstrong doet ons denken aan alle dingen die ons omringen in al hun schoonheid, en toch misschien hebben we geen tijd om ze te bewonderen in ons drukke leven te vinden. Neem de tijd, het is het waard.

Favoriete citaat - de hele song!

Gloria Gaynor - "I Will Survive"

Deze wordt beschouwd als de nummer een feel good nummer voor vrouwen. Gloria Gaynor legt empowerment 'voor iedereen die kan luisteren, en dringt erop aan dat er niets kan brengen haar zo laag is voor haar niet in staat zijn om boven het.

Favoriete citaat - "Zo lang als ik weet hoe de liefde, ik weet dat ik nog leef"

Onze selectie