5 leuke alternatieve kleding voor vrouwen

Er zijn altijd meisjes die niet echt passen bij wat de maatschappij denkt dat een meisje eruit moet zien. Je hebt ze gezien - zij zijn de meisjes met piercings, tatoeages of gewoon andere kleren. Ik heb een van hen mijn hele leven. Stel je mijn geluk toen ik erachter kwam dat ik niet hoeft te mannenkleren meer dragen, omdat er alternatieve kleding voor vrouwen.

5 leuke alternatieve kleding voor vrouwen

Dus, gaat dit een voor alle alternatieve meisjes daar. Je hoeft niet om roze te dragen om te kijken als een meisje. U kunt trouw te blijven aan jezelf en nog steeds ziet er geweldig uit. Bekijk hier de lijst van de beste alternatieve kleding voor vrouwen.

1. Dr Martens schoenen

Dr Martens schoenen en laarzen zijn waarschijnlijk de meest herkenbare punt als het gaat om alternatieve kleding. Ze zijn er al lang genoeg om de harten van veel mensen die in de alternatieve stijl te stelen. De laatste tijd heeft het bedrijf begonnen met het produceren van meer vrouwelijke modellen, dus nu is er voor elk meisje. Het maakt niet uit als je een fan bent van de originele 1460 model, of wilt u iets meer meisje-achtige, Dr Martens is uw keuze.

2. Dr Martens kleding

De beroemde schoenen en laarzen bedrijf heeft in een ogenblik tijdens hun werk gerealiseerd dat zij kleding te kunnen maken. En laat me je vertellen - het is leuk kleding. De kleren zijn behoorlijk beïnvloed door de stijl van de werknemers, maar de artikelen zijn nog steeds vrouwelijk, met mooie lijnen en ze zien er goed uit op bijna elk meisje.

De keuze is niet erg groot maar - er zijn overhemden, jurken, jassen en sokken. Toch is er minstens een item een ​​alternatief meisje zou willen. Lees meer over Dr Martens kleding op deze link.

3. Converse All Star sneakers

Vooral bedoeld te zijn basketbal sneakers, converseren alle sterren zijn een ander herkenbaar punt onder alternatieve mensen. Dit zijn de sneakers die niet erg lang moet duren, maar ze zijn geliefd en gekoesterd. Bovendien, ze zijn ongelooflijk comfortabel en perfecte keuze voor de warme zomerdagen, omdat ze zijn gemaakt van canvas.

U kunt kiezen tussen de originele kleuren of nieuwe kleurenschema's. Converse All Star sneakers zullen het symbool van de rebellen, rock and roll en alternatieve levensstijl blijven.

4. Alchemy gothic

Alchemy Gothic merk begon als een bedrijf dat alternatieve rock en heavy metal stijl sieraden geproduceerd. In de loop der jaren, hebben ze begonnen met kleding, accessoires en huishoudelijke artikelen te produceren. Sieraden, natuurlijk bleven hun meest herkenbaar merk. Alchemy Gothic artikelen zijn erg populair onder muzikanten over de hele wereld.

U kunt bands als Lacuna Coil, Sonicsyndicate en The 69 Eyes te zien in hun nieuwste catalogus te zien. Alchemy Gothic is een soort van een klassieker voor elke alternatieve meisje. Check hun officiële website.

5. Rock rebel kleding

Dit is niet echt een merk, maar eerder een grote website met veel merken waarvan de belangrijkste producten zijn alternatieve kleding en accessoires. De site kan worden gezocht, hetzij per categorie of per merk en de keuze is echt groot. U kunt alles vinden van eenvoudige jeans, jurken en zelfs badkleding.

Er is een speciaal deel van de website voor items te koop, zodat u kunt zelfs een betere deal te vinden. Bekijk ook de officiële website van Rock Rebel kleding. Volg de link en verwen uzelf met een nieuw item vandaag.

Dus, afscheid baggy kleding en overhemden voor heren - alternatieve meisjes hebben artikelen die speciaal voor hen gemaakt. Ze zijn mooi, ze zijn vrouwelijk en ze zullen nog steeds laat je je. Kies items uit deze lijst van leuke alternatieve kleding voor vrouwen en worden die rock meisje die je altijd al wilde zijn.

Onze selectie