7 slimme manieren aan te kleden op een begroting

Uit geld, maar nog steeds wil zien er geweldig uit? Het is goed mogelijk. Hier zijn 7 slimme manieren aan te kleden op een begroting.

7 slimme manieren aan te kleden op een begroting

Laat nooit zulk een kleinigheid als geld in de weg staan ​​van je innerlijke fashionista! Ja, geld komt in de vergelijking en is noodzakelijk, maar het gebrek aan het hoeft niet te worden als een beperking als je denkt, zeker niet als het gaat om mode.

U kunt modieus zijn, vet en adembenemende, draag leuke outfits, druk uw eigen stijl, en geniet van de mode, zelfs terwijl op een begroting.

Als een zaak van de feiten, het zijn op een budget kan in feite maken je uit de doos en meer creatief met uw kleding en stijl. Bekijk enkele geweldige manieren om de manier waarop je wilt bij het winkelen op een begroting kleden.

1. Raid uw kast

De meeste meisjes alleen richten op een bepaald percentage van hun garderobe, en vergeet de rest, om welke reden. Maar als je echt nam een ​​goed kijken naar wat je hebt daar zou je waarschijnlijk vinden veel dingen die kunnen worden gebruikt bij het creëren van een outfit, veel dingen die hoeft alleen maar een beetje bevestiging, of gewoon dingen die je gebruikt om de liefde maar gewoon vergat. Ook veel van de trends komen terug, en weer terug groot. Dat is waarom sommige van de dingen die je zelf dat heet terugweg waren waarschijnlijk vandaag zou kunnen zijn heup met een beetje modificatie.

2. Ga vintage

En als ik zeg 'ga vintage' Ik bedoel, raid kast van je moeder ook. Serieus, ik kan je wed dat je een aantal ernstige gemmen daar vinden vanaf toen ze jonger was en in het verkleden. Zoals ik al zei trends komen terug en een aantal van haar oude spullen kan behoorlijk waardevolle bevindingen - je krijgt iets dat is uniek, dat een verhaal en dat vintage gevoel dat heel de hype van deze dag en perfect voor het creëren van mooie outfits heeft.

3. Kijk uit voor verkoop


Verkoop kan zeker worden hectisch, maar het is een geweldige manier om grote vondsten te krijgen zonder uw portemonnee te nemen een enorme hit. Dus houd een oog open voor de verkoop bij brand stores je wilt, maar kan niet echt veroorloven de meeste van de tijd, of gewoon uw favoriete winkels, zodat u niet in de gelegenheid om de beste deals te missen.

4. Outlet winkelcentra en winkels

Verkoop de hele tijd, wat kan beter? Zeker dat ze meestal niet over spullen uit de nieuwe collecties of wat dan ook, maar die echt geeft om dat? Als u denkt dat een jurk is schattig heb je echt schelen als het lente / zomer 2011? Natuurlijk niet.

5. Investeren in de verklaring stukken

Dit is waar je uitgeven. Het is volkomen normaal om een ​​beetje meer geld te stellen aan de kant en breng het op een mooie hoge kwaliteit handtas, een paar goede schoenen, een mooie riem, of iets dergelijks. Denk aan hen als een investering, want ze zijn prijs in principe moeten garanderen hoge kwaliteit, en dat betekent dat je veel gebruik te krijgen van hen. En dat is niet alles, zullen deze worden de items die je je hele outfit opnieuw en opnieuw bouwen van de toekomst, omdat ze tijdloos en mooi. Als je een leuk paar schoenen op, alles wat je nodig hebt zijn skinny jeans en een effen wit T-stuk naar fab kijken!

6. Accessorize

Geen outfit is compleet zonder goede accessoires, ze maken een enorm verschil en kan je kijken naar een heel ander niveau. En het beste is - ze hoeven niet duur te zijn bij allen! U kunt geweldige dingen in principe overal te vinden in geweldige prijs, zelfs in brand stores.

7. DIY

Waarom niet? Je bent vrij om te doen wat je wilt. Snijd een paar oude jeans en korte broeken te maken, maak gescheurde jeans zelf, zet een oversized t-shirt in een schattig jurkje, de mogelijkheden zijn eindeloos. Als u niet zeker weet hoe het te doen, geloof me, zullen creatieve YouTubers u tonen. Er zijn zo veel DIY tutorials zul je iets dat je zal helpen zeker vinden.

Onze selectie