Hoe je cocktail jurken kiezen om uw lichaamsvorm passen

De perfecte cocktail jurk creëert een opvallend silhouet en wijst op de vrouw die het draagt. Het verhoogt haar beste eigenschappen en stroomlijnt haar lichaam prachtig. Lees verder om te leren hoe je een cocktail jurk aan uw lichaamsvorm passen kiezen.

Hoe je cocktail jurken kiezen om uw lichaamsvorm passen

Coco Chanel zei ooit: "Kijk voor de vrouw in de jurk. Als er geen vrouw, er is geen jurk." Elke vrouw moet hebben een selectie van cocktail jurken in haar garderobe voor een avondje uit of speciale gelegenheden. Er is iets over een cocktail jurk dat maakt een vrouw zich zelfverzekerd en sexy, en dat mannen niet kunnen weerstaan.

[Lees: Wat te dragen met een cocktail jurk: 9 outfit ideeën ]

Er zijn zoveel stijlen die er zijn om uit te kiezen, maar niet elke cocktail jurk zal jouw vorm past. De sleutel tot het vinden van een cocktail jurk die je lichaam flatteert is om te zoeken naar een die een zandloper silhouet creëert door het balanceren van uw proporties gelijkmatig en de aandacht weg van gebieden die u wilt de-benadrukken.

U wilt de illusie van perfecte symmetrie tussen je borsten en heupen en een gesmoord in taille te creëren, ook al is dit niet de natuurlijke vorm van je lichaam. Als je ziet er geweldig uit, voel je je geweldig, en als je eenmaal de juiste jurk hebben gevonden om al uw beste vermogen te markeren, zal niemand in staat zijn om hun ogen af ​​te leiden van je.

Peervormige

Als je bovenlichaam is kleiner dan je onderlichaam, wordt u aangemerkt als peervormige, net als Beyonce, Kim Kardashian en Jennifer Lopez. Strapless jurken zijn perfect voor het tonen van je slanke schouders en trekken de aandacht weg van je heupen.

Benadruk je bovenlichaam met opvallende details. Halter-hals jurken zal helpen de balans van uw slanke schouders en bredere heupen. Low-kelderen nek-lijnen zal je bovenlichaam accentueren, de aandacht vestigen op je gezicht en borst, en accessorizing met een statement ketting of grote oorbellen zal een soortgelijk effect hebben.

[Lees: Hoe een schouder jurken te dragen ]

Cocktail jurken met vloeiende of A-lijn rokken zijn perfect voor peer vormen, zoals scheren ze de heupen prachtig. Wees niet bang om nauwsluitende jurken te dragen, maar zorg ervoor dat ze niet te strak rond de heupen en investeren in de juiste onderkleding om eventuele bobbels of ongewenste ondergoed lijnen te verbergen.

De meeste peervormige vrouwen zijn prachtig scherpe tailles, dus laten jouwe af met een cinched in taille. Rijk tailles zijn ideaal, omdat ze de aandacht vestigen op je bovenlichaam en maak het beste van een slanke taille. Riemen en detaillering rond de taille zal ook spelen op dit actief en evenwicht prachtig met een jurk met klokkende rok.

Kies voor blok gekleurde cocktail jurken en sturen duidelijk van grote prints, zoals ze het risico te voegen bulk aan je heupen. Als alternatief zal een tweekleurige jurk met het lichter of helderder kleur boven de taille en de donkere toon hieronder evenwicht van uw figuur proportioneel.

Omgekeerde driehoek

Als u gezegend met een van nature grotere buste en / of vindt dat u hebt brede schouders en slanke heupen en benen, je hebt een omgekeerde driehoek vorm. Creëren de illusie van een zandloper figuur door het tekenen van de ogen weg van je bovenlichaam en volume toe te voegen aan je heupen.

Cocktail jurken met V-halslijn zal goed werken met jouw vorm, de aandacht weg van je brede schouders en het benadrukken van uw buste. Sweetheart halslijn creëren een illusie van smallere schouders, net als spaghettibandjes en kapmouwtjes. Strapless jurken en jurken met volle mouwen moet worden vermeden. Schoudervullingen zijn de ultieme no-no voor je figuur.

[Lees: Wat jurk te dragen met brede schouders ]

Jurken met meer detaillering onder de taille zijn ideaal. Kiezen voor cocktail jurken die zijn vloeiende rokken, A-lijnen en plooien, want dit zal volume te creëren waar het nodig is en cinch u in bij de taille. Haal het meeste uit uw slanke benen door te laten zien ze af. Opvallende schoenen kunnen ook uit de buurt van je bovenlichaam trekken het oog.

Maak een zandloper illusie door te wijzen op uw taille. Blouson jurken die zich verzamelen rond de taille wordt een curve toe te voegen aan de bovenste heup en pronken met je perfecte benen. Een brede riem of een corset riem zal smoren in je taille, vooral wanneer gedragen in een contrasterende kleur aan uw cocktail jurk.

De zandloper

Als uw buste en heupen gelijk worden geproportioneerd en je hebt een taille die duidelijk gedefinieerd is, overweeg dan jezelf gelukkig. De zandloper is de vorm die alle vrouwen trachten te bereiken, zodat pronken uw vermogen. Je figuur heeft precies de juiste hoeveelheid van symmetrie, dus kijk voor cocktail jurken die de definitie van je taille te benadrukken en te voorkomen dat losse en ongedefinieerde jurken.

Vermijd hoge nek lijnen - je wilt pronken met je decollete, niet verbergen. Kies ingerichte cocktailjurken. Shift jurken en bodycon jurken zijn perfect. Jurken met potlood rokken zal uw silhouet prachtig romen. Kijk voor jurken die smoren in de taille en stop net boven de knie. Benadruk uw slanke taille door accessorizing met een contrasterende riem.

Tijdloze fifties-stijl jurken zijn een andere goede manier om uw benijdenswaardige rondingen te pronken, met gedefinieerde midsections en uitlopende rokken. Strapless opties zijn ideaal. Wrap dresses zal ook u past, benadrukken en verbeteren van je zelfs proporties terwijl cinching bij de taille.

Jongensachtige / rechthoekige

Slank en atletisch als Sarah Jessica Parker, rechthoekige vormen zijn recht op en neer en hebben geen bochten of wanverhoudingen te verbergen. Creëren de illusie van een vrouwelijke lichaamsbouw door te kiezen voor jurken die curven impliceren.

De meeste jurken eigenlijk hangen beter op vrouwen met kleinere bustes, dus beschouw jezelf gelukkig. Kies een cocktail jurk met een uitgeholde of lieverd hals om bochten toe te voegen aan uw bovenlichaam. Jurken met kragen, ruches toppen en detaillering rond de borst zal ook het volume te creëren rond dit gebied.

Peplum jurken zal de illusie van een welgevormde figuur te geven. Rijk tailles zijn ook perfect voor je frame, zoals ze pronken met de slankheid van je taille en voeg volume zowel boven als onder de buik. Cocktail jurken met plooien en asymmetrische detaillering zal u met bochten op de juiste plaatsen, en riemen zijn een fantastische manier om definitie toe te voegen aan je taille.

[Lees: 5 leuke manieren te stylen de veelzijdige peplum jas ]

Overweeg ook het dragen van een rok en top in plaats van een cocktail jurk. Door dit te doen, zal je breken de gelijkmatigheid van je frame. Een wrap of scoop-hals top verscholen in een hoge taille rok zal het volume te creëren om uw borst en definieer je taille mooi.

Apple vormige

Vrouwen met een appel gevormde lichamen hebben een beetje meer gewicht rond het middel, minder goed gedefinieerde taille en hebben meestal voller bustes. De sleutel is om je figuur te stroomlijnen en te los en vormeloze jurken te voorkomen.

Kies voor cocktail jurken met zachte gedrapeerde stoffen eerder dan aanhankelijk materialen. Sturen duidelijk van elastische stoffen. Wrap jurken zijn een ideale keuze, omdat ze benadrukken de buste gebied en typisch binden aan de zijkant, het manipuleren van de definitie van de taille. De A-lijn vorm gecreëerd door een wikkeljurk zal volume toe te voegen aan uw onderlichaam, opnieuw creëren van de illusie van een kleinere taille. Gaan voor gedurfde blok kleuren of donkere tinten, omdat ze de neiging om appel vormen beste flatteren.

U vindt cocktail jurken met V-halzen erg vleiend. Als u appelvormige, dan heb je de meeste kans hebben genoeg decollete te pronken, dus maak er het beste van. Vermijd bodycons en kies jurken die flare van de taille en definieer je bovenlichaam plaats. Het is ook de moeite waard te investeren in een contouren onderjurk om uw figuur te stroomlijnen.

Onze selectie