Wat te dragen op de eerste date?

De eerste date, eindelijk! Maar wat te dragen? Hier zijn een paar tips om je eerste date voor u gemakkelijker te maken.

Wat te dragen op de eerste date?

We zijn meisjes, we ophef over onze outfits de hele tijd, niets vreemds aan dat. Het is gewoon natuurlijk gedrag, en is het zinvol om ons - in onze gedachten wat we dragen altijd en overal, is echt belangrijk! Dus het is logisch dat het kiezen van een outfit voor een eerste date met iemand die je wilt, is een enorme deal, en vereist een zorgvuldige denken door. Natuurlijk, wat je kiest om te dragen op de dag, moet eerst en vooral worden in overeenstemming met uw persoonlijkheid en stijl, maar er zijn nog steeds enkele algemene regels elk meisje moet volgen als ze wil aan te kleden om indruk te maken.

Draag iets dat geschikt is voor de gelegenheid

Waar je met je date te dicteren wat je draagt ​​tot op zekere hoogte. Als je over of onder gekleed het kan je date te maken, en nog belangrijker je, voelt ongemakkelijk. Dus zorg ervoor dat goed geïnformeerd over waar je naartoe gaat en wat je gaat doen, voordat u het uitzoeken van je outfit.

Niet iets wat je gaat nodig hebben om de hele tijd aan te passen dragen

Net als een strapless top, of iets met spaghettibandjes die de neiging hebben om af te vallen de schouder. Niet alleen is dat waarschijnlijk met teveel huid de eerste keer zie je een man het zal ook irriteren de hel uit je de hele tijd. Je wilt niet zorgen te maken als alles is op zijn plaats tijdens de dag, zijn er een heleboel andere dingen die je wilt richten op.

Draag iets dat je comfortabel in voelt

Comfort is belangrijk voor het hebben van een goede tijd, waar dan niet alleen op een datum, maar de meeste meisjes zijn bereid om te gaan door wat ongemak alleen maar om extra mooi uitzien. Ieder meisje kan begrijpen dat, en elk meisje heeft dat een paar van de hemelse prachtige hoge hakken die, ironisch genoeg, maken haar voeten voelen alsof ze in de hel, of die prachtige rok die maakt haar bedelaar belachelijk warm, maar is slechts een tikkeltje te strak. Toch, wanneer je klaar voor de dag te vergeten over hen! Je zult beter af zijn in iets dat niet is beperkt op geen enkele manier, maar maakt je net zo goed.

Er is een dunne lijn tussen sexy en trashy

Eigenlijk schrap dat, de lijn is niet zo dun. Ieder meisje weet micro mini's en laag uitgesneden jurken / overhemden communiceren de verkeerde soort boodschap. Je wilt niet de man om te kijken ongeveer 5 centimeter af van je ogen de hele tijd, of om mentaal uitkleden je met die lege blik, terwijl je probeert praten, maar als je ziet eruit als seks op poten kun je niet hem echt kwalijk nemen. Toon van de sexy, zet de classy.

Accessoires & make-up: minder is meer

Ga niet op zoek als een kerstboom, hoeft jongens meestal niet waarderen dat. Ik weet meer dan accessorizing is een enorme trend de laatste tijd, maar jongens niet echt of volg deze trend die we zo dierbaar.

Onze stijl is iets heel persoonlijks. Het is een uitdrukking van onszelf en mag nooit allemaal om indruk andere mensen. Maar houd in gedachten dat, als het gaat om de eerste data van de indruk die je maakt op de ander (en andersom natuurlijk) is wat telt, en niet voor een tweede niet denken dat wat je draagt ​​niet gaat beïnvloeden de vibe u afgeven.

Op het einde, wat je draagt ​​op je eerste date is niet zo belangrijk voor hem als het is aan u - wat telt is dat je sexy voelen en goed in je vel, niet ontoereikend. Dus kleed je voor jezelf eerst, voor hem tweede. Hou van jezelf en je lief voor hem zijn als goed.

Onze selectie