10 anger management ideeën voor ouders

Elke ouder verliest het soms helemaal vanwege de kinderen. Hun handelingen en beslissingen kan echt om je en maak je je grip verliest. Probeer niet om het de volgende keer verliezen. Probeer deze 10 anger management ideeën.

10 anger management ideeën voor ouders

Ok, stel je een situatie waarin je kind iets dat echt maakte je boos heeft gedaan. Hier is wat je moet doen - stap voor stap.

1. Kalmeren

Maakt niet uit hoe boos je bent, voordat u iets over de situatie heb je nodig om te kalmeren. Sjorren in het bijzijn van je kinderen kan laten een aantal ernstige littekens, psycholoog zeggen, dus probeer je best om te voorkomen dat.

2. Ademen

De beste manier om te kalmeren is om 10 keer diep adem te nemen. Als u nodig hebt om, uit de ruimte, ga dan naar de badkamer of je slaapkamer en gewoon ademen tot je kalmeren. Schreeuwen in een kussen als je wilt, maar probeer niet om elke situatie te regelen met uw kind terwijl je boos bent.

3. Niet schreeuwen

Niet onder alle omstandigheden schreeuwen tegen je kind. Ongeacht wat uw kind heeft gedaan, zal schreeuwen je nergens, behalve op weg naar nog bozer. Als je echt boos, stuur uw kind naar hun kamer en vertel ze dat je erover later zou praten. Ademen, mediteren, schoon te maken, doe wat je kalmeert in de tussentijd, en pas na dat begin een gesprek.

4. Het was niet met opzet

In de meeste gevallen, het ding je kind heeft gedaan was niet met een enige bedoeling om je boos te maken. Baby's huilen niet om ondanks je, schoolkinderen niet morsen hun sap op doel, en uw tienerdochter is waarschijnlijk niet uit die jongen alleen maar omdat je hem niet mag. Zodra je dit beseft, zul je je woede te beheren makkelijker.

5. Vergeet niet je kindertijd

Neem een ​​goede blik op jezelf en eerlijk herinneren hoeveel problemen je je eigen moeder gaf. Je was niet een gouden kind, niemand van ons waren, dus verwacht niet dat je kind om zijn vlekkeloze kleine prins / prinses die precies doet wat jij wilt dat ze doen.

6. Wat zou jij gedaan hebben?

Zet jezelf in de schoenen van uw kind en proberen te realiseren wat je zou hebben gedaan in de situatie. Vergeet niet, ik heb het niet over wat je zou hebben gedaan met je 45 jaar of ouder, ik heb het over hoe je terug zou hebben gereageerd toen je 15. Wees niet verbaasd om te ontdekken dat je hetzelfde zou hebben gedaan. Dat is uw kind na alles.

7. Kunt u mij helpen?

De volgende stap in uw woede beheer behandeling is te realiseren als er iets is wat je kunt doen om uw kind te helpen. Kunt u een goed advies geven? Zal een eenvoudige gesprek helpen? Is er een bepaalde actie die nuttig zullen zijn? Ontdek hoe u kunt helpen.

8. Heeft uw kind wilt helpen?

Ok, je kan de beste oplossing voor het probleem van uw kind hebben, maar om te helpen, je kind nodig heeft om de hulp van u wilt. Soms is het beter te laten kinderen gaan met hun problemen voor zichzelf. Natuurlijk betekent dit niet dat je helemaal niet geïnteresseerd in de situatie zou moeten zijn, maar niet duwen. Vraag je kind openlijk als ze willen helpen. Als het kind schreeuwt "nee, laat me met rust," doe dat. Je kind zal naar je toe komen om hulp als u klaar bent.

9. Praat erover

Eens, zowel u als uw kind zijn een beetje rustiger, moet je gaan zitten en praten over wat er gebeurd. Probeer niet te laten zien dat je boos bent, ook al heb je misschien wel. Je nodig hebt om een ​​sfeer die uw kind zal laten zien dat de twee van u veilig kunt praten over alles te creëren. Beloof dat je niet boos zal zijn en dat je je kind niet zal gemalen en proberen om een ​​rustige, volwassen gesprek te hebben. Behandel uw kind als een gelijke en je zult zien hoe snel ze zullen beginnen met het maken van een goede volwassen beslissingen.

10. Laat ze leren

Iedere ouder zou houden van hun kind van iemand anders fouten te leren in plaats van uit hun eigen, maar eerlijk zijn - dat is niet echt gebeuren. Hetzelfde als je domme fouten gemaakt toen je jong was, je kind is gebonden om ze te maken ook. Soms, dat de beste oplossing in de wereld. Laat uw kind te leren en opgroeien. Uiteindelijk zal je trots op wat je hebt gedaan, want je ziet je kind opgroeien tot een verantwoordelijke persoon, zich bewust van de gevolgen van hun acties zijn.

Ouderschap is geen gemakkelijke job en je zal tegenkomen veel hobbels op de weg. Verwacht niet dat je kind perfect te zijn en niet proberen om ze veilig uit het leven te houden. Uw kinderen zullen dingen die je boos maken, maar zolang je deze woede management ideeën te volgen, zult u kunnen kalmeren zijn.

Onze selectie