10 behandelingen voor kater maagpijn

Had te veel plezier gisteravond? Nu je hoofd voelt alsof het gaat ontploffen en je maag is helemaal opgezwollen en pijnlijke. Dat, mijn beste, heet een kater. En hier is wat je moet doen om zich te ontdoen van het.

10 behandelingen voor kater maagpijn

Elke kater brengt een paar dingen - is er de vreselijke hoofdpijn, de maagpijn, en de misselijkheid, en natuurlijk het algemene gevoel van vermoeidheid. U vindt de algemene tips over hoe je een kater in dit bericht te genezen, terwijl hier, wil ik u vertellen hoe zich te ontdoen van de kater buikpijn.

1. Drink veel water

Water is de belangrijkste remedie voor kater. U krijgt kater omdat je uitgedroogd bent en de belangrijkste kwestie is om jezelf te hydrateren zo snel mogelijk. Drink zoveel water als je kunt het moment dat je thuis komt van de gekke partij. Hoe meer je drinkt, hoe beter je zult voelen in de ochtend - gelijk in je hoofd en in je maag.

2. Een toast voor het ontbijt

De belangrijkste reden dat je voelt buikpijn en misselijkheid nadat je hebt te veel drinken, is het verhoogde niveau van maagzuur in je maag. Alcohol doet dit om u en de beste remedie is om iets heel droog dat zullen genieten van al het extra zuur eten. Dus, krijg je handen op een echt droge toast of een zoute crackers. Na een paar beten uw maag veel beter zal voelen en het maagzuur weg zal gaan.

3. Een kopje yoghurt

Alleen als je kan niet echt omgaan met de droge toast, begeleid het met een kopje yoghurt. Yoghurt is algemeen, goed voor je maag, omdat het de melkzuurbacteriën die een goede spijsvertering te bieden bevat. Als je een aantal probiotische yoghurt, zoals Danone Activia, in uw koelkast - nog beter.

4. Muntthee

Muntthee is een zeer oud, en een zeer bekend, middel tegen maagklachten. Het werkt als een remedie voor kater buikpijn ook. Slechts bereid je een kop warme muntthee en drink het langzaam. Als je niet echt dol op de thee zelf, kunt u ook kauwen op wat verse muntblaadjes.

5. Gemberthee

Gember is zeer gunstig als het gaat om het oplossen van maagproblemen. Als je iets kunt eten in de ochtend, het is goed om gember toe te voegen aan uw maaltijd. Echter, als je niet echt het gevoel dat het eten, bereiden gemberthee. Het kan worden gekocht in theezakjes in de winkel, maar verse thee is zo veel beter.

Neem gewoon 2 "stukje gemberwortel en schil het. Breng twee kopjes water aan de kook en voeg gesneden gember. Temper het vuur en laat 15-20 minuten sudderen. Zeef de thee en voeg honing en citroen naar smaak. Je maag pijn en misselijkheid zal verdwijnen in een paar minuten.

6. Kippensoep

Want het is bekend als de universele remedie voor bijna elke ziekte, kippensoep is ook erg goed in het genezen kater maagpijn. Een plaat van hete kippensoep zal je maag te kalmeren, hydrateren je en het herstel van de elektrolyten je door het drinken van te veel verloren. Het is niet echt een gemakkelijke taak, om een ​​kippensoep te maken in de ochtend wanneer je kater, maar hey - dat is wat orde-ins zijn voor.

7. Banaan

Alcohol is niet alleen het water uit je lichaam te nemen, het kost de vitaminen en mineralen ook. Een van de belangrijkste vitamines je verliest is vitamine B. Onvoldoende produceert buikpijn en misselijkheid, daarom is het zeer belangrijk te compenseren.

Eet een rijpe banaan. Bananen zijn een rijke bron van vitamine B en ze zijn over het algemeen een goede remedie voor een maagklachten. Als je van plan bent om te drinken, zorg ervoor dat je bananen kopen eerst.

8. Augurken

We hebben allemaal gezien die scène in de film - een persoon die hun hoofd en het eten van augurken. Pickles zijn bekend als een remedie tegen kater sinds altijd, en dat is omdat zij feitelijk werken. Pickles zijn een rijke bron van vitamine A, ijzer, kalium, calcium en mangaan. Al deze zijn essentieel voor het kalmeren van uw maagklachten.

9. Vruchtensap

Zoals hiervoor genoemde - het is van groot belang om te compenseren voor de vitaminen die je hebt verloren door het drinken. En wat een betere manier om het te doen, dan het eten van vers fruit of het drinken van vers geperst vruchtensap. Toch zou ik niet raden u aan om de meest populaire sinaasappelsap te drinken, want het kan verhogen het niveau van uw maagzuur en voelt u zich nog slechter. In mijn ervaring, zure kersen sap werkt het beste in deze situaties.

10. Braken

Ja, ik weet het, niemand vindt het leuk, maar laten we eerlijk zijn - je voelt zo veel beter achteraf. Probeer niet om jezelf te houden van braken als je hebt gehad te veel gedronken. Het is vervelend op het moment, maar het brengt verlichting zeer snel.

Braken is eigenlijk uw lichaam de eerste lijn van verdediging tegen de giftige stoffen in het. Omdat alcohol is vrij veel een toxine - goed je krijgt het idee wat er zou gebeuren. Gewoon alles uit je systeem.

Ik moet u eraan herinneren dat de beste remedie tegen kater is niet om het te krijgen in de eerste plaats. Bedien uw drinken en geef jezelf minder kans om jezelf in verlegenheid te brengen in de avond, en echt slecht te voelen in de ochtend. Echter, als je al teveel hebt gehad - deze middelen zal u helpen met de buikpijn en misselijkheid.

Onze selectie