10 dingen die alle vrouwen moeten doen in hun leven

Er zijn een aantal dingen die aantrekkelijk zijn voor een vrouw de geest, lichaam en geest! Dit zijn de dingen die we soms uit de weg, je angstig over of te voorkomen dat een of andere reden, maar moet niet.

10 dingen die alle vrouwen moeten doen in hun leven

Het kan iets onbeduidend maar leuk en spannend ofzo empowerment en episch zijn, maar er is altijd iets wat je willen dat je kon doen en proberen! Echter, de meeste van deze driften en ideeën ga gewoon door zonder dat u ooit handelen op hen. Ze blijven ergens begraven onder de stapels en stapels of werk papieren of wasgoed of kinderen of liefde kwesties of wat er ook belasten uw leven.

Als je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn als je in deze ervaringen en inspanningen liever verwend dan altijd hen te laten ontglippen, lees dan onze kleine lijst!

1. Get bevoegd!

Alvorens op alles wat je nodig hebt gemachtigd. Je moet naar dat punt waar je denkt van jezelf als een zelfverzekerde, bekwame, mooie vrouw. Niet alle vrouwen voelen als dit, en ze moeten. Maakt niet uit wat je achtergrond is, waar je vandaan komt, wat je middelbare school ervaring was als - je moet beginnen te geloven in jezelf en je vaardigheden. En je moet onoverwinnelijk voelen, zodat u kunt opstaan ​​elke keer als je struikelen en vallen, en het leven heeft de neiging om u te dienen tot een paar hobbels op de weg.

2. Neem een ​​girls-only leuke reis!

Verzamel de meisjes en ga ergens exotische! Het hoeft niet eens te zijn dat exotisch, het heeft gewoon een leuke reis met je beste meisjes zijn! Doe het gewoon wanneer je kan-waar een wil is is een weg! U zult zeker een manier om het een onvergetelijke ervaring, wanneer en hoe het gebeurt te maken te vinden.

3. Zoek je innerlijke diva!

Iedere vrouw moet haar eigen persoonlijke stijl! Neem de tijd om te investeren in uw eigen stijl en erachter te komen wat u zich het meest comfortabel bij voelt. Misschien bent u denkt dat u niet over de middelen of de figuur aan de manier waarop u wilt aankleden hebben, maar die zijn gewoon slechte excuses. Het gaat niet om de hoeveelheid geld die je besteed of het nummer dat wordt weergegeven wanneer u op de weegschaal! Die dingen niet bepalen hoe je je kleedt en bekijk jezelf! Het gaat over het nemen van de stappen om de best mogelijke versie van jezelf te zijn. En het vinden van die innerlijke diva en een goede verzorging van haar wordt steeds een stap dichter bij die versie!

4. Ontdek uw ultieme guilty pleasure en verwen uzelf!

Het kan worden kijken reality tv, donkere chocolade, het nemen van badschuim, schoen winkelen... Wat je ontspant en maakt je lachen! Zoek uit wat die dingen zijn en laat u genieten van hen, ten minste een keer in de zoveel tijd.

5. Leer lief en waarderen jezelf!

Eigenliefde, ik weet het, is echt belangrijk. Als je niet iemand anders van jezelf houdt, hoe kan? Vinden dat de liefde en respect voor jezelf voordat je het van anderen verwacht. Dat is de enige trefzekere manier om ware liefde en respect! We willen allemaal dat - zo, te leren kennen en om jezelf lief te hebben, en dan krijgen op zoek naar iemand die hetzelfde kan doen! En dit leidt ons naar...

6. Vind de liefde die je compleet zal maken!

Misschien 'vinden' is niet echt het juiste woord hier. Het moet meer zijn als 'laat het tot u komen'! Want het zal, indien u alleen laten. En het zal geweldig zijn. En je zult zien waarom het is het een ding dat alles goed kan maken.

7. Zoek tijd voor jezelf!

Als je carrière en je persoonlijke en familiale leven beginnen te ontwikkelen het makkelijk om jezelf te verliezen en stoppen met het verzorgen van jezelf. Er zullen momenten zijn waarop je een miljoen dingen te doen, deadlines, kinderen, echtelijke problemen etc. Maar neem gewoon een kleine pauze van tijd tot tijd! Lees een boek! Ga je een gezichtsbehandeling! Doe een dutje! Wat je voelt doet op dat moment dat je op het punt om een ​​breekpunt voor het aanbrengen van al het andere hierboven uw behoeften te raken. Het oke om een ​​beetje downtime hebben, vergeet dat niet!

8. Krijg een huisdier!

Een liefde voor uw huisdier is onvoorwaardelijk! In feite is het zelfs genezing voor de ziel. Het hebben van een kleine vriend voor u in huis is onbetaalbaar.

9. Neem veel foto's!

In staat zijn om een ​​foto met je telefoon snap en sla het op uw computer is een van de voordelen van dit tijdperk waarin wij wonen Misschien bent u niet in het nemen van foto's en niet willen trekken uit uw camera / telefoon om foto's snap de hele tijd, maar geloof me - je gaat te willen om zo veel als je kunt herinneren. Vijf jaar vanaf nu, zal elke foto kan je je handen op omdat je om herinneringen en een glimlach op je gezicht - zelfs degenen gemaakt op een gewone dag!

10. Vind uw talent!

Iedereen heeft iets wat ze goed in zijn. Het kan koken, zingen zijn, tekenen, of slaan boksen! Dus verken je vaardigheden en creativiteit en ontdek of er iets is wat je bent echt goed in en echt willen doen. Dit kan uw stopcontact, je ontsnapping te worden! En er zal waarschijnlijk wel momenten waarop je een nodig!

Onze selectie