10 tips om minder geld uitgeven aan een bruiloft en toch verbazingwekkend

De belangrijkste dag in het leven van elk meisje is haar trouwdag. We willen allemaal dat het perfect, maar een perfecte bruiloft kan een fortuin kosten. Door slim met je geld, kan je minder te besteden aan uw bruiloft, zonder de kwaliteit in gevaar te brengen. Ontdek hoe hieronder.

10 tips om minder geld uitgeven aan een bruiloft en toch verbazingwekkend

Er zijn een heleboel dingen die je zou kunnen besparen op. Voel je niet slecht vanwege dit, je hoeft niet tot tienduizenden dollars te besteden aan een grote bruiloft te hebben. Zolang je een goede sfeer, dan heb je een prachtige bruiloft - ongeacht wat de prijs was. Hier is hoe je het kan doen!

1. Kort de gastenlijst

Mensen hebben de neiging om te veel mensen uit te nodigen om hun bruiloften. Er is geen noodzaak om dat te doen. Het is bedoeld om een ​​gelukkige dag te zijn, dus nodigen mensen waar je om geeft en mensen die je gelukkig maken. Soms is minder meer.

Als je honderden vrienden - dat is geweldig (vrienden - mensen waar je om geeft en mensen die je gelukkig maken) - ze verdienen allemaal om die dag met u delen. Maar als de helft van uw gasten zijn mensen die je irriteren, je weet niet eens hun namen, en je hebt ze uitgenodigd enkel uit beleefdheid - nou ja, dat is niet goed voor iedereen te doen. Het is niet een netwerk evenement, het is uw bruiloft!

Verkorten van de gastenlijst voor mensen die echt belangrijk voor u en bespaart een hoop geld alleen van die.

2. Uitnodigingen

De absolute winnaar van de uitnodigingen die ik ooit heb gekregen was een elektronische uitnodiging. Ik zeg niet dat je hebt om hetzelfde te doen, maar dat je echt veel geld kunnen besparen, zodat in ieder geval over nadenken.

Als u besluit voor traditionele uitnodigingen, kiezen die zijn eenvoudiger in het ontwerp en kies vlakke kaarten. U kunt minimaal 10% te besparen met deze uitnodigingen in vergelijking met die die vouwen en open. Ga voor de traditionele kleuren ook, want chique moderne kleuren toe te voegen aan de prijs.

3. Een beetje hulp van je vrienden

Er is geen kwaad in het stellen van uw vrienden om u te helpen met uw bruiloft. De meeste van hen zullen blij zijn om dat te doen voor u en je kon een heleboel geld besparen.

Je hebt een vriend die bakt grote taarten? Vraag haar om uw bruidstaart te maken als huwelijksgeschenk voor u en uw echtgenoot.

Sommige van uw vrienden in een band - ze huren om de band op uw bruiloft.

Je weet iemand wie de eigenaar van een cateringbedrijf - vraag hen om het menu te doen.

Heb een vriend die geïnteresseerd in fotografie - laat ze uw bruiloft fotograaf.

4. Iets geleend

Elke bruid moet iets ouds, iets nieuws, iets geleend en iets blauw. Dus, hoe zit het lenen van uw trouwjurk en besteden zo veel minder geld op uw bruiloft.

Een nieuwe trouwjurk kan veel kosten - en dan bedoel ik VEEL! Echter, hoewel bruiden willen nog steeds hun best uitzien op hun trouwdag, ze zijn niet zo sentimenteel naar het bezit van hun trouwjurk. Dus - kijk als je een trouwjurk kunt huren of lenen het van je moeder of je zus. Je zult een bos te redden!

5. Haar en make-up

Ok, als je je eigen haar en make-up elke dag kan doen en voor sommige speciale gelegenheden, kunt u uw haar en make-up zelf doen voor uw bruiloft ook. Er is niets mis mee en het bespaart een hoop geld.

Er zijn een heleboel DIY bruiloft kapsels die je zou kunnen proberen. Zorg ervoor dat je degene die je een paar dagen voor uw bruiloft hebt gekozen te proberen - u niet wilt om te zien dat je eigenlijk niet maken het alleen maar een paar uur voor het grote moment.

6. Voedsel

Een ontbijtbuffet wordt u minder dan een volledig menu kost. Als je vullen met interessante originele gerechten, zal niemand er iets mis mee vinden. Als je echt een sit down diner hebben, snoeien in het aantal maaltijden. Probeer het dienen van drie grotere maaltijden in plaats van vijf kleinere.

Je hoeft absoluut geen extra desserts hebben. Je hebt een grote bruidstaart - dus gewoon knippen uit een stukje van het voor elke gast en besteden minder geld aan het eten.

7. Decoraties

Decoraties zijn erg belangrijk voor bruiden, maar ze kunnen echt pomp van uw bruiloft factuur.

Om deze kosten te bezuinigen, kiest bloemstukken met een bloem in plaats van de mix van bloemen.

Houd in gedachten dat rozen en orchideeën zijn meestal de duurste, dus kies budgetvriendelijker bloemen - zoals gerbera of hortensia. Als u wilt dat grote centrale stukken vraag de bloemist om meer groen te zetten en je bespaart wat extra.

Persoonlijk zou ik kiezen wilde bloemen voor mijn bruidsboeket. Ze kosten vrijwel niets - u kunt ze ophalen in het nabijgelegen park, en voor mij zijn ze de mooiste bloemen.

Zijden bloemen zijn meestal ook minder duur dan nieuwe. Als u wilt nog minder uitgeven - zijde bloemstukken kunnen worden gehuurd.

8. Plaats

Kies een unieke locatie voor uw bruiloft en opslaan wat extra geld. Locaties zoals bibliotheken, openbare parken, musea, kunstgalerijen en zelfs aquaria of dierentuinen (waarom niet?) Kan oplopen tot 50% minder dan de traditionele trouwlocaties.

Plus, zal iedereen een ongewone locatie onthouden. Zaterdagen en maanden tussen mei en september zijn de meest gewilde en de duurste. Kies een andere datum en op te slaan wat extra.

9. Geschenken voor uw gasten

Hoe zit het met het kopen van een lot? Het is leuk en origineel.

In plaats van dure bonbons, kopen goedkopere, maar pak ze in mooie doosjes.

Als je gaat trouwen zult worden rond een grote vakantie - buy voorstander van een jaar eerder direct na die feestdagen. Bijvoorbeeld, als je een winter bruiloft - kopen gunsten direct na Kerstmis. De prijzen kunnen oplopen tot 50% lager.

10. Vraag naar kortingen

Wees niet verlegen om te vragen voor kortingen bij het plannen van uw bruiloft. U zult verbaasd zijn hoeveel mensen bereid zijn om u een korting, alleen maar omdat je gaat trouwen.

Alles wat je betaalt voor, vermelden dat je gaat trouwen en vragen of je een korting kan hebben. Zelfs als je het niet krijgen - er is geen kwaad te vragen.

Dus, denk je dat je kunt uw bruiloft te plannen op een begroting? Ik wed dat je kunt. Net van plan het goed en op tijd! Hoe eerder je begint hoe eerder je zult eindigen. Minder geld op uw bruiloft betekent niet dat je moet goedkoop, gewoon slim. Dan zul je veel meer geld over voor uw perfecte huwelijksreis;) hebben

Als u een extra tip om te delen - voel je vrij om dit te doen in het commentaar hieronder.

Onze selectie