10 vrijgezellenfeest spelletjes voor een geweldige dreun

Een vrijgezellenfeest is een kans voor de meiden om losse goed te krijgen voordat het spel is voorbij voor de bruid-to-be. Als je in de "organiserend comite" voor uw beste vriend vrijgezellenfeest, zou je wat inspiratie nodig hebt om te vermijden dat een "dode lucht" op uw feest planning.

10 vrijgezellenfeest spelletjes voor een geweldige dreun

Vrijgezellenfeest spelletjes maken een grote vulmiddel, en zij zullen de partij weer op de rails wanneer het begint te wankelen.

Wij maakten een lijst van onze all-time favoriete vrijgezellenfeest spelletjes. Er is iets voor iedereen, van de meer conservatieve om de wilde dieren.

1. Nooit heb ik ooit... is een slecht meisje

Dit klassieke gezelschapsspel is een geweldig idee voor een vrijgezellenfeest. Iedereen houdt van het, iedereen kent de regels voor het. Het is eenvoudig en toch leuk. Alles wat je nodig hebt is de drank en heel veel creativiteit.

U geeft toe iets dat je nog nooit hebt gedaan en iedereen die dat ding heeft gedaan zal moeten drinken. Het leuke deel begint wanneer je begint toe een heleboel dingen gewoon zo kunt u meer drinken.

2. Speurtochten

Verdeel de gasten in groepen en laat ze zoeken naar leuke volwassen speelgoed die u eerder verborgen in de meest creatieve plekken die je kunt bedenken. Omdat het een speciaal soort partij en het is tijd om genereus te zijn, laat de gasten houden het speelgoed dat ze gevonden. Het zal interessant zijn om wat leuke partij memorabilia een paar jaar op de weg te vinden.

3. Speld de penis van de man

Dit is een vrijgezellenfeest klassieker. Er zijn eigenlijke party kits voor deze ene. Dat is gewoon hoe populair het is. Toch is het een stuk leuker als je gaat de extra mijl en maak uw eigen partij kit. Je hebt een poster van een nauwelijks geklede man, de bouw van papier, schaar en een blinddoek. Gebruik je fantasie en geven de mooie jongen van de aard van de geschenken die hij zou worden gezegend te hebben. Het zou geweldig zijn als je een inspirerende titel voor dit spel gevonden.

4. Bruid en bruidegom trivia

Voor de gereserveerde degenen raden wij deze trivia spel. U, als organisator, zal hebben om een ​​beetje meer energie te steken in het trekken van deze one off, omdat het opstellen van de juiste bruidspaar vragen zal nemen wat extra tijd en zal vereisen dat u een onderzoek te doen. In het algemeen, dit spel is voor degenen onder u die niet het gevoel alsof je op de losse, maar zelfs de wilde dieren kan spice it up door het kiezen van de juiste vragen.

5. Kaartspellen

Go Fish, Black Jack en Poker zijn zeker leuker als gespeeld met Naakt Man speelkaarten. Voeg drinken om het, en dit zal de meest vermakelijke kaartspel dat je ooit hebt gespeeld zijn.

6. De trouwjurk spel

Voor deze ene moet je rollen wc-papier. Verdeel de deelnemers in 3-4 teams, laat ze kiezen voor degene die zal poseren als een model, terwijl de anderen toiletpapier haar in het creëren van een trouwjurk. Geef ze 15-20 minuten en kiest de winnaar op basis van hun jurk creativiteit en stijl dan.

7. A tot Z

Dit spel is ook aangepast, zodat het kan worden afgespeeld op een vrijgezellenfeest. Alle meisjes om de beurt, en ze moeten volwassen en vrijgezellenfeest items te noemen, van A tot Z. Als een van de meisjes langer duurt dan 10 seconden om te komen met het woord voor haar letter van het alfabet ze uit. De laatste staande krijgt een vrijgezellenfeest geschenk.

8. Kleed het vrijgezellenfeest opblaaspop

Hiervoor vindt u diverse vrijgezellenfeest moet opblazen poppen. Idealiter dient het aantal poppen overeenkomen met het aantal deelnemers. Koop wat mannen kleding (bij voorkeur heren riemen en dergelijke). Spelen dress up! Zodra u klaar bent, handboeien elk opblaaspop naar de deelnemer die haar outfit koos en ze uit te gaan met de pop aan de arm.

9. Speld de kus op een poster

Je zult een poster van de bruid-to-be's favoriete hunk, een blinddoek en een rode lippenstift nodig. De vrijgezellen om de beurt op het kussen van de poster geblinddoekt. Je moet zeker proberen dit een uit, want het zal leuk zijn om al die kussen landing op de juiste plaatsen te kijken.

10. Cocktail concurrentie

U zult likeur, mixers en fruit blends nodig voor deze ene. Elke vrijgezellenfeest heeft om een ​​cocktail te maken. Hebben de bruid-to-be om elk en ieder van hen proeven en kiezen de winnaar. Als de bruid heeft hulp nodig beslissen, andere vrijgezellen zijn meer dan welkom om stap inch

Onze selectie