11 droom stemmingen interpretatie

Of je nu gelooft in de interpretatie van uw dromen of niet, het is niet slecht om op zijn minst jezelf te informeren over wat je dromen zou kunnen betekenen. Wie weet, misschien is je onderbewustzijn is echt proberen je iets te vertellen. Check out 11 meest voorkomende dromen en hun interpretaties.

11 droom stemmingen interpretatie

1. Gevangen of verloren

Veel mensen dromen vaak over wordt gevangen of verloren. Je mag dromen opgesloten in een kooi of rondrennen diepe bossen proberen om je weg te vinden. In elk geval kan deze droom te geven dat er iets in je leven dat je worstelt met en proberen om een ​​manier om het op te lossen.

Het kan ook betekenen dat je in een situatie waar je nodig hebt om je gedachten over iets, en je echt problemen hebt met dat.

2. Bij gebreke van een test

Dit geloof ik is een van de meest voorkomende dromen onder studenten. Het komt meestal langs slechts een paar dagen voor het examen. Maak je geen zorgen, maar dat betekent niet dat je eigenlijk gaat falen, het betekent alleen dat je heel gestresst bent over de examens.

Aan de andere kant, het gebeurt ook om mensen die lang geleden hebben afgerond hun opleiding. In dat geval zou het ofwel: een trauma van school (mijn geval - ik droom nog steeds over mijn geschiedenisleraar van de middelbare school), of dat er iets in je leven dat je getest over het voelen.

3. Ziek zijn of stervende

Toen ik een kind was, mijn oma vertelde me geen zorgen te maken toen ik droomde dat iemand stierf, omdat het alleen maar betekende dat ze langer zouden leven. Dit is slechts een bijgeloof natuurlijk, en dromen over iemand ziek of stervende zou iets totaal anders betekenen.

Het kan zowel betekenen dat u wilt die persoon om weg te gaan van je leven en dat je bang bent ze te verliezen zijn. Wees niet verbaasd als deze dromen komen wanneer iemand die je kent is eigenlijk ziek, het is gewoon je verstand proberen om te gaan met de pijn.

4. Naakt zijn

Het bijgeloof van deze droom zegt dat dromen over het feit dat naakt betekent dat je iets zult doen om jezelf in verlegenheid te brengen. Statistieken zeggen dat het heel vaak voor bij mensen die van plan hun huwelijk. In ieder geval, kan deze droom betekenen dat je kwetsbaar voelt of dat je bang dat je misschien iemand te veel over jezelf hebt verteld zijn.

5. Mislukt verbinding

Het is de droom wanneer u probeert om iemand via de telefoon te bereiken en niet in slaagt om een ​​verbinding tot stand. Het zou kunnen betekenen dat je problemen hebt om verbinding te maken met iemand in je echte leven, of dat je verliest contact met de werkelijkheid. Probeer uit te vinden wat is het dat je onderbewustzijn je probeert te vertellen, zou je nodig hebt om je leven opnieuw te evalueren.

6. Autoproblemen of auto-ongeluk

Ik heb onlangs een auto gekocht en begon te rijden en realiseerde me dat ik droom er veel over. Het betekent meestal dat je nog steeds onzeker over je rijvaardigheden en dat je een beetje bang voor het rijden. Het is heel normaal en het zal overgaan.

Maar, het kan ook betekenen dat je je voelt als het verliezen van de controle over iets in je leven of dat je het gevoel alsof je geleid naar een emotionele of fysieke crash.

7. Het missen van een rit

Dromen over het missen van een bus, kan een vliegtuig of te laat komen bij een bepaalde gebeurtenis betekenen dat je het gevoel alsof je een belangrijke kans in je leven hebt gemist. Deze droom komt meestal wanneer moet u een aantal belangrijke beslissingen die je hele leven kunnen beïnvloeden.

8. Vallen of verdrinken

Dit is zo'n gemeenschappelijke droom onder de mensen, dat je moet hebben gehoord dat mythe dat je zult sterven echt als je sterft in je droom. Afgezien van dat het zijn volledig onwaar, dromen over verdrinking kan ontstaan ​​die niets met je leven, met uitzondering van het feit dat je neus zou kunnen worden verstopt.

Uw hersenen niet echt leuk om wakker te worden, dus het komt met een droom waarin u ademhalingsproblemen - vandaar de verdrinking. Toch kon deze droom betekenen dat je een beetje onzeker en hebben een veel gewicht op je schouders die je moeilijk uit te voeren vinden.

9. Ontbrekende tanden

Dit is een droom die kan optreden zonder bijzondere problemen in je leven, maar gewoon omdat je tand daadwerkelijk pijn doet en je hersenen projecten die in een droom.

Het bijgeloof zegt dat dromen over het verliezen van je tanden betekent dat je wilt je relatie te beëindigen met een bepaald persoon. Psycholoog zeggen dat deze droom betekent dat je bang bent van hoe andere mensen je zien en of ze vinden je aantrekkelijk bent.

10. Wordt achtervolgd

Wordt achtervolgd is waarschijnlijk de meest voorkomende droom is. Het bijgeloof zegt ons dat het betekent dat iemand roddelen over u, terwijl de psychologen beweren dat deze droom betekent dat je wil weglopen van bepaalde problemen in je leven. Het kan ook betekenen dat je heel bang bent voor iets en dat je wilt om weg te komen van bepaalde mensen.

11. Seks met een vreemdeling

Sex dromen zijn niets ongewoon, evenals het hebben van seks met een vreemde in je dromen. Het maakt eigenlijk niet zeggen dat je wilt om seks te hebben met iemand anders, tenzij je droomt over een bepaald persoon die je weet dat je je aangetrokken voelt.

Maar, kan dit betekenen dat u niet helemaal tevreden bent met je huidige relatie en dat je misschien behoefte aan een verandering. Dat betekent niet dat je je relatie moet eindigen, maar eerder iets nieuws en plezier proberen en werken.

Betaal niet te veel aandacht aan elke droom die je hebt, als je niet wilt gaan noten. Je soms dromen over iets zonder reden. Echter, als er iets je blijft dromen over en op, moet u onderzoeken wat die droom betekent.

Onze selectie