11 sporten moet je deze zomer proberen

De zomer is de beste tijd om iets nieuws te proberen. Dus, waarom ga je niet een nieuwe sport uit te proberen deze zomer? Immers, als je iets wat je moet misschien niet deed, je kunt altijd zeggen: "Ik was op vakantie" en iedereen zal je vergeven. Kijk op sport moet je deze zomer proberen.

11 sporten moet je deze zomer proberen

Laat me je vertellen meteen - Hallo, mijn naam is Sarah en ik ben een adrenaline junkie. Ik ben een extreme sports soort meisje en ik zal spreken over extreme sporten. Als je niet van hen, kunt u ofwel bewegen langs en zoeken naar iets anders, of u kunt blijven hangen en eigenlijk dit artikel te lezen. Waarom? Nou ja, want na wat ik je moet vertellen, wil je misschien een extreme sport te proberen deze zomer.

1. Kitesurfen

Vergeet niet die echt cool middagen toen je een kind en je ouders zouden je uit naar het park om een ​​vlieger vliegen waren? Stel je nu voor dat, maar veel cooler.

Als je hebt gezien die jongens en meisjes staan ​​op de planken te houden vliegers dat ze te rijden over golven en laat ze springen in de lucht voor een korte vlucht - u kitesurfers hebt gezien. Kitesurfen is leuk, maar het vergt tijd. Je nodig hebt om een ​​goede instructeur te vinden en je moet klaar te zuigen in eerste instantie te zijn. Het is geen gemakkelijke sport, maar zodra je voelt de adrenaline rush geeft, zult u niet in staat zijn om te stoppen. Ik bedoel, maar eens kijken naar deze video:

2. Wakeboarden

Ik wil deze ene "kitesurfen voor beginners" noemen. Om het te proberen, zal u alleen wat geld en een beetje moed nodig. Bijna elke zomer resort biedt wakeboarden. Wat u wilt doen is staan ​​op een wakeboard en laat een speciaal ontworpen boot sleept u over het water. Hou je vast en geniet!

3. Het windsurfen

Als u wilt een nieuwe sport uit te proberen deze zomer en hebben een geweldige kans om jezelf in verlegenheid te brengen - probeer windsurfen. Degenen die ervaring hebben met deze sport zeggen dat dit is geweldig en de beginners zeggen dat het echt leuk om te proberen. Ik weet dat het ook zal zijn leuk voor de toeschouwers terwijl ze kijken naar je proberen op te halen dat wind-up en eigenlijk beginnen met surfen. Blijf vasthoudend! Je kunt het!

4. Bungeejumpen

Bungee Jumping is waarschijnlijk een van de meest populaire zomer sporten op de planeet, ook al is het niet echt een sport. Veel mensen kiezen ervoor om de moed te verzamelen en bungeejumpen in de zomer vakanties. Nou ja, kunt u een van hen te zijn. Laat iemand binden de bungee touw om je enkels en sprong in het onbekende geschreeuw Geronimooooo!

5. Paragliding

Nou, ik ben een paraglider piloot na alles. Ik geloof ook dat ieder mens in leven zou moeten ten minste een keer in hun leven voel de vrijheid die vliegende brengt. Probeer paragliding deze zomer.

Paragliding biedt een van de zuiverste gevoelens van het vliegen. Er zijn geen luidruchtige motoren, maar een vleugel en een piloot achter de hete thermiek te klimmen in de lucht. Boek zelf een tandemvlucht met een instructeur. U zal de passagier zijn, zult u niet nodig om iets te doen - gewoon genieten van de geweldige gevoel van het vliegen. Breng uw camera mee - u zult willen die herinneringen vastgelegd. Ik waarschuw je wel - je zou raken makkelijk verslaafd aan de sport.

6. Skydiving

Iedereen heeft gehoord en het is op elke emmer lijst ooit gemaakt - parachutespringen. U kunt betalen voor een tandemsprong bijna overal in de wereld. Je zult springen met een instructeur en in staat zijn om de vrije val te ervaren en het bereiken van de eindsnelheid van rond 125mph. Praat over een adrenaline rush, huh?

7. Rafting

Rafting is de perfecte zomer sport. Het weer is warm en je iets afkoelen nodig. Verzamel je vrienden, huur een raft en kies een rivier. Het is een goed idee om een ​​ervaren instructeur wel huren. Je wilt niet eindigen in het midden van nergens, omdat je niet echt weet hoe het vlot goed te sturen.

8. Kajakken

Hier komt nog een geweldige keuze voor warme zomerdagen - kajakken. U kunt proberen enkele of tandem kajakken, of zelfs de groep. Een bedrijf genaamd Point 65N produceert nemen-apart kajaks die kunnen worden gemaakt in singles, tandems of zelfs een veelvoud. Plezier voor de hele bende! Just check deze video uit.

9. Free climbing

Steeds zeer populair in de laatste paar jaar, vrij klimmen is de ideale sport iedereen die houdt van het buitenleven. Ik heb om te suggereren proberen het in een gecontroleerde omgeving en met ervaren instructeurs eerste. Dan kunt u gaan en proberen tot een werkelijke rots te beklimmen. Het is leuk en het maakt je kont ziet er geweldig uit. Wat kan je meer vragen?

10. Slacklining

Ooit gedroomd over het lopen van de lijn als acrobaten in circussen doen? Probeer slacklining deze zomer! Ik moet je zeggen dat het er een stuk makkelijker dan het in werkelijkheid is. Wees voorbereid op absoluut niet in staat om uw evenwicht te bewaren op het eerste. Als je eenmaal ervaren, kunt u zelfs dansen en springen op de lijn. Check out de dames het lopen van de lijn in de video hieronder.

11. Zorbing

Als je hebt willen rollen de heuvel af toen je een kind je zal genieten van zorbing waren. In principe, zie je binnen een grote bal gemaakt van transparant kunststof worden gezet en duwde de heuvel af. Zo simpel is dat. Er zijn geen speciale voorbereidingen nodig. U kunt ook proberen het op een vlakke ondergrond, maar in dat geval je nodig hebt om te draaien in de bal om het te verplaatsen - niet aanbevolen voor echt warme dagen.

Dit is mijn lijst van top zomersporten. Zorg ervoor dat je ze proberen. Echter, in gedachten houden dat elk van hen brengt risico. Kies goede instructeurs en professionals die u zal begeleiden door middel van een nieuwe en spannende ervaring in de best mogelijke manier.

Als u al een van deze hebt geprobeerd, zou ik zeker graag horen hoe je het leuk vond.

Onze selectie