11 tips over hoe zich te ontdoen van knoflook adem

Knoflook is een heerlijk en integraal bestanddeel van vele gerechten, maar het heeft een zeer onaangename bijwerking - slechte adem. Helaas zijn zwavel geur kan aanhouden tot 72 uur en het kan zeer moeilijk te elimineren. Maar er zijn weinig effectieve methoden om te maskeren en te neutraliseren de geur, terwijl verfrissende uw mond op een prettige manier. Hier zijn 11 tips over het wegwerken van knoflook adem effectief en direct.

11 tips over hoe zich te ontdoen van knoflook adem

1. Probeer mosterd

Mosterd bevat kurkuma, die helpt voorkomen en te elimineren slechte adem.

Neem 1 theelepel mosterd en spoel het en rol het rond je mond gedurende 1 minuut. Spuug het dan uit. Neem nu een ½ theelepel en slik het deze keer. Het zal diep in je longen, waar alle knoflook zwavelverbindingen hebben door het bloed getransporteerd.

U kunt ook ½ theelepel zout combineren met 2 theelepels mosterd olie en herhaal dezelfde actie als hierboven beschreven. Blijf het mengsel in je mond en slik niet in. Spoelen met zoet water na ongeveer 1 uur.

2. Neem pepermuntjes en pepermunt kauwgom

Dit zal knoflook adem te maskeren slechts tijdelijk, maar het kan een grote hulp zijn. Kies sterke pepermuntjes gemaakt met een essentie van echte pepermuntolie.

3. Kauwen peterselie

Peterselie is een uitstekend kruid om zich te ontdoen van knoflook adem.

Het bevat hoge niveaus van chlorofyl, die fungeert als een natuurlijke ademverfrisser. Het heeft ook grote antibacteriële, anti-inflammatoire en toxine-elimineren eigenschappen nuttig zijn in het elimineren van mondelinge en lichaamsgeur precies bij de bron.

Kauw altijd verse peterselie, zoals gedroogde kruiden niet actief chlorofyl bevatten.

4. Gebruik munt, kardemom, venkel, anijs zaden en kruidnagel

Deze kruiden en zaden kan helpen bij het neutraliseren of maskeren knoflook adem.

Kauwen kruidnagel en kardemom, venkel en anijs zaden, en eet verse muntblaadjes.

Sommige restaurants serveren vaak een aantal van deze zaden na de maaltijd, vooral venkel.

5. Drink melk

Het vetgehalte van de melk helpt knoflook adem. Het lijkt erop dat de combinatie van water en vet heeft de mogelijkheid om orale stank neutraliseren of althans te verminderen.

Gewoon genieten van een glas volle melk na het eten van knoflook en je voelt geweldige resultaten. Het zal aanzienlijk onderdrukt de knoflook zwavelhoudende eigenschappen.

6. Eet yoghurt

Verschillende studies hebben aangetoond dat het eten van 6 gram yoghurt kan helpen verminderen slechte bacteriën en waterstofsulfide in de mond, die zijn belangrijkste oorzaken van slechte adem. En dit geldt voor knoflook adem zo goed!

7. Chew koffiebonen

Koffiebonen bevatten verbindingen die antibacteriële werking hebben, nuttig in de strijd tegen micro-organismen die verantwoordelijk zijn voor halitose. Kauwen gebrande koffiebonen kan dus zeer nuttig zijn wanneer het proberen om zich te ontdoen van knoflook adem.

8. Verbruiken koud voedsel

De geur van knoflook versterkt wanneer er iets warm wordt geconsumeerd. Dus na inname van knoflook, moet u overschakelen naar het eten van koud voedsel, zoals ijs of andere bevroren desserts en snacks.

9. Ga voor verse citroen

Lemon is ook een zeer effectieve geurneutralisator. Het heeft de mogelijkheid om bacteriën veroorzaken slechte adem doden.

Probeer het drinken van een vers geperst citroensap na het eten van knoflook, of direct zuigen een verse citroen wig. Kauwen peelings kunnen ook nuttig zijn.

10. Heb een lekker kopje groene of muntthee

Groene thee en mint thee bevatten polyfenolen die bijdragen tot het verminderen van de concentratie van waterstofsulfide, de onaangename chemische verbinding die knoflook produceert.

Het drinken van een lekker kopje mint of groene thee tijdens of na de maaltijd zal daarom sterk neutraliseren de ondraaglijke knoflook adem. Mint zal ook aangenaam verfrissen je mond.

11. Mondhygiëne remedie - borstel, zijde, schrapen en gorgelen

  • Gebruik zuurstof tandpasta met fluoride en je tanden poetsen meteen na het eten van knoflook, om direct te ontdoen van de vervelende knoflook adem.
  • Floss hen om eventuele etensresten of knoflook te verwijderen rustpauzes zitten tussen uw tanden.
  • Het ruwe oppervlak van je tong biedt een ideale voedingsbodem voor de geur-producerende bacteriën. Gebruik altijd een tong schraper om etensresten te verwijderen en bacteriën die slechte adem veroorzaken knoflook elimineren.
  • De laatste stap bestaat uit het gorgelen je mond en keel met een goede mondspoeling die vluchtige zwavelverbindingen neutraliseert en elimineert slechte adem.

Heeft deze tips over hoe zich te ontdoen van knoflook adem nuttig kunnen zijn? Indien nog andere effectieve methoden, neem dan deel ze met ons in de reacties hieronder!

Onze selectie