15 leuke en ongebruikelijke manieren om te ontspannen

Ben je gespannen en zoek naar manieren om "laat je haar naar beneden? ' Bent u op zoek naar iets dat een beetje... goed... anders?

15 leuke en ongebruikelijke manieren om te ontspannen

Een ding is zeker, als je geen tijd zo nu en dan nemen om te ontstressen, je lichaam zal terugslaan. Je zult jezelf opgezet voor hoofdpijn, rug en schouder pijn, hartkloppingen en meer. Daarnaast zal je relaties lijden. Heb je minder geduld en minder energie voor die u.

De sleutel tot het ontspannen is niet per se iets rustig en stationaire doen. Het is iets dat je geest opstijgt leven dat geeft je ook plezier doet. En, eerlijk gezegd, hoe meer je denken buiten de doos en iets dat uit het gewone doen, hoe meer je zult in staat zijn om zowel van die dingen te bereiken.

Terwijl je aangemoedigd om te komen met uw eigen creatieve ontspanning technieken, soms is het makkelijker gezegd dan gedaan, omdat de oude beproefde suggesties zijn zo diep geworteld in je hoofd. Dus, hier zijn vijftien variaties op aloude aanbevelingen om u te helpen de slag te gaan totdat je eigen innovatieve ideeën schoppen in plaats:

Ontspanning oud idee # 1: een boek lezen

Nieuw idee: een boek lezen hardop alsof het een religie en je bent een prediker

Zoek een geïmproviseerde podium en lees het boek hardop alsof je het leveren van een preek van een congregatie van trouwe luisteraars. Gebruik handgebaren om je punten luid en duidelijk te maken. Zeggen dat de woorden als je wilt dat anderen hen geloven. Doe het in de voorkant van de gezinsleden voor extra effect. Of, als je te verlegen voor dat, in ieder geval laat de hond luistert. Als hij blijft draaien zijn hoofd van links naar rechts, het betekent alleen dat hij probeert te begrijpen. Vergeet niet te lezen 5 boeken elke intelligente vrouw zou moeten lezen.

Ontspanning oud idee # 2: ga voor een wandeling

Nieuw idee: ga voor een wandeling, maar lopen zijwaarts

Neem een ​​ontspannen wandeling, maar in plaats van het lopen recht naar voren, shuffle zijwaarts. Het zal niet makkelijk zijn en je zal niet een geweldige cardio workout te krijgen, maar je zult een aantal verschillende spieren werken en zien de dingen vanuit een ander standpunt. Je hebt al gezien dat de weg rechtdoor, probeer het zien vanuit een ander perspectief.

Ontspanning oud idee # 3: een massage

Nieuw idee: geef jezelf een massage, op je hoofd, met mayo

Ja, mayo. Het heeft verschillende oliën in het dat je haar vocht en glans zal geven. Neem het uit de koelkast voor een uur of zo op voorhand, zodat het niet bevriest je hersenpan. Bevochtig je haar en masseer daarna de mayo inch Wikkel je hoofd in een warme handdoek voor 30-60 minuten en spoel. Niet shampoo meteen te laten de olie zitten en conditie van je haar zo volledig mogelijk in. Je zult je beter en je haar zal uitstralen sexiness voelen.

Ontspanning oud idee # 4: rondhangen met vrienden

Nieuw idee: rondhangen met vrienden met een thema

In plaats van het doen van het gaan naar dezelfde oude plek, doen hetzelfde oude ding en met dezelfde oude conversatie, maak koelen met uw piepgeluiden leuk en interessant door het instellen van een thema. Maak er een Hawaiiaanse of recreëren uw favoriete tv-show. Maak mensen kleden en gedragen de onderdelen. Als je echt in, maak awards voor de beste kostuum of acteren baan.

Ontspanning oud idee # 5: uw favoriete film bekijken

Nieuw idee: uw favoriete film bekijken verkleed als je favoriete personage

Als het uw favoriete film, heb je het gezien honderd keer en weet dat het woord voor woord. Dus, waarom niet verkleden als je favoriete personage in de film en zeg de woorden op cue? Wie weet, kan je een nieuwe vaardigheid in acteren vinden.

Ontspanning oud idee # 6: doen werken in de tuin

Nieuw idee: doe werf werk doen alsof je bent een tuinder die een nieuwe plantensoort heeft gevonden

Als je het snoeien van uw kostbare bloemen en bomen, doen alsof je ze hebt gemaakt jezelf. Ze zijn een nieuwe en zeldzame hybride die je maakte gebeuren. Wat vindt u ze een naam geven en hoe zal je de wereld over hen vertellen? Praat met hen alsof ze je baby's en laat ze de liefde voelen.

Ontspanning oud idee # 7: naar muziek luisteren

Nieuw idee: naar muziek luisteren, alsof je in de videoclip

Waarom gewoon luisteren naar muziek wanneer je kunt communiceren met de band? Het enige wat u moet beslissen is welk instrument je wilt spelen. Als het de drums, houten lepels maken grote stokken. Misschien is de gitaar? Een bezemsteel zal doen. Kies je "instrument" en werk je magie. Natuurlijk, als u eerder een back-up danser zou zijn, is dat ook ok. Krijg je groove on!

Ontspanning oud idee # 8: spelen met de kids

Nieuw idee: spelen met de kinderen en laat ze de volwassenen

Vertel uw kinderen dat u wilt huis spelen, maar je zult laten worden belast. Laat ze maken de regels en met de hand uit de discipline als je misdragen. Niet alleen is dit een geweldige manier om jezelf te laten weer een kind te zijn, maar het laat ook uw kleintjes in je schoenen en de dingen zien vanuit uw perspectief. Voor wat extra plezier, handelen zoals ze doen en hoe ze het leuk vinden.

Ontspanning oud idee # 9: speel met je huisdieren

Nieuw idee: speel met je huisdieren alsof je een van hen

Eigenlijk neer op alle vier met je hond en duw hem rond als hij dat doet u wanneer u door de deur loopt. Sniff hem uit en, als je dapper, hoofd naar zijn etensbak. Woord van waarschuwing - dit is niet de beste van ideeën met alle huisdieren. Sommige een beetje prikkelbaar en, als je iets als een paard hebben, zou ik gewoon met rust laten deze.

Ontspanning oud idee # 10: ga naar de sportschool

Nieuw idee: ga naar de sportschool het dragen van kleding die duidelijk niet overeenkomen

Korte broek met strepen die verticaal met een shirt dat horizontale regels heeft. Kies kleuren die duidelijk botsen. Niet alleen zal de blikken die op je weg komen je afleiden van wat er op je geest, zul je ook geven dat voordeel voor andere sportschool patroons ook.

Ontspanning oud idee # 11: kok

Nieuw idee: kok met mysterie ingrediënten

Heb je ooit de tv-show Chopped? Ga in uw keuken en laat iemand set drie willekeurige ingrediënten op de teller. Jouw taak is om te komen met iets eetbaars dat alle drie van die items bevat. Als u wilt dat extra druk, stel jezelf een tijdsbestek. Als je klaar bent, laat je familie kritiek uw meesterwerk.

Ontspanning oud idee # 12: tekenen of schilderen

Nieuw idee: tekenen of schilderen een beeld voor een familielid en mail het aan hen

Iedereen houdt ervan om post te krijgen. En, het is nog beter als het uit het hart komt. Pak je kleurpotloden, verf of kleurpotlood en spelen Picasso. Denk aan hoe leuk het zal zijn voor uw familie of vrienden om hun e-mail te openen en een met de hand geschilderde meesterwerk door u ondertekend. En, de volgende keer dat je naar hun huis, je kan gewoon zien je foto op hun koelkast!

Ontspanning oud idee # 13: een bad nemen

Nieuw idee: neem een bad met body verf en ontwerp je eigen tatoeages

Dit is goed of u al tatoeages of niet. Genieten in het warme water en laat inspiratie staking. Ontwerp uw eigen kunstwerk en plaats deze strategisch op je lichaam. Als je niet zo creatief, laat uw significante andere in het bad om een ​​voor u ontwerpen. Zeker zullen ze komen met iets wat je wilt - in meer dan een opzicht.

Ontspanning oud idee # 14: mediteren

Nieuw idee: mediteer naakt

Als je er een wilt zijn met je lichaam, dan laat niets in de weg staan ​​- zoals kleding. Verliest de broek en shirt en doe wat gerichte ademhaling om je geest zelf leeg te maken en te ontspannen.

Ontspanning oud idee # 15: ga naar een comedy club

Nieuw idee: ga naar een comedy club op open mic avond en op het podium

Welke betere manier om te ontspannen dan om sommige lach te delen met een kamer vol vreemden? En, als het je dat maakt ze aan het lachen, dat is een extra bonus! Je hebt al je grappen versleten dus nu is het tijd om het uit te proberen op nieuwe slachtoffers op familie en vrienden, ik bedoel leden van het publiek. Dus, geconfronteerd met je innerlijke angsten en stappen op de mic.

Je hoeft niet naar de zelfde oude ding als iedereen om weg te stappen van de complexiteit van het leven te doen. Je moet gewoon creatief te zijn. Dus, hoe kun je een draai aan je favoriete relaxatietechnieken?

Onze selectie