20 beste cardio workout liedjes

De manieren waarop we gebruiken en vertrouwen op muziek zijn legio. Of we het nodig hebben om onze geesten op te heffen, zorgen voor een rustgevende metgezel of definiëren vrijwel elke emotionele toestand zijn we in, het brandstof onze energie als niets anders.

20 beste cardio workout liedjes

Kun je een top notch cardio workout voorstellen zonder een stimuleren soundtrack?
Dat is wat we dachten!

Daarom hebben we een eclectische mix van deuntjes die je krijgt in de stemming hebt gecompileerd, krijg je sappen stromen en bieden net genoeg oomph om uw training doelen te bereiken en zelfs te overtreffen.

sYou'll nog moeten al het werk doen, maar laten we zeggen dat deze compilatie gewoon kan u een beetje meer te popelen om die loopband opnieuw en opnieuw sloeg.

1. Tevredenheid - benny benassi

Dit is een behoorlijk zware artillerie. Ja, het lied spreekt over de 'ultieme' bevrediging. Ja, de beat is heel erg in lijn met de teksten. En ja, zal je opgewonden tijdens het luisteren naar het.

2. Ik geloof in een ding genaamd liefde - de duisternis

Deze Britse glamrock jongens zal je geloven in twee dingen: 1. Dat uw training is ongeveer tot rock, big time! 2. In een klein ding genaamd Loveeee!

3. U - goud panda

Voor u Electronica buffs, zal deze naam huishouden.

Voor degenen onder u die gewoonlijk geen wenden tot dit genre van muziek, kan dit een beetje lastig te verteren, maar, u profiteert van haar duizelingwekkende kwaliteit toch.

4. Beat it - michael jackson

Hoe kon beter dan MJ bewegen? Denk aan zijn energie, in het bijzonder tijdens de tijd dat dit motiverende volkslied uit kwam en sloeg het.... je limiet, natuurlijk.

5. Slipknot - psychosociale

Als heavy metal-ish als dit nummer is, is het zeker om u mee op een zoete reis (vooral rond het koor).

6. Call me - blondie

Debbie Harry. Dat moet inspiratie genoeg om dingen te houden mooi en stabiel en werk je lichaam mooi en... nou ja, je weet wel.

7. Ik wou dat je dat - martijn ten velden

Deze ultra-sexy house track krijg je heen. In meer dan een opzicht. Genoeg gezegd.

8. Kanye West - Monster

Laat Kanye, Jay Z en Nicki Minaj geeft je een duwtje in de rug... maar zorg ervoor dat je niet meedoen aan het refrein als je werkt in de sportschool. Gewoon om veilig te zijn.

9. Hey ya! - Outkast

Deze is veilig om te rennen en te zingen-langs de weg alllll door.

10. Seven Nation Army - de witte strepen

Laat niet het uitgangspunt ritme gek houden. Maak je klaar om deze tune rijden uit voor alles wat het waard is. En dat is een heleboel.

11. Maniac - michael Sembello (flashdance soundtrack)

OK, dus, dit is een beetje een cliche, maar, kom op! Wie kon vergeten (en niet worden ingegeven door?!) De fantastische workout Jennifer Beals moest dit lied? Zweet druipt over haar hele magazijn / huis / gym, was zij een 'maniak' en, voor ongeveer 4 minuten, kunt u ook een zijn.

12. Voel je goed hit van de zomer - koninginnen van het stenen tijdperk

Laat de 'ongezonde' teksten van deze rots picker-upper ontsporen u. Gebruik de sublieme gitaarriffs om die calorieën te verbranden aan het maximum.

13. Het vermogen - snap (ultra versie)

Krijg wat 'power' met deze 90s dance anthem dat is zeker kick dingen een inkeping. Het zal ook draaien je geest down memory lane, die ook kan zorgen voor een aantal training-gewaardeerde bron van inspiratie.

14. Waarom ga je niet van me houdt - Beyonce

We eerlijk gezegd niet weten hoe iemand bij zijn volle verstand niet kon houden Queen B. Dit lied en Beyonce verbazingwekkende figuur, moet u inspireren om te blijven dit werk gaat zoals het zou moeten. Zingen dit hardop is ook OK.

15. War - mos def

Dus, Mos is hier behoorlijk boos. Gebruik maken van zijn woede en de weelderige gitaar riff om je al je negativiteit los te laten.

16. Hot stuff - donna zomer

De late Queen of Disco heeft ons verlaten met vele gouden melodieën te koesteren voor een tijd te komen. Deze, echter, ze is achtergelaten voor ons om er veel over te voelen, dus gebruik het die extra mijl te bereiken en voelen warm erover!

17. Jay Z - 99 problemen

Maak uw enige probleem te versnellen of te springen naar een ander niveau over Jay's volgende 'Hit me! "

18. Mijn, mijn, mijn - armand van helden

Deze funky house anthem, met de oh-zo-geschikte teksten krijgt u in het juiste ritme te houden die stappen gaat. Probeer niet te vergeten dat je niet op de dansvloer van je favoriete club, dat wel.

19. Net als de hemel - de genezing

Wanneer u klaar bent om te schakelen naar een lagere versnelling bent en naderen de cooling-off gedeelte van de training, zal dit jaren '80 klassieker net de plek getroffen.

20. Celebration - Kool & the Gang

Vier de goede tijden en de ongelooflijke gevoel van afwerking tot een fantastische workout! Je zult ook blijven deze melodie neuriën in de douche, dat is gewoon een extra bonus.

Onze selectie