21 manieren om het te verknallen uw financiën

Geld is niet het einde zijn allen en alles, maar in de huidige moderne samenleving we nodig hebben om te kunnen krijgen door. Kunnen we allemaal maken financiële fouten, maar het uitzoeken van onze persoonlijke financiën hoeft niet rocket science, voor het grootste deel, het is beneden om gewoon oud gezond verstand.

21 manieren om het te verknallen uw financiën

Soms zijn onze financiële situatie kan het gevolg zijn van factoren die buiten onze controle, zoals sociaal-economische beleid. Toch zijn er manieren waarop we kunnen het risico op verknalt onze financiën financieel te beperken en beter onszelf. De volgende lijst zal u tonen wat niet te doen.

1. Rob Peter om Paul te betalen

'Shifting middelen' is een effectieve manier van het beheren van uw geld. Een goed voorbeeld hiervan zou kunnen zijn tot het afsluiten van een lening om een ​​rekening te betalen, waardoor een andere schuld. Personal banking verkopers verwijzen naar dit als 'herstructurering van uw financiën', en waarom niet. De meerderheid van de banken deed dit toen ze omgepakt schulden en verkocht het op, en deze organisaties daadwerkelijk besturen landen en maken gebruik van slimme economen. Dus moet het een verstandige strategie zijn.

2. Live op de nooit-nooit

Laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal uit om de kloten, dus we kunnen net zo goed leven in het nu. En dan bedoel ik echt in het nu. Net besteden, uitgeven, uitgeven, en dan lenen, lenen, lenen. Laat de schulden rack up, is de kans groot dat u niet hoeft te betalen, omdat ze toch de wereld zal eindigen voordat de rekeningen te komen inch En als je uiteindelijk gedagvaard voor de rechtbank, maar pleiten armoede en failliet zelf. Er zal altijd iemand op te halen het tabblad.

3. Niet opslaan

Net als bij punt 2 hierboven, is er geen enkel punt in sparen voor een regenachtige dag. De kans is groot wanneer en of die regenachtige dag langs komt, kunt u iemand anders vragen om u het geld lenen. Immers, wat zijn vrienden en familie voor zo niet om u te helpen in uw moeilijke tijden nadat je al je geld 'leven in het nu' hebben geblazen? Dus nooit redden, is er eigenlijk weinig zin.

4. Nemen een enorme hypotheek

Iedereen heeft behoefte aan een dak boven hun hoofd en je bent niet anders. Waarom het huis van uw dromen niet en krijg een hypotheek je kunt nauwelijks veroorloven. De kans groot dat de huizenprijzen zullen stijgen en je zal eindigen met een killer winst.

5. Volledig vertrouwen op een bron van inkomsten

Je hebt maar een bron van inkomsten, dus hoe kunt u vertrouwen op een ander? Echter, als je wel de mogelijkheid om te profiteren van een andere bron van inkomsten dan neem het niet op, het is meestal meer problemen dan het waard is en tegenwoordig is het beter om al je eieren moeten in een mand.

Diversifiëren nooit als de wereld niet verandert en noch moet je.

6. Vallen voor snel rijk schema

Neem eens een kijkje bij enkele van de rijke mensen rond, ze kregen hun geld of andere manier hebben ze, en niet alle van hen niet er hard voor gewerkt. Dus als u over een geld maken regeling die lijkt te mooi om waar te zijn, ga dan voor het met alles wat je hebt. Het draait allemaal om het nemen van risico. Top merken als je ook anderen op een bepaalde manier kan benutten door het krijgen van vrienden en familie aan te melden.

[Lees: 7 gewoonten van zeer succesvolle vrouwen ]

7. Vertrouw op de oever van mama en papa

Als ze niet willen betalen voor je door je hele leven dan moeten ze niet heb je gehad in de eerste plaats, heb je niet gevraagd om geboren te worden. Je ouders hebben een absolute verplichting om te zorgen dat u verzorgd op hun kosten, en nooit laat ze dat vergeten. Als je kinderen hebt dan is zij verplicht zijn om hen ook (door het geven u nog meer geld).

8. Lenen geld om emotionele afpersers

Vooral voor de persoon die altijd begint het gesprek met 'Ik zou normaal vragen, maar...' Wat voor iemand zou je zijn als je geen geld lenen aan anderen, vooral mensen waar je om geeft, zijn alleen maar geld aan het eind van de dag.

En verwacht niet dat het nog terug te krijgen als je brak, hun behoefte is groter dan de jouwe, niet zo bedoelt.

[Lees: Hoe kun je jezelf omringen met goede mensen ]

9. Niet van plan voor uw pensioen

Waarom zou je je zorgen over je toekomst inkomen als je gewoon kunt vertrouwen op de staat om voor u wanneer u niet meer kunt? Pensioenregelingen zijn allemaal oplichting dus er is geen punt bij te dragen, en waarom zou je jezelf uitzoeken? De wereld dankt u een levend na alles.

10. Geen enkele vorm van verzekering (met name gezondheid, enz.) niet

Shit gebeurt niet. Niet echt. Niet in de echte wereld, en het betalen verzekering voor dingen die zouden kunnen gebeuren is gewoon een verspilling van geld. U zult geen enkele vorm van ziektekostenverzekering nodig hebt als je op dit moment bent gezond en als er iets zou ernstig mis gaan; uw dierbaren zou helpen.

11. Engage in retail-therapie

Er is niets zoals het kopen van iets nieuw en duur om jezelf beter te voelen. Oke, dus de sensatie niet eeuwig duren, maar dat is wat het allemaal om draait; instant bevrediging. Het grote ding over retail-therapie is dat je nooit genoeg kunt krijgen, er is altijd een andere oplossing moest worden. Die nieuwe schoenen zal niet eeuwig nieuw zijn, dus vroeg of laat zul je op een ander merk nieuw paar te krijgen.

12. Leef voorbij uw middelen

Het was Tom Wilson, die werd geciteerd zoals zeggend "Deze dagen een inkomen is iets wat je niet kunt leven zonder, of binnen." En hij was niet verkeerd. Want dit is een onweerlegbaar wet die niet verbroken kan worden, men moet gewoon leven door hem. Top merken als u nog steeds lukt om weg te verdoen geld aan luxe en non-benodigdheden als je brak.

13. Nooit begroting

U bent niet een accountant (en zelfs als je het is ongezond om je werk mee naar huis mee te nemen) dus doe geen moeite met al die saaie boekhoudkundige malarkey. Of je hebt het geld of je doet het niet, en zelfs als je dat niet doet kun je altijd lenen. Dus zet uw grote meisje op en geen zorgen te maken over budgetteren en bijhouden van uitgaven, het is gewoon niet sexy.

14. Meer betalen voor dingen dan ze zijn echt de moeite waard

Iemand, ergens, waarschijnlijk moest de aankoop die u wilt maken, arme ding. Dus het is altijd het beste om meer te betalen voor iets dan het waard is. Op die manier de winst gaat rechtstreeks naar die minderjarige kinderen in sommige zweet winkel in een ver land die je nog nooit van gehoord. Hetzelfde geldt voor diensten, altijd proberen om meer, zodat u bent verzekerd van een betere deal te betalen. Of in ieder geval iemand is ergens langs de lijn. Deel de liefde.

15. Geloof de hype

U kunt kopen in een levensstijl en gelukkig zijn, in feite moet je streven te zijn als de mensen die je ziet in de advertenties. De producten die u ziet geadverteerd kan alle dingen beloofd en meer doen, waarom anders zou marketingafdelingen zoveel geld op de verkoop kopiëren als ze dat niet deden? Vergelijk jezelf met anderen, het is de enige echte manier om gelukkig te zijn.

16. Undersell uzelf en uw diensten

Als u enige vorm van dienst dan snij je de prijzen of te verminderen uw kosten. Klanten zullen je meer waarderen als ze zien dat je niet alleen werken tegen kostprijs, maar je bent in feite het betalen van hen om uw diensten te gebruiken. Hetzelfde geldt voor arbeid in loondienst, neem een ​​vrijwillige verlaging loon, dit zal je baas laten zien dat u zich inzet voor het bedrijf.

[Lees: Hoe je jezelf markt als een professional en krijg meer werkaanbiedingen ]

17. Gok je leven weg

Het spreekt vanzelf dat de wint u kunt gokken zijn enorm. Maar om echt iets groots moet je constant gokken en wedden groot, hij die durft wint. Gokken kan zeer verslavend zijn, dus als je merkt dat je bent gokken elke wint of het je lukt om weg te gokken uw huis / auto / man / kind, dan heb je goed gedaan. Je bent een meester.

18. Niet investeren in jezelf

Geld is er om spullen te kopen en te betalen voor vakanties en auto's en voedsel, niet voor het investeren in domme cursussen of trainingen voor een nieuwe vaardigheid. Je bent goed zoals je bent, dus waarom zou je nodig hebt om iets nieuws te leren of verbeteren van een vaardigheid die je al hebt? Dat zou een complete verspilling van tijd en geld zijn.

[Lees: 21 manieren om het te verknallen uw werk ]

19. Geld lenen van woekeraars

Dit is een snelle manier om te houden van wat geld te krijgen, geen formulieren in te vullen, geen vragen gesteld. Het enige dat gebeurt is een aantal dodgy uitziende man komt aan uw deur en steekt een prop van duiten in je hand. Kan het nog eenvoudiger? Geloof niet de verhalen over uw deur wordt neergehaald en uw kostbaarheden (en niet-kostbaarheden) worden weggenomen wanneer je niet kunt betalen het geld terug op tijd. Dat is precies wat er gebeurt in de films.

20. Gaan op een dure vakantie

Dure vakanties zijn beter dan elke andere vorm van vakantie. Bovendien, als u ervoor kiest om te gaan op een luxe reis overzee je krijgt om de wereld te zien zoals het is, en als je geluk hebt je niet hoeft te kijken naar arme mensen (tenzij u betaalt een hoop geld voor een verantwoorde eco-toerisme tour, en dan is het gewoon uit de achterkant van een jeep). Maak je geen zorgen meer dan de uitgaven tijdens de vakantie ofwel; buitenlands geld is niet echt geld, en het is heel normaal om naar huis terug te keren brak.

21. Maak gebruik van hoge financiële instrumenten risico

Je weet wat ze zeggen; geen risico niet te belonen. Dus als je wilt om wat echt geld te verdienen moet je alleen investeren in de hoogste risico's u kunt vinden. Degenen die de meeste commissie te betalen aan de verkoper die u het product in de eerste plaats verkocht zijn meestal de beste. Maar niet alleen klein zijn met deze, uit te breiden dit denken in alles wat je doet, het afsluiten van grote leningen en zorg ervoor dat al uw credit cards hebben een hoge april Volg deze tactiek en overvloed zal vloeien... ergens.

Dus daar heb je het: je onmisbare gids voor het verknalt uw financiën. Niet het huis (of surfen op het internet) niet verlaten zonder het.

Onze selectie