3 belangrijke tips voor een verblijf thuis moeder weer aan het werk

Wanneer u het zwangerschapsverlof nam, de tijd om weer aan het werk leek miljoen jaar weg. Wie zou hebben geweten dat het zo snel zal passeren!?

3 belangrijke tips voor een verblijf thuis moeder weer aan het werk

De tijd vliegt, en nu je zit en zorgen te maken over hoe je je leven organiseren en uitvoeren van een gezin wanneer je weer aan het werk. Mijn zwangerschap verlof eindigde twee maanden geleden, en nu kan ik zeggen dat ons leven is vrij veel georganiseerd, de meeste van de tijd dat we functioneren ok. Hier zijn 3 tips om een ​​verblijf thuis moeder skip andere hindernis op haar weg om een ​​real-life queen helpen.

1. Bieden zorg voor uw kinderen

Eerste ding (en de belangrijkste) is om de juiste persoon te kijken na uw kinderen terwijl u weg bent vinden. Dit gaat vanzelf, en je hebt waarschijnlijk gezien het een stuk van het denken van nu. Voordat u een definitief besluit controleren of uw vrienden of familie met kinderen kan een betrouwbare oppas of een au pair te bevelen en een bezoek aan een paar crèches (dus je kon ze te vergelijken). Het zou nuttig zijn als u of uw echtgenoot ouders af en toe kon kijken na de kinderen, vooral als ze met pensioen en wonen in de buurt. Zo kunnen ze de baby zitten of twee keer per week, of een paar uur per dag. Een verblijf thuis moeder de terugkeer naar werk is een grote verandering in het leven van een kind, en het zou goed zijn als iemand die ze kennen is om voor hen te zorgen tot ze wennen aan de nieuwe levensstijl.

2. Organiseer huishoudelijk werk

Het houden van uw huis brandschoon is niet langer op uw prioriteitenlijst. Hou het netjes, maar overdrijf het niet.

Hier is hoe ik het doe: ik reinig alleen op zaterdag, tijdens de week gebruik ik nat schoonmaken servetten naar de badkamer (wc-brillen, de vloer, alles) de keuken (werkgebied etc) schoon te maken. Ik vacuüm twee keer per week en ik grondig reinigen van de gehele op zaterdag.

Wasserij:

Dingen makkelijker te maken voor jezelf, niet om het even wat, maar kleding strijkt. Verspil geen tijd aan het strijken ondergoed, sokken, lakens enz. Gewoon wassen en droog ze af. Om te voorkomen dat een berg wasgoed in het huis, altijd vouwen en zet weg uw wasgoed de momenten het droogt. Discipline jezelf en het zal uw leven een stuk makkelijker maken.

Koken:

Het eerste wat je moet doen (als je het niet hebt gedaan door nu) is het plannen van een week of een menu van een maand. Ik ben van plan het menu wekelijks, doen inkopen en kook 2 keer per week, meestal op zaterdag en woensdag. Ik kook 3 verschillende maaltijden (bijvoorbeeld-een gehaktbrood, kippensoep, stoverij enz.) verdelen elk in 2-3 porties en vries. Op deze manier, als je terugkomt van het werk, alles wat je hoeft te doen is wat salade, koken pasta of rijst, en ontdooien de maaltijd in de magnetron. Heb je zelfgemaakte gerechten en een andere lunch elke dag.

3. Verzorg je uiterlijk

Je moet er goed uitzien, dit is niet onderhandelbaar. U zult waarschijnlijk een aantal nieuwe kleren voor werk (t-shirts en wijde broek zijn stay-at uniform home mom's) zo slim zijn als je winkel. Krijgen twee rokken, een jurk en een blazer in neutrale kleuren zoals zwart, navy, grijs of crème. U kunt een aantal goede ideeën lezen 7 slimme manieren aan te kleden op een begroting.

Heb nooit onderschatten het belang van een goede kapper. Het kiezen van een kapsel dat is modern, dat raakt je en dat is gemakkelijk te onderhouden bespaart u een hoop tijd en zenuwen als je op een strak schema.

Vergeet over nagellak voor een tijdje, tenzij je echt leuk manicure en altijd tijd voor te vinden, er is niets lelijker dan gechipt nagels. Hou je nagels schoon en je handen goed gehydrateerd en dat genoeg zal zijn.

Onze selectie