3 beste home remedies voor maagklachten na het eten

Je weet hoe soms na een groter of pittiger lunch kunt u voelen als een gezwollen ballon? Heeft uw maag begint te rommelen en geeft je een harde tijd? Helaas, ik heb mijn deel van deze problemen, maar, aan de andere kant, ik heb de remedies ook. Hier zijn de beste van hen.

3 beste home remedies voor maagklachten na het eten

Natuurlijk, wanneer je met maagproblemen kunt u altijd een anti acid geneeskunde. Verder moet je aandacht besteden aan wat je eet en vermijd het voedsel dat problemen kan creëren. Maar, als je al iets dat je maagklachten hebt gegeten - hier is hoe het beter te maken:

1. Koolzuurhoudend water

Sprankelende, of koolzuurhoudend water heeft bewezen een zeer goede remedie voor maagklachten zijn. Als je gaat om een ​​grotere maaltijd, zou ik zeggen dat je ook koolzuurhoudend water als drank met deze maaltijd.

Koolzuurhoudend water is gebruikt als digestief remedie voor een lange tijd, maar niemand is echt zeker hoe het helpt. De truc is waarschijnlijk in de combinatie van kooldioxide in de bellen en andere mineralen die zijn gevonden in koolzuurhoudend water. Een studie uit 2002 heeft aangetoond dat een aanzienlijke verbetering van de spijsvertering bij mensen die koolzuurhoudend water dronk in vergelijking met mensen die kraanwater gedronken.

Toch zou ik niet suggereren dat je volledig in de plaats al het water dat je drinkt met koolzuurhoudend water, want koolzuurhoudend water bevat een grote hoeveelheid droge residu. Het kan verhogen het gevaar bestaat nierstenen.

2. Muntthee

Toen ik een kind was, elke keer als ik had maagproblemen mijn moeder zou muntthee te bereiden. Het is een oud en bekend middel tegen maagklachten en het werkt als een charme bijna elke keer.

Warme muntthee kunnen u helpen met maagkrampen, alsmede met een slechte spijsvertering en misselijkheid. Het helpt het voedsel sneller te bewegen door je darmen en brengt verlichting voor uw maag. Neem een ​​theelepel gedroogde muntblaadjes en schenk een kopje heet water over hen. Laat het zitten voor ongeveer 10 minuten, de stam en drink warm. Het is het beste als je geen suiker of honing toe te voegen.

Aan de andere kant, als je geen tijd voor thee hebt, kunt u ook kauwen op verse muntblaadjes. Ze zijn misschien niet zo nuttig als de thee zelf, maar ze nog steeds helpen.

3. Kauwgom

Ik heb nooit geloofd dat het kauwen van een kauwgom kan u helpen met de spijsvertering tot ik besefte, geheel toevallig, dat het eigenlijk kan. Ik vond mezelf willen een gom elke keer als ik zou te veel eten te kauwen. Na wat googlen, ik zag wat de vangst was.

Ik heb een artikel waarin werd gezegd hoe gommen werden opgenomen in de behandeling van patiënten die ingrepen waarna ze kon niet normaal eten voor een tijdje hebben ondergaan gevonden. Als je niet eet, je darmen lui, en dat kan leiden tot problemen met de spijsvertering te maken. Patiënten die werden gegeven kauwgom tijdens de herstelperiode hebben een normale maag-functie sneller dan degenen die niet waren herwonnen.

Als je kauwt op een gom, bereidt u uw maag voor de spijsvertering. De truc is dat je eigenlijk niet waardoor het even wat te verteren. In dat geval wordt de maag verteert het voedsel dat is al binnen Dit is waarom krijg je zelfs hongeriger als je kauwen op een kauwgom als je honger hebt.

Heeft u deze middelen nuttig? Welke het beste werkt voor jou?

Onze selectie