3 eenvoudige DIY home decor projecten

Je bent "googlen" voor "doe het zelf" woonaccessoires ideeën, maar tot nu toe de meeste van hen lijken te ingewikkeld? Geef niet op gewoon nog niet. Hier zijn 3 eenvoudige DIY woonaccessoires projecten die ik heb gebruikt om te frissen mijn flat. Lees verder. Als ik kon doen het zo kun jij ook.

3 eenvoudige DIY home decor projecten

1. Uw persoonlijke salontafel

Verf de salontafel. Het is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Koop hout verf en een kwast. Als uw tafel oppervlak beschadigd, zand het eerst en dan schilderen met verscheidene lagen waterdicht verf. Kies welke kleur je wilt, en aan de slag. Om het een persoonlijk tintje, trekken strepen in verschillende kleuren en verf de tafel in bijvoorbeeld zwart en dan gelijkspel witte koffie kopjes en borden. U geeft uw kamer een persoonlijk tintje, evenals krijgen een uniek meubelstuk.

2. Oude potten - nieuwe vazen

Je hoeft niet te gooien een lege pot. Gebruik het om uw eigen bloemenvaas maken. Verf het in rood, groen of wit, teken een bloem of slechts een paar regels over het en u zult uw eigen vaas hebben. Als u niet wilt om het te schilderen, leg een beetje zand of kleine steentjes op de bodem van het aan het interessanter maken. Oude potten kan ook nuttig zijn in een badkamer te zijn. Vul ze met kleine zeepjes in verschillende kleuren of met lagen gekleurd zeezout en vertonen ze op een badkamer plank.

3. Monogram servetten

Zou het niet leuk en stijlvol om katoen servetten hebben met uw initialen op hen? Gebruik de degene die je al hebt of kopen ze goedkoop bij een supermarkt, een-dollar-winkels of online. Kies een kleur en naai uw initialen op de bodem van elk van hen. Om nog meer elegantie toe aan uw etentje toe te voegen, maak je eigen servetringen. Wikkel de plastic lint rond een opgerolde servet, met het lint in een knoop en maak de uiteinden van het lint spiraal door het plaatsen van het lint tussen een blad van de schaar en je duim en het trekken van de schaar weg van de knoop en de richting van jezelf. Uw gasten zullen onder de indruk.

Gefeliciteerd! Je eerste DIY huis decoreren project wordt gebracht tot een einde. Beloon jezelf, maak een lekker kopje koffie, een grote kom ijs en genieten van het werk van je eigen twee handen.

Onze selectie