3 geweldige technieken voor het krijgen in vorm tijdens de zwangerschap

Het onderhouden van uw lichaam fit tijdens de zwangerschap is erg belangrijk voor uw algemene vorm. Ook al heb je niet in staat zijn te blijven doen intensieve trainingen of andere sporten die je eerder hebt geoefend, zal een paar veilige en eenvoudige oefeningen sterk je lichaam voor te bereiden op de arbeidsmarkt en helpt je door je zwangerschap op een gezonde manier.

3 geweldige technieken voor het krijgen in vorm tijdens de zwangerschap

Lees hieronder om 3 grote technieken te ontdekken voor het krijgen in vorm tijdens de zwangerschap - ze zullen u helpen fit te blijven en terug te krijgen van uw pre-zwangerschap figuur makkelijker nadat je baby geboren is!

Low-impact oefeningen

Het is niet veilig voor u en uw baby om een ​​gewichtsverlies programma volgen tijdens de zwangerschap, omdat voedsel is rijk aan essentiële voedingsstoffen die zijn uiterst belangrijk in deze bijzondere fase van je leven.

Echter, het krijgen in vorm tijdens de zwangerschap door te doen adequate oefeningen kan heel nuttig zijn, ondanks je groeiende buik. Oefeningen kunnen nuttig zijn om je lichaam voor te bereiden op de arbeidsmarkt en helpt je figuur na de zwangerschap terug te krijgen.

Je moet altijd volgen een trainingsprogramma door uw gynaecoloog goedgekeurd die specifiek is gebaseerd op uw huidige fysieke conditie. Het wordt niet aanbevolen bij allen te blijven beoefenen sporten zoals paardrijden, skiën, of elk ander die fysiek contact, zoals vechtsporten betrekken, kickboksen, rugby, voetbal en dergelijke.

Start het doen van activiteiten die gunstig zijn voor je lichaam, zoals low-impact of aquarobics, wandelen, pilates, yoga zwemmen of dansen. Als langzaam en goed wordt gedaan, zullen deze activiteiten u of uw baby geen kwaad.

Het beste is om uit te werken 3 dagen per week, op een langzame en zeer matig tempo. Controle altijd uw bewegingen en tempo, om letsel te voorkomen en zorgen voor een gezonde zwangerschap. Zorg ervoor dat u nooit uitput en vermijd intensieve lichamelijke inspanning, snelle en bruuske bewegingen, evenals zware gewichten. In deze fase van je leven dat je niet traint, maar het doen lichte oefeningen te krijgen en onderhouden van uw lichaam in vorm en voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

Voordelen van het doen van oefeningen tijdens de zwangerschap:

 • Aan de in vorm tijdens de zwangerschap zal een positieve boost je energie niveau en voorkomen dat u constant slapen en liggen.
 • Oefeningen en stretching zal u helpen en blijf flexibel en kunt u gemakkelijker gaan door arbeid en bevalling.
 • Als u klachten of pijn tijdens je zwangerschap periode, zullen oefeningen enorme verlichting van hen.
 • Aan de in vorm tijdens de zwangerschap zal ook profiteren van uw bloedsomloop, verminderen benen en voeten zwellen, en het verbeteren van je houding.
 • Een van de laatste, maar niet minder belangrijke voordelen van de uitoefening zijn dat het zal u helpen om weer in vorm sneller na de geboorte van je baby.

Zwemmen

Zwemmen is een prachtige oefening voor het krijgen in vorm tijdens de zwangerschap en het wordt algemeen beschouwd als veilig. Het gaat om beide armen en benen spieren en heeft vele andere voordelen voor aanstaande vrouwen gezondheid. Je voelt je bijna "gewichtloos", houdt je koel tijdens de warme maanden en draagt ​​een zeer laag risico op letsel. Echter, altijd gynaecoloog u voordat u begint het zwemmen of het doen van enige andere vorm van fysieke activiteit.

Het moet veilig voor u om te zwemmen voor alle trimesters van je zwangerschap, recht omhoog totdat u bevallen. Zoet water is niet schadelijk voor de gezondheid voor u en uw baby, terwijl hot tubs en sauna absoluut moet worden vermeden.

Doe altijd wat delicate stretchen voor onder te dompelen in het water en zwemmen voor 30 tot 60 minuten per dag als je wilt. Kies slagen die je gemakkelijk kunt uitvoeren en wisselen tussen voor en achter zwemmen door zachtjes schoppen je benen.

Vermijd alle slagen die pijn veroorzaken en te veel inspanning en vind de juiste zwemmen intensiteit, door het volgen van wat je lichaam je vertelt.

Voordelen van het zwemmen tijdens de zwangerschap:

 • Zwemmen kan de circulatie verbeteren en de zwangerschap zwelling en vochtophoping.
 • Zwemmen oefeningen zullen spieren en kracht te verbeteren, verlichten vermoeidheid en bevorderen van een goede nachtrust.
 • Omdat de zwaartekracht, terwijl in het water wordt verminderd, zwemmen is een uitstekende manier om stress te nemen uit uw midden-en onderrug gebieden en verminderen de druk op je gewrichten.
 • Zwemmen kan ook verbeteren van uw hart-en longfunctie en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Wandelen

Een van de beste en veiligste manieren om in vorm tijdens de zwangerschap loopt. Het is een zeer voordelig activiteit die je kunt blijven doen door uw zwangerschap, zelfs als je niet fysiek actief eerder geweest.

Maar wees voorzichtig en altijd met uw arts voordat zij een vorm van lichaamsbeweging. Zorg ervoor dat u een goed paar comfortabele wandelschoenen die zal zorgen voor een goede ondersteuning aan uw lichaam en verminderen de stress op je enkels te vinden.

Niet ooit marathons lopen of breng uzelf op het punt van extreme vermoeidheid of kortademigheid. Uitputting zal uw lichaam te gebruiken zuurstof die je baby nodig heeft te maken.

Lopen in een matig tempo waarmee je zonder moeite om te praten. Begin langzaam, door te lopen 20 tot 30 minuten 3 keer per week. Verhoog geleidelijk aan te komen tot 30 tot 60 minuten per dag en altijd luisteren naar je lichaam met betrekking tot de intensiteit en de duur van uw wandelingen.

Vergeet niet om een ​​goede houding te handhaven tijdens het lopen en altijd uit te kijken. U voorkomt rugklachten en voorkomen dat je per ongeluk uitglijden over iets.

Voordelen van het lopen tijdens de zwangerschap:

 • Wandelen is een zeer voordelig en low-impact cardiovasculaire activiteit die is uitstekend voor het krijgen in vorm tijdens de zwangerschap. Het is niet schadelijk voor je lichaam en het vormt een zeer laag risico op letsel.
 • Wandelen is nuttig voor het behoud van uw gewrichten soepel en helpt je je heupen meer gemakkelijk verspreid tijdens de bevalling.
 • Het nemen van regelmatige wandelingen elke dag verbetert de bloedsomloop en verlicht constipatie ook, helpt je maag beter functioneren.
 • Wandelen is een zeer zachte oefening die je stemming kunnen verbeteren, het verbeteren van uw emotionele toestand en je geest te ontspannen.

Onze selectie