3 goede tips over hoe om zich te organiseren in huis

Elke vrouw in deze wereld heeft dit meegemaakt. Tussen je werk, je huis, je man en je kinderen, er is gewoon niet genoeg tijd om alles wat je hoort te doen. Je voelt soms alsof je moet de dag voor het laatst voor ten minste 26 uur, om alles gedaan te krijgen. Maar het is niet zo donker en hard. Als u wilt weten hoe om zich te organiseren in binnen - blijven lezen.

3 goede tips over hoe om zich te organiseren in huis

1. Delegeren

Dit is het allerbelangrijkste als het gaat om het runnen van een huishouden, en de meeste vrouwen dit nooit doen. U hoeft niet alles zelf te doen, ondanks wat je moeder kunt u gedacht hebben. Delegeren!

Verdeel de taken onder de huis-leden. Krijg je man om je te helpen schoonmaken. Zal het sneller, efficiënter en u zult meer tijd voor elkaar hebben, en voor uw kinderen te zijn. Krijgen de kinderen te helpen. Ze kunnen enkele kleine klusjes doen, zoals het nemen van kleinere zakken van vuilnis en misschien u helpen met koken.

Kinderen meestal vinden het heel interessant om te helpen in de keuken, dus gebruik dat. Als uw kinderen tieners, moeten ze op zijn minst schoon hun eigen kamers. Veel tieners zullen eens met deze, alleen maar omdat ze meestal willen dat je uit hun kamers, dus ze zou zelf liever schoonmaken dan kunt u binnen

2. Multitasking

Een van de belangrijke nieuwe vaardigheden te leren is multitasking. Dit werkt met name in de keuken. Bijvoorbeeld, als je het maken van de lunch, terwijl het vlees braden, kunt u de salade hakken, terwijl de soep kookt, kunt u de afwas te doen.

Er zijn veel kleine klusjes die u kunt uitvoeren op hetzelfde moment. Ze lijkt misschien niet veel als afzonderlijk gezien, maar als je kijkt naar het grotere plaatje, zult u zien dat u erin geslaagd om misschien een hele extra uur, of zelfs een paar uur besparen elke dag door het gelijktijdig uitvoeren van hen.

3. Ontspannen

De wereld is niet van plan om te eindigen als je niet elke dag afstoffen. Stel je prioriteiten - uw gezin nodig heeft om elke dag te eten, zodat je nodig hebt om elke dag te koken, maar je echt niet hoeft te stofzuigen, of het reinigen van de werf elke dag.

Neem niet meer werk aan jezelf dan je al hebt. Het zal alleen maar benadrukken je uit. Het zal ook zorgen dat u een norse vrouw die haar greep verliest elke keer dat de kinderen morsen iets en ze heeft om het schoon te maken.

Relax een beetje. Bestellen eens in de zoveel tijd een levensmiddel. Alles wordt nog steeds ok met je kinderen als ze een pizza voor het diner een keer per week in plaats van een gezonde maaltijd. Gebruik die extra tijd om te ontspannen met uw familie, of om iets voor jezelf doen, zoals het lezen van een paar pagina's van uw favoriete boek, of het bekijken van uw favoriete programma.

U kunt ook een dag stellen een week als je man zal koken. Dit zou weekend bijvoorbeeld zijn, vooral als je man werkt tijdens de week. U kunt noemen een experimentele dag - of "laten we eens kijken of vader kan koken" dag. Uw kinderen zullen willen dat, en je zult een beetje meer tijd om iets anders te doen hebben. En al heb je een geweldige tijd.

Het is niet zo moeilijk om zich te organiseren in huis, maar je moet niet vergeten dat je niet een super vrouw en dat je een keer helpen in de zoveel tijd nodig. En wat het meest belangrijk; om hulp vragen wanneer u het nodig hebt. Verwacht niet dat uw familieleden om te zien dat het moeilijk is voor u, omdat ze niet kunnen weten dat, tenzij je iets zegt.

Hoe krijg je georganiseerd thuis?

Onze selectie