3 ideeën om het beste etentje te gooien

Het gooien van een etentje is een beetje anders dan het gooien van een gewone partij, vooral vanwege het voedsel gedeelte. Terwijl u kunt eenvoudige hapjes serveren op een reguliere partij, moet u een aantal extra inspanning te leveren voor het etentje. Hier zijn 3 ideeën die u zullen helpen een geweldig diner feestje.

3 ideeën om het beste etentje te gooien

1. Bereiden het eten zelf

Als je al het gooien van een etentje, moet je jezelf echt bereiden het eten. Immers, de hele partij is over het eten. Je zal een hoop tijd en moeite nodig, maar goede dingen niet gemakkelijk.

Het diner voor uw partij moet bestaan ​​uit drie gangen - voorgerechten, hoofdgerecht en dessert. Probeer om het voedsel te licht te houden en kies het voedsel dat je best voor te bereiden. Niet experimenteren met iets wat je nog nooit hebt geprobeerd voordat koken. Ik zou je kiezen voor een frisse salade voor de voorgerecht, kip voor het hoofdgerecht en kaas cake of appeltaart voor de woestijn. Begeleiden alles met een aperitief en kwaliteitswijn. Je doet dit niet elke dag, dus geen spijt van het geld.

Beginnen koken op tijd. Alles moet klaar zijn wanneer de gasten aankomen. Begin met de woestijn, want het zal waarschijnlijk nodig om een ​​beetje af te koelen. Dan op naar het hoofdgerecht en uiteindelijk het voorgerecht. Zorg ervoor dat het voedsel dat moet worden warm verblijf warm door te bedekken met aluminiumfolie en laat het in de oven verwarmd tot 50C.

2. Wees een goede gastheer

Succesvolle etentje hangt sterk af van hoe goed van een gastheer bent. Het beste recept voor een goede gastheer is om op tijd klaar en houdt een glimlach op je gezicht.

Je nodig hebt om tijd te besteden met uw gasten, wat betekent dat je geen voedsel dat je aandacht de hele tijd nodig heeft moeten voorbereiden. Maak alles klaar zodat u kunt zitten en dineren met uw gasten. Niemand houdt van een host die moet lopen naar de keuken om de paar minuten.

Praat met uw gasten. Vraag hen over hun leven en werk. Vermijd praten politiek en religie, die onderwerpen meestal niet leiden tot een leuke avond. Laat de gasten niet lastig met je problemen, vooral financiële. Ze willen niet horen dat je moeite hebt met geld, terwijl het eten van het diner kunt u voor betaald. Maak het over hen, niet over jou. Gewoon niet nieuwsgierig zijn en laat hen niet ongemakkelijk op geen enkele manier te voelen.

3. Het opzetten van de atmosfeer

U moet een stijlvolle ambiance voor een etentje. Dit betekent niet dat je moet nemen uit het zilverwerk en zijde servetten, maar het betekent ook niet dat je moet het eten serveren in gechipt platen. Zorg ervoor dat de tafel, maar niets om zin te versieren. Vermijd bloemstukken omdat iemand allergisch voor pollen kunnen zijn en omdat ze nemen veel ruimte in beslag. Mooie servetringen en misschien een paar kaarsen zal het prima doen.

Zet wat muziek op, maar kies iets rustig en kalm. De muziek moet er alleen maar om de sfeer te vervullen, niet om het te maken. Je mag absoluut niet in een situatie waarin je moet schreeuwen tegen mensen, omdat ze je niet kunnen horen van de muziek.

Dat is alles wat er is. Zolang je een beetje moeite in je een groot etentje kan gooien.

Onze selectie