3 inspirerende boeken voor vrouwen

Iedereen heeft een kleine boost en wat inspiratie van tijd tot tijd. En wat een betere manier om het te vinden dan om een ​​goed boek te lezen? Hier zijn top 3 inspirerende boeken voor vrouwen.

3 inspirerende boeken voor vrouwen

Slimme vrouwen eindigen rijk door david bach

David Bach is een Europese financiële schrijver en motiverende spreker. "Slimme vrouwen Finish Rich" is het eerste boek dat hij publiceerde in 1999. Dit boek is een verplichte read voor elke vrouw op de planeet.

Met de financiële situatie van vandaag, we moeten allemaal wat advies over hoe om onze begroting te verbeteren. Het is nog moeilijker voor vrouwen, want, laten we eerlijk zijn we nog steeds leven in een mannenwereld. Het is niet gemakkelijk. Nou, als je hulp nodig hebt, dit boek geeft je precies wat je nodig geven. Het zal u helpen om uw financiële situatie te evalueren, evenals geven je nuttige adviezen en hulpmiddelen over hoe u uw geld voor u werken.

Het boek kan worden gekocht via Amazon.com, en het is echt de moeite waard uw aandacht. Het is duidelijk geschreven, en ook al is het een beetje oud, maar al die universele dingen die elke vrouw die wil zorgen voor haar persoonlijke financiën moet weten bevat. Geef dit boek een keer te proberen, zou je precies wat je nodig hebt.

9 dingen die je gewoon moet doen om te slagen in de liefde en het leven door Dr. Henry cloud

Dit boek werd geschreven door een raadsman en van zijn ervaringen met zijn patiënten. Het brengt je verhalen van echte mensen en echte problemen - dezelfde als die van jou, evenals de oplossingen.

Het boek geeft antwoord op de meest populaire vraag die er zijn die elke begeleider ontmoet met zijn patiënten - relaties, carrière, vervulling, betekenis, pijn, verlies, wanhoop, en verslavingen. Het maakt niet uit welke van deze zou je een probleem hebt, zult u een oplossing voor het in dit boek vinden.

Het is geschreven in een zeer eenvoudige taal en biedt zeer heldere oplossingen. Het is voor elke vrouw die er zijn dat de antwoorden zoekt, maar is ze niet vinden. Stoppen met jezelf te kwellen en stoppen met het maken van dezelfde fouten over en weer. Dit boek is precies wat je nodig hebt en je kunt het krijgen van deze link.

Vandaag zaken door john C. Maxwell

De meeste mensen hebben de neiging om te veel vastklampen aan het verleden en te veel zorgen over de toekomst. Denk erover na - hoe vaak heb je al wrok koesteren vanwege iets dat jaren en jaren geleden gebeurd? Hoeveel keer heb je al zorgen te maken over de dingen die niet zal komen in jaren? Nooit meer!

We hebben de neiging om het belangrijkste deel van ons leven vergeten, en dat deel is vandaag - nu, dit moment. Dit boek brengt u 12 eenvoudige dagelijkse beslissingen en disciplines die elke persoon in de wereld moet leren. Zij zijn degenen die u zullen helpen loslaten van het verleden en focus op je leven, hier en nu. Leren die vaardigheden vandaag en u bent verzekerd van morgen succes te behalen.

Als u wilt dat uw exemplaar van dit inspirerende boek te bestellen, kunt u het vinden hier. Een ander groot boek over het leven in het nu Eckhart Tolle's Tolle's De kracht van het nu - een werkelijk verbazingwekkende boek dat miljoenen mensen het leven en inspireerde miljoenen mensen opnieuw te denken dat hun levensstijl en ontdekken hun levensdoel veranderd.

Heb je al gelezen een van deze boeken? Zijn er nog andere boeken die je inspirerend voor vrouwen vinden? Neemt u deel je mening met de rest van ons.

Onze selectie