3 natuurlijke antibiotica voor kinderen

Het is bekend dat antibiotica slecht voor kinderen, een ook voor volwassenen. Ze kunnen veel vriendelijke bacteriën die kinderen helpen bestrijden infecties natuurlijk en beschadigen hun immuunsysteem te vernietigen. Als u wilt dat uw kind te helpen groeien gezond en sterk, neem een ​​kijkje op de volgende suggesties en ontdek 3 geweldig en volledig natuurlijke antibiotica voor kinderen.

3 natuurlijke antibiotica voor kinderen

1. Propolis is heilzaam en onmisbaar voor kinderen

Propolis is een van de beste natuurlijke antibiotica voor kinderen. Het wordt vaak genoemd "premier preventieve Nature's", terwijl in Rusland het is zelfs de bijnaam 'Russische penicilline ", wegens zijn uitgebreid gebruik in dit land.

Propolis is een harsachtige mengsel dat honingbijen verzamelen uit een boomschors, sap bloemen en bladeren. Het meng deze hars met nectar een wasachtige stof open ruimtes verzegelen hun korven verkrijgen en zich steriliseren wanneer ze opnieuw

Veel artsen suggereren dat propolis is een uiterst nuttig en onmisbaar middel om kinderen te helpen te genezen infecties en ziekten en het verbeteren van hun immuunsysteem. Het heeft een uitzonderlijke antibiotica, antibacteriële en antimicrobiële werking en efficiënt werkt tegen schadelijke bacteriën, zonder het vernietigen van de goeden zoals elk voorgeschreven antibiotica doet. Half volwassen dosis van propolis is de aanbevolen en de juiste dosering voor kinderen.

Propolis heeft geen bijwerkingen en oefent een gunstig effect op het organisme in het algemeen. Het is effectief bij de behandeling van verkoudheid, keelpijn, sinus congestie, koorts, intestinale virussen, bronchitis, infecties, hoofdpijn, evenals snijwonden, open wonden en brandwonden. Bovendien bevordert het immuunsysteem en helpt de opname van bepaalde voedingsstoffen.

Dit prachtige natuurlijke antibioticum rijk aan vitamine B-complex en bevat ook vitaminen C, E en provitamine A. Het is hoog in aminozuren, vetten, evenals vele sporenelementen. Het bevat ook veel verschillende soorten flavonoïden die voornamelijk verantwoordelijk zijn voor zijn antibacteriële eigenschappen.

2. Olijfbladextract helpt doden bacteriën en bestrijden ziekte bij kinderen

Belangrijkste verbinding van de olijfblad is een plantaardige stof genaamd oleuropein. Wanneer ze worden ingenomen, dit element afbreekt en omzet in elenolic zuur, een chemische stof die zeer krachtige antibacteriële eigenschappen heeft. Dit maakt van olijfblad extract een zeer effectieve natuurlijke antibioticum dat sterk kan profiteren van zowel volwassenen als kinderen.

Medicinale krachten olijfblad's worden op grote schaal gebruikt om kinderen te helpen te genezen verschillende bacteriële infecties en ziekten bestrijden, evenals virussen voorkomen vermenigvuldigt en verspreidt in het lichaam. Het kan de behandeling van verkoudheid, griep en het verbeteren en stimuleren het immuunsysteem om te vechten en sloeg ziekten.

Olijfbladextract fungeert ook als een adstringerende en is nuttig bij het behandelen van snijwonden, schaafwonden, brandwonden en huiduitslag. Het is een effectieve anti-bacterieel middel dat geneest zweven en beschadigde huid en bouwt een gezonde huid weefsels.

Volgens Ware Ouderschap, kan pinkeye, een gemeenschappelijke jeugd infectie veroorzaakt door bacteriën en virussen, efficiënt worden behandeld met olijfblad extract.

Om het allemaal Samenvattend kan olijfbladextract verschillende soorten ziekteverwekkers te doden, evenals vechten antibiotica-resistente bacteriën.

Olijfbladextract bestaat in verschillende vormen die zowel mondeling als plaatselijk kan worden gebruikt. Het is verkrijgbaar in capsules, vloeibare extract en koffie.

3. Honing en kaneel

Honing en kaneel maken samen een krachtig natuurlijk antibioticum voor kinderen, zonder bijwerkingen. Ze versterken het immuunsysteem en verhogen de weerstand van kinderen op virussen en infecties, bestrijding vele soorten bacteriën, ziektekiemen griep en andere ziekten.

Honing

Ruwe honing is een natuurlijk antibioticum dat is eeuwenlang gebruikt om bacteriën en parasieten te doden en ademhalingsproblemen, hoesten, keelpijn, evenals huidinfecties te behandelen. Het bevat een belangrijk bijen 'enzym glucose-oxidase. In combinatie met water of vloeistoffen vrijgegeven door beschadigde weefselcellen (wonden), dit enzym vormt waterstofperoxide, een ontsmettingsmiddel gangbaar in drogisterijen. Dat is de reden waarom honing is zeer efficiënt in het helen van wonden en het maken van thee sterker en effectiever.

Gebruik altijd rauwe, ongepasteuriseerde honing, omdat de pasteurisatie doodt de meeste van de actieve ingrediënten en natuurlijke antibiotica die honing bevat

Kaneel

Kaneel sterke antibacteriële eigenschappen en werkt als een natuurlijke antibiotische en antiseptische infecties en andere ziekten te genezen. De olie in de bast is rijk aan bestanddelen die krachtige antibacteriële en schimmelwerende werking hebben.

Kaneel is nuttig bij de behandeling van een groot aantal stoornissen, zoals diarree, intestinale parasieten, verkoudheid, griep, ademhalingsproblemen, schimmelinfecties en huidontstekingen. Het is bijzonder effectief bij het verlichten spijsverteringsstoornissen en blaasontsteking.

Het heeft ook de mogelijkheid om de hersenactiviteit te verhogen en wordt beschouwd als een van de grote bondgenoten.

Hoe je honing en kaneel te gebruiken

Maak een natuurlijk antibioticum lekkere drank voor je kind - verdunnen 1 theelepel kaneelpoeder in 1 kop kokend water. Na 5 minuten, voeg 1 theelepel rauwe honing.

U kunt ook gewoon mengen 1/3 theelepel kaneel poeder met een theelepel honing. Het smaakt meer een snoepje en is zeer gunstig!

Probeer het gebruik van de 3 remedies hierboven beschreven en je zult versteld staan ​​hoeveel je kind zal profiteren van hen. Als u weet dat andere goede natuurlijke antibiotica voor kinderen, ze delen voor degenen die op zoek zijn naar een gezonde manier om hun kinderen te genezen. Plaats een reactie.

Onze selectie