3 voor-en nadelen als het gaat om het krijgen van een hond

Veel mensen worstelen met een beslissing van het krijgen van een hond of niet. Een hond kan je beste vriend zijn en brengen u veel plezier, evenals het kan een echte bedreiging te zijn en scheur je huis uit elkaar. Voordat u besluit om een ​​hond te krijgen, bestuderen deze voors en tegens die uw beslissing gemakkelijker zal maken.

3 voor-en nadelen als het gaat om het krijgen van een hond

Er zijn zoveel redenen waarom je een hond zou moeten krijgen en hier zijn de drie belangrijkste zijn:

1. U zult een vriend voor het leven te krijgen

Het krijgen van een hond betekent dat je onvoorwaardelijke liefde. Het doel van het bestaan ​​van uw hond is om je gelukkig maken en het zal proberen aan te tonen, dat zo veel mogelijk. Niemand kan gelukkiger zijn om je te zien dan je eigen hond kan. Bovendien zal je nooit het gevoel weer alleen, want er is een snoezige vriend die zal worden door uw kant.

2. U krijgt een voogd krijgen

Dit staat niet alleen voor grote honden. De kleintjes zijn bekend te worden als beschermend van hun eigenaars als de groten. Ze zouden niet in staat zijn om je daadwerkelijk te bewaken, maar ze kunnen ervoor waarschuwen u van alle mogelijke gevaren.

3. Voordelen voor de gezondheid

Het is bewezen dat mensen die honden bezitten de neiging om minder hoge bloeddruk en een depressie lijden. Bovendien zal je nodig hebt om uw hond te lopen minstens een half uur per dag, wat betekent dat een half uur van de oefening voor u. En als je telt in het ophalen en gewoon spelen met je hond, zul je zien dat je krijgt meer actief.

Aan de andere kant, er zijn een heleboel redenen waarom je geen hond zou moeten krijgen. Als je met tweede gedachten, hier zijn drie belangrijke redenen waarom je zou moeten heroverwegen:

1. Een hond heeft veel van uw tijd

U kunt niet werken 8 uur en hebben nog steeds een hond. Ik bedoel, je kunt, maar die hond zal een trieste pooch zijn. Denk dat hij hoort te staan ​​de hele tijd terwijl je op het werk. Dat is heel wat uren en de hond nodig heeft om eruit te komen ten minste een keer tijdens die uren. Het is echt niet eerlijk om een ​​hond te krijgen als je genoeg tijd te besteden met het niet zal hebben.

2. Honden kost veel geld

Als je telt in het voedsel, het speelgoed en rekeningen naar de dierenarts, zult u zien dat uw hond kost heel veel. U moet rekenen op extra uitgaven alsof je een ander lid van de familie te hebben. Wees voorzichtig bij het kiezen van een hond - grotere natuurlijk hebben meer voedsel nodig, maar ze kunnen ook inpakken van uw dierenarts rekeningen, omdat ze de neiging gevoelig voor veel ziekten te zijn. Neem uw hond bij een goede fokker en ontdek alles over het ras voordat u uw beslissing.

3. Honden maken een hoop rotzooi

Picture this - je net hebt gebaad, gedroogd en geborsteld je hond. Nu, je gaat uit voor een wandeling. Uw hond zal modder, bladeren en elke andere vorm van vervuiling die het kan vinden en oprollen in te vinden. Hond is eigenlijk niet doen alsof je schoon, omdat de geur van producten knoeit met hun neus. Uw hond zal dan terug naar het huis, het dragen van al de modder en vuil op zijn poten.

Honden zijn een puinhoop daar vanaf het begin - je nodig hebt om hen te leren plassen en poep buiten, en dat kost tijd. Verwachten veel van "cadeaus", terwijl ze puppies. Zij zullen ook kauwen op uw meubels en verscheuren je schoenen.

Ongeacht wat ik net zei, zal ik stem altijd JA op het krijgen van een hond. Echter, moet je nadenken over al deze dingen en nog veel meer. Je moet nadenken niet alleen over jezelf en het feit dat je een hond, maar ook over de hond zelf. Als je niet genoeg tijd, geld of liefde te geven aan een hond, niet een krijgen. Aan de andere kant, als je besluit om een ​​hond te krijgen, kies er een uit het asiel in plaats van een fokker.

Onze selectie