4 eenvoudige regels over hoe u uw kast schoon te maken

Ok, we weten het allemaal, we meisjes kopen soms te veel kleren. Hoewel we hebben een perfecte gelegenheid om iets als we het te kopen, laten we eerlijk zijn te dragen, elk meisje de kast heeft meer kleren dan ze draagt. Dit is natuurlijk maakt het een puinhoop in de kast. Zie, dit zijn eenvoudige regels over hoe u uw kast schoon te maken.

4 eenvoudige regels over hoe u uw kast schoon te maken

1. Neem alles uit

Je kunt niet gewoon open je kast en herschikken een paar dingen. Je moet om het grondig te reinigen. Neem alle van de kleding uit de kast.

Er dingen die je niet nodig hebt, en dingen die je zo kunt doneren beginnen met die. Krijg wat zakken en beginnen met inpakken van de dingen voor Good Will. Neem even wat oud en versleten en iets dat je niet hebt gedragen voor twee of meer jaren.

Er moet toch iets wat je te houden omdat je hoopt om het opnieuw te dragen als je wat gewicht verliezen. Neem het uit, het is gewoon je deprimeert toch. Pak alles wat je kreeg als cadeau. U zult glimlachen te brengen om een ​​aantal gezichten die een glimlach nodig hebben, en je zult ruimte te maken in je kast.

2. Reinig de kast

Als je eenmaal alle kleren hebt genomen, is het tijd om de kast daadwerkelijk reinigen. Veeg het stof van de planken, het reinigen van de hangers en gooi alles uit dat niet meer kan worden gebruikt. Als je alles schoon te maken, proberen te visualiseren hoe de kast nu te organiseren, om de ruimte die je hebt gebruikt.

3. Schik uw kleding

Laat de kleding niet op dezelfde stapel. Regel uw broeken, shirts, rokken en jurken apart. Er is geen noodzaak voor mij om u te vertellen dat alles is gemaakt van zachte materialen, en dat rimpels gemakkelijk, moet op een hanger. Iets dat kan worden gevouwen, zoals broeken, T-shirts en blouses, hoeft niet te gaan op een hanger.

Bepaal welk deel van je kast is voor welke kleren. Laten we zeggen dat je een kast met een bovenste en een onderste plank, en een plaats voor hangers in tussen. Gebruik de bovenste plank voor overhemden en blouses en de onderste voor de broek en zweten.

Vouw alles netjes, niet gooi het erin U vindt het makkelijker later, zal het nemen minder ruimte in en je moet om het te strijken minder. Het is een beetje vermoeiend in het begin, maar het loont, zowel in tijd en ruimte. Als je een echt grote kast, kunt u ook verdeel je kleren op kleur, of door te werken en elke dag kleren. Op die manier het nog makkelijker zal zijn om te vinden wat je zoekt.

4. Respecteer wat je net hebt gedaan

Zodra je je kast hebt schoongemaakt, maken niet alleen een puinhoop de eerstvolgende keer dat u bereiken in het. Voordat je je kast te openen, proberen te bepalen wat je gaat dragen, zodat je niet eindigt met alle kleren uit. Zelfs als je gaat proberen meer dan alleen een outfit, neem alles terug wat je hebt geprobeerd op.

Als je het laat totdat je vindt wat te dragen, zal je waarschijnlijk uiteindelijk op een laat en dan zul je gewoon gooien de kleren die je draagt ​​niet terug in de kast, dus een puinhoop maken nogmaals.

Het houden van uw kast schoon is niet zo'n hard werken als je zou denken. Natuurlijk, na een tijdje moet je dan weer af, maar zolang je het netjes tussen de schoonmaakbeurten te houden, zult u uw spullen makkelijker te vinden, zult u niet te laat en zul je minder voelt gestrest.

Onze selectie