4 koele en verschillende piercings

Vroeger was het vrij duidelijk - het is ofwel een neus, lip, marine of een wenkbrauw piercing. Tegenwoordig heb je alle opties open - er zijn zo veel interessante plaatsen om piercing! Dus, als je van plan bent om te experimenteren en in dit soort dingen kijk op onze lijst met 4 echt cool en verschillende piercings!

4 koele en verschillende piercings

1. Cheek Piercing

Dit is een gezichtsbehandeling body piercing die gaat door de wang. Wang piercings meestal symmetrisch geplaatst aan beide zijden van het gezicht penetreren of imiteren kuiltjes. Andere posities zijn ook mogelijk, maar dit is de meest voorkomende omdat het het dunste deel van de wang en derhalve de snelste genezen.

Als het gaat om genezing, zijn ze vergelijkbaar met lip piercings (wang piercings kunnen ook in aanmerking komen als orale piercings omdat de lange labret studs doordringen helemaal door aan de binnenkant van je mond).

Het genezingsproces gaat van 4 tot 12 weken en in die tijd zijn er regels voor het onderhoud ervan die moeten worden gevolgd om voor alles naar rechts te genezen, zoals geen alcohol drinken en niet roken etc.

2. Industrial Piercing

Deze worden soms genoemd Steiger Piercings, of Construction Piercings. Een industriële piercing is een recht stuk van sieraden aansluiten van twee doorboord gaten. De typische plaatsing voor een industriële piercing het oor, waarbij twee piercings zijn gemaakt op helix en anti-helix aan weerszijden, maar ze kunnen op andere delen van het lichaam worden geplaatst ook.

Het verzorgen van hen is een enorm ding, want je bent eigenlijk de zorg voor twee helix piercings gedaan in een keer, en de kans op infectie worden verdubbeld. Maar, als je de instructies volgen en doen wat je moet doen, moet het oor kraakbeen genezen zonder enige problemen. Het kan echter duren tot 16 weken.

3. Anti - Wenkbrauw Piercing

Dit is een type oppervlak doordringen wanneer de bovenkaak wordt doorboord, net onder het oog, aan de bovenkant van het jukbeen, meestal schuin geplaatst. Omdat het een oppervlakte piercing, het is een beetje meer delicate en het verzorgen van het tijdens de genezing periode dat kost tot 12 weken is een beetje ingewikkelder.

4. Hip Piercing

Het een oppervlakte piercing meestal gedaan in coupletten - een op elke heup. Ze zijn meestal schuin geplaatst in de buurt van het heupbeen. Dit soort piercing is relatief modern en zij hebben onlangs zeer populair geworden, net zoals navel piercings vroeger.

De helende periode kan duren tot 16 weken en het nemen van goede zorg van hen is essentieel in die tijd, maar ook later. Aangezien ze geplaatst in dat gebied is er altijd een grote kans dat je ze per ongeluk vangen terwijl het veranderen bijvoorbeeld, dus je zult moeten extra voorzichtig zijn.

Onze selectie