4 prettekening spelletjes voor kinderen

Kinderen willen vestigen, dat weten we allemaal. Ze krijgen slordig kleding, rommelig gezichten en laat ons met rommelig tapijten, maar de glimlach op hun gezichten en het plezier dat de tekening is voor hen allemaal een beetje een knoeiboel waard, toch? Als u wilt deelnemen en tekenen met je kind, geven we je deze 4 leuke en ook zeer nuttig tekening games. Voordat u begint met een van hen, zorg ervoor dat je hebt niet-giftige kleuren voor tekenen, vooral als je kinderen zijn erg jong en hebben de neiging om dingen in hun mond steken.

4 prettekening spelletjes voor kinderen

1. Familie tekening

U moet uw kind vragen om een ​​tekening van uw familie te maken. Laat ze een huis waar u woont en alle leden van uw gezin te trekken en hen te vertellen dat ze moeten tekenen het precies zoals zij het zien. Dit is niet alleen een leuke tekening spel voor je kind, maar het is ook een heel belangrijk ding voor je.

Wanneer uw kind tekent uw gezin precies zoals zij het zien, kunt u ook zien al die dingen uw kind misschien niet vertellen. Kinderen psychologen altijd doen deze tekening spel met de kinderen om te zien hoe het gezin functioneert. Als uw kind bijvoorbeeld trekt uw gezin zonder je man, dan weet je dat het kind wordt vermist hun vader en je moet zien als je man minder zou kunnen werken en meer tijd doorbrengen met uw familie.

Het hele punt van dit spel is dat het laat u uw gezin door de ogen van je kind en je hoeft niet om uw kind te belasten met al die vragen die je zou willen stellen. Laat ze gewoon trekken en let op alle details in de tekening, omdat ze laten je een hoop mogelijke problemen met je kinderen te voorkomen.

2. Toekomstige tekening

Als u meer wilt weten over de hoop en dromen van uw kind hen vragen om een ​​tekening van wat ze willen worden als ze opgroeien te maken. Natuurlijk kan je niet echt vertrouwen in deze uitspraak, vooral met heel jonge kinderen, maar u kunt een inzicht in de dingen die ze geïnteresseerd te krijgen

Laten we zeggen dat je dochter tekent zichzelf als een ballerina - je zou kunnen overwegen balletlessen plaats van vioollessen. Of als je zoon trekt zichzelf als een astronaut, goed je kan natuurlijk niet hem in een astronaut natuurlijk inschrijven, maar je kon een aantal kinderen boeken over het universum dat je zoon interessant zal vinden te kopen.

3. Mijn favoriete dingen

Vraag uw kind om hun favoriete dingen te tekenen. Het opzetten van een paar categorieën zoals lievelingsdier, favoriete eten, favoriete kleding of wat u maar kunt bedenken. Uw kind zal heel blij zijn om dit te doen en het laat hen ook dat je de zorg over de dingen die ze leuk vinden.

Dit is ook een heel goed idee bij het zoeken naar een verjaardag of kerst cadeau voor uw kind. Tekenen hun favoriete dingen zullen u helpen pick-up een perfect cadeau gemakkelijker. U leert ook veel over je kinderen via deze leuke tekening spel, want het geeft een inzicht in de dingen die je misschien niet vergeten om uw kind te vragen.

4. Grootouders

In het geval dat de grootouders van je kind wonen ver weg van u, moet u uw kind zo nu en dan vragen om een ​​tekening van hun grootouders doen. Natuurlijk kan je niet verwachten dat een perfect portret, maar je kunt bijvoorbeeld zien of uw kind herinnert oma's haarkleur.

Dit is een erg leuk spel tekening en het is ook heel goed als je niet wilt dat je kind naar de grootouders vergeten, omdat ze elkaar niet vaak zien. Natuurlijk, zodra je kind opgroeit een beetje ze zullen zich herinneren de grootouders, zelfs als ze zien ze niet in jaren, maar het is goed om hen te herinneren als ze jong zijn.

Tekenen is in ieder geval leuk, dat is de reden waarom kinderen houden er zoveel. Niettemin, soms zijn ze vast komen te zitten met hun tekening en dit is wanneer u kunt stap in en stel een van deze leuke tekening spelletjes om je kind. Het kind zal wat plezier te hebben en je zal iets nieuws te leren - dus het is een win-win situatie.

En je had plezier, niet?

Onze selectie