4 redenen om zich te ontdoen van uw tv

Je weet dat je te veel tijd doorbrengen in de voorkant van een tv. Je hebt luier geworden. Misschien is het tijd om zich te ontdoen van uw tv. Hier zijn 4 redenen die u zullen helpen om die beslissing en het verbeteren van de kwaliteit van uw leven.

4 redenen om zich te ontdoen van uw tv

Je lijkt nooit genoeg tijd om alles wat je hebt gepland voor de dag te doen hebben. Je kunt ook niet lijken te ontspannen als je thuis komt van het werk. Je begint af te vragen waarom. Je komt thuis van het werk / school en ga direct naar een huiskamer te zitten in je stoel, pak de afstandsbediening en zet uw TV.

Neem een ​​stap terug en de afstandsbediening niet achter op de tafel. Lees dit artikel en ontdek waarom je moet schoppen de tv uit je leven voor goed. U zult er geen spijt u het deed!

1. Filteren van informatie

Maak een eenvoudige test. Noteer elk stukje informatie die je krijgt tijdens het kijken naar tv. Onder meer commercials, nieuws, video's, tv-shows, films, sport, alles. Zul je beseffen dat je een zee van informatie voor je. Nu onderstrepen degenen die je echt nodig hebt of waardevol vinden. Niet te veel, toch? Dus, je je tijd verspild, gebombardeerd door informatie die je niet echt nodig hebt.

2. Kwaliteit van de informatie


Vraag jezelf af of je krijgt goede informatie. U krijgt een eenzijdig verhaal en dit is normaal voor TV. Zij serveren u info en je kunt nooit zeker of je de volledige waarheid verteld. Lezen, kranten, boeken online zoeken. Er zijn andere manieren om informatie, naast televisie te verzamelen. U kunt onderzoek, vergelijk en maak je eigen mening.

3. Quality time

Er is geen manier kunt u echt ontspannen voor de tv, omdat je hersenen wordt gebombardeerd met informatie, kleur en geluid. Als je een spel wilt kijken, ga dan naar een bar met je vrienden en hebben een goede tijd. Als u een film wilt zien, naar de film gaan met je vrienden en dan pak wat te eten en drinken of een girls 'night in en een film huren.

4. Sla uw tijd


Wees eerlijk met jezelf en geef toe hoeveel uur per dag besteedt u aan de voorkant van de TV. Geen wonder dat je niet de tijd om alle dingen die je wilde doen vinden. Als je te ontdoen van je tv heb je tijd voor een hobby, sport, familie en vrienden. Kwaliteit van uw leven zal aanzienlijk verbeteren.

Ik hoop dat u mij vergeven voor het zeg maar, te veel tv maakt je dommer. TV zal uw verbeelding niet te verhogen, zal het niet maken je verder ziet, zal het niet je hersenen te voeden. Lees een boek, neem een ​​schriftelijke cursus, beginnen schilderen, iets creatiefs te doen. Deze activiteiten zullen uw geest te stimuleren.

Zich te ontdoen van uw TV. Probeer het en zie. Je horizon zal verbreden, je in staat om te ontspannen, je sociale leven zal verbeteren en je zal een kritisch standpunt over informatie dat wordt geserveerd om u te nemen zal zijn. Vraag jezelf af wat je eigenlijk hoeft te verliezen door noodlanding op het water uw TV.

Onze selectie