4 tips om een groot adreskaartje

In de zakelijke wereld, kan uw visitekaartje meer over jou dan iets anders zeggen. Je wordt beoordeeld door de verschijning van dit kleine stukje dun karton en het nodig heeft om u te vertegenwoordigen in de best mogelijke manier. Kom over 4 tips om een ​​groot adreskaartje.

4 tips om een ​​groot adreskaartje

1. De informatie

De informatie op uw visitekaartje is de kern van de kaart zelf. Het moet duidelijk, beknopt en bestond uit alleen uw bedrijfsinformatie. Uw persoonlijke gegevens heeft geen plaats op je visitekaartje.

Een goede business card moet duidelijke informatie over u bevatten. Uw naam, uw beroepstitel en uw bedrijf titel zijn een begin. Ze moeten worden gevolgd door uw telefoonnummer, mobiele telefoonnummer en e-mailadres. Als u nog andere relevante professionele informatie je denkt dat je moet delen, voel je vrij om deze toe te voegen.

2. Zakelijke versus Personal

Veel mensen zouden graag willen knijpen in wat persoonlijke informatie op hun visitekaartjes. Dit is eigenlijk een verkeerde ding om te doen, omdat de zakelijke wereld niet echt willen weten over je persoonlijke leven. Ik weet dat dit hard klinkt, maar het is zoals het is.

Echter, als je echt wilt om een ​​kaart te hebben met uw persoonlijke of thuis telefoonnummer of andere persoonlijke gegevens, is een weg. Maak gewoon twee kaarten - u zult een kaart te hebben met uw bedrijf informatie over het en een met uw persoonlijke info. Een andere oplossing zou zijn om een ​​flip te maken over kaart, maar twee afzonderlijke kaarten zijn nog steeds een beter idee.

3. Het uiterlijk


Niet kiezen te veel kleuren of lettertypes die moeilijk te lezen. Je moet het logo van bedrijf op te nemen op de kaart en maken alle informatie duidelijk en gemakkelijk te lezen.

Aan de andere kant, is het bewezen dat de rode kleur op visitekaartjes vangt de aandacht van mensen. Misschien wilt u een kleine rode detail op uw kaart toe te voegen of rode kleur op de achtergrond. Toch vermijd rode letters omdat ze moeilijker te riet dan zwart.

4. De stijl

Gebruik je fantasie bij het bepalen van de stijl van uw visitekaartje. Het hangt allemaal af van het bedrijf waar je werkt en de algemene stijl, maar als je kunt kiezen voor een paar dingen zelf, hier zijn enkele tips.

U kunt uw foto toe te voegen aan het visitekaartje, als een avatar. Op die manier mensen gemakkelijk de naam associëren met het gezicht. U kunt een tactiele detail die ervoor zorgt dat uw kaart opvallen te maken. U kunt ook de vorm te veranderen, die zegt dat een kaart moet rechthoekig zijn. Maar houd het de standaard maat, zodat mensen het kunnen dragen in een portemonnee. Anders ben je riskeert een bos van hen verliezen van je kaart.

Bovendien, als je niet wilt dat de vorm en de stijl te veel veranderen, maar toch wil uw visitekaartje om anders te zijn, zet hem verticaal. Ook in het geval uw werk vereist dat u naar het buitenland reizen en te werken met mensen uit andere landen, is het een goed idee om uw visitekaartje tweetalig te maken.

Wat u ook kiest, bedenk dan dat uw visitekaartje kunt u aanwezig zijn in de beste en de slechtste wegen. Kies een gewaagd ontwerp alleen als u zeker weet over het. Voor meer nuttige informatie over hoe je een groot adreskaartje bezoek Zaken weten hoe. Als je kiest voor een gedurfde en unieke stijl, kunt u creatieve visitekaartjes collectie hier.

Onze selectie