4 voordelen van hot stone therapie

Hoewel hot stone therapie is relatief nieuw in de spa-centra, het eigenlijk dateert weg terug. Dit is een oude therapie die gebruikt werd in de Egyptische tijd om het lichaam te ontspannen en de algehele gezondheid. Deze methode zal u helpen verbeteren van uw slaap en ontspanning. Hier is wat u moet weten over hot stone therapie.

4 voordelen van hot stone therapie

De massage wordt gedaan met 89 vulkanische en halfedelstenen. De therapeut kiest de stenen volgens het lichaamsdeel dat wordt gemasseerd en het effect dat bereikt moet worden. Maak je geen zorgen, kunnen de stenen die je geen pijn, ze zijn rond en verwarmd tot slechts 47C. Deze temperatuur kan uw huid niet verbrandt.

De massage begint met het plaatsen van een aantal hete stenen langs de meridianen van je lichaam. Terwijl de stenen worden opwarmen je op, zal de therapeut masseren andere delen van uw lichaam, waardoor de warmte om hen te bereiken ook. Vervolgens worden de stenen verplaatst naar een ander deel van het lichaam, totdat alles gemasseerd en ontspannen.

De therapeut zal gebruik maken van verwarmde oliën in deze massage die extra warmte en ontspanning te bieden.

De therapie eindigt door het plaatsen van zeven halfedelstenen langs de chakra's van je lichaam. Ze openen de chakra's en genieten van alle negatieve energie in, waardoor je volledig vernieuwd. Hot stone therapie biedt veel voordelen en redenen om het te proberen.

1. Aftappen

De warmte van de stenen een grote aftappen. Hoewel het klinkt misschien gek, het daadwerkelijk helpt bij het aftappen van uw lymfeklieren en overtollig water uit uw lichaam. Op het einde, de resultaten zijn zijdezachte huid en het helpt ook bij het wegwerken van cellulitis. Een andere verandering die je zult merken is dat het verwijdert de gifstoffen en de negatieve energie uit je lichaam.

2. Pijn

We weten allemaal dat massages u kunnen helpen met pijn in je spieren en botten, en hot stone massage helpt nog meer. Het blijkt verbazingwekkende resultaten in het verlagen pijn in de rug en nekspieren, en reumatoïde artritis. Het kan ook helpen met migraine en andere soorten hoofdpijn, en zelfs met menstruatiepijn.

3. Slapeloosheid en depressie

Hot stone therapie is gebleken succes in het helpen met slapeloosheid en depressie. De warmte van de stenen laat je in een kalme en ontspannen staat, die zal eindigen in minder problemen in slaap vallen, zal het helpen uw lichaam en geest om zo ontspannen mogelijk naar de perfecte slaap duur en de kwaliteit hebben om de volgende dag te beginnen vol energie.

4. Stress en ontspanning

Zoals bij elke andere massage, het grootste voordeel van hot stone therapie is dat het je stress-vrij en ontspannen zal verlaten. U vindt alle negatieve gevoelens en energie uit te gooien. Vergeet de angst en omarmen kalmte.

Iedereen moet vergeten over hun problemen, gewoon ontspannen en nieuwe energie opdoen eens in een tijdje. Volgende keer dat u wilt voor iets dergelijks, probeer hot stone therapie en alle voordelen die het brengt.

Als je het al hebt geprobeerd, voel je vrij om je ervaringen te delen met de rest van ons.

Onze selectie