5 boeken elk meisje zou in haar twintiger jaren gelezen

Hier is een lijst van 5 boeken die je waarschijnlijk niet over horen in uw literatuur lessen, maar je moet zeker wel eens gelezen in je twintiger jaren.

5 boeken elk meisje zou in haar twintiger jaren gelezen

Als een meisje in je twintiger jaren, ik weet dat je bent waarschijnlijk erg druk. Je bent ofwel het opbouwen van een carrière of gewoon een diploma behalen van school, bent u op zoek naar liefde of zijn al neergestreken, misschien zelfs het starten van uw eigen familie. Uw tijd is kostbaar, maar die andere belangrijke, kleine dingen niet te vergeten in je leven, zoals lezen, bijvoorbeeld.

Dus ik zou graag in te stappen hier, en geven u de lijst van 5 boeken die u niet zult vinden op de klassieke lezing lijsten, maar is een geweldige lezen voor elk meisje in haar twintiger jaren, en hier is waarom.

1. Bridget Jones door Helen Fielding

Als je de film hebt gezien en vond het, weet dat het niet genoeg is. Dit boek is verplichte lectuur voor elke vrouw. En je mag nooit medelijden met Bridget (ok, misschien een beetje), maar je moet haar eerlijkheid en optimisme te bewonderen, moet je leren van haar. Het is geen gemakkelijke taak, het kiezen tussen twee mannen, ieder perfect op zijn eigen manier. Nou ja, moet ze de juiste keuze of moet kiezen ze gewoon al?

2. De nee. 1 ladies 'detective agency door Alexander McCall Smith

Ontmoet M'ma Ramotswe in het prachtige en warme Afrika. Laat u betoveren door haar analytische en kritische geest. Zien wat het betekent om de eerste vrouwelijke detective in een maatschappij gerund door mannen worden, hoe de naleving van diezelfde mannen verdienen. Zodra het avontuur begint zul je niet in staat zijn om te zetten dit boek neer.

3. One for my baby door tony parsons

Nu, laten we veranderen het oogpunt voor een moment. Dit boek gaat over hoe een man voelt na het verliezen van de liefde van zijn leven, hoe hij lijdt diep en geeft zich over aan wanhoop zonder gevecht. Nou ja, zal het leven niet alles beter te maken en een cliche, maar een paar nieuwe mensen in het leven van deze man, misschien wel.

4. De hulp door Kathryn Stockett

Een boek dat gaat om je lachen hardop, aanbidden en bewonderen haar personages, misschien zelfs toejuichen op bepaalde momenten. Aan de andere kant, kan het ook je huilen en bijna voelen de beschreven wreedheid op je eigen huid. Het perceel ligt in de jaren '60, in de tijd van de burgerrechtenbeweging, maar naast de ernstige sociale teams, vooroordelen en wreedheid, dit boek is, vooral over vriendschappen.

5. High fidelity door Nick Hornby

Dit is het boek dat elk meisje moet lezen. Waarom? Nou, als je je ooit afgevraagd wat er in het hoofd van een kerel, dit boek heeft het antwoord voor u. En, hoewel het moeilijk zal zijn, probeer niet om Rob haten en houden een open geest. Op zijn minst zul je in staat zijn om zijn perfecte smaak te genieten in de muziek, en tegen het einde van het verhaal je zou hem zelfs graag.

Dus of u nu kiest om te lezen over een neurotische, maar lieve dame uit Londen, of over sterke en verstandige vrouwen uit Afrika of de Europese Zuid in de jaren '60. Of u nu kiest om na te denken over een man die verliefd of degene die gooide het weg kwijt, ik hoop dat u wat tijd in uw drukke jaren twintig tot deze 5 boeken gelezen en dat deze tekens zullen lachen en huilen tegelijk, maken je boos en laat je vol ontzag. Veel plezier!

Onze selectie