5 briljante manieren om geld te besparen deze zomer

Hoeveel keer heeft uw zomervakantie eindigen met een hoofdpijn veroorzaakt door te hoge uitgaven? Het kostte me meer dan alleen een zomer om de les te leren, en uitzoeken logische manieren om geld te besparen deze, en elke zomer te komen.

5 briljante manieren om geld te besparen deze zomer

Een vakantie kan je niet echt veroorloven is de typische zomer budget buster, en maar al te vaak onze vrienden te praten met ons in het kopen extravagante reizen, veelbelovende we de tijd van ons leven hebben. Hoewel soms kan het zo zijn, heb je meer kans om terug te keren uit de fab ontsnapping alleen aan de weinig vleiende creditcard saldo eraan te herinneren van alle mojito je slikte, of erger nog, gekocht voor uw vakantie verpletteren die eens alles over jou vergat gezicht ze kregen de volgende dag nuchter.

Het goede nieuws is, kan je nog steeds te maken en schat schandalig vakantieherinneringen als je van plan goed, en de studie van de manieren om geld te besparen deze zeer zomer.

1. Reality check tijd

Het visualiseren van jezelf koesteren in de zon op een wit zandstrand tegen de azuurblauwe oceaan achtergrond, is niet bepaald het beste uitgangspunt voor slimme vakantieplanning. In plaats daarvan, zijn brutaal realistische en vraag jezelf een gezond verstand vraag: "Hoeveel kan ik besteden aan deze zomervakantie en nog steeds comfortabel bij voelen" Pas na het opschrijven van de figuur, start online onderzoek uit te graven de beste deals in uw veiligheidszone budget.

Sommige van mijn beste vakantie waren in super goedkope kampen wanneer lacht, en grote reisgenoten, was wat telde. Dus het is niet een kwestie van waar, maar hoe en met wie, en deze dingen niet kost geld, maar je sociale vaardigheden.

Geef een kans aan stedentrips in hostels student, of in het weekend in het land, en ik beloof dat je terug zult komen met meer levendige herinneringen en leuke verhalen, dan van een koude, glamoureuze 5-sterren hotel.

2. Vergeet over make-up

Mannen op het strand niet schelen! Een slimme man zal daadwerkelijk worden afgestoten door het strand maken, denken dat je oppervlakkig, wanhopig en gewoon nep bent. Beauty industrie wil u doen geloven dat hun nieuwste bronzers, of waterproof mascara's, zijn net zo belangrijk als je bikini. Nou, ze zijn niet! De sexy factoren zijn uw glimlach en een zorgeloze houding. Besparingen op ijdelheid producten zullen vrede brengen om je geest, en je innerlijke rust zal uitstralen als schoonheid aan de buitenkant.

Weet je nog toen je een klein meisje was, hoe speels en gratis je voelde op het strand? Plezier hebben met je vrienden zullen jullie meer dan al de ontwerper make-up van deze wereld aan te trekken.

3. Blijf gehydrateerd met kraan of fontein water

Als je reist met kinderen, de aanbevolen acht glazen water per dag per persoon voegt aanzienlijk op uw uiteindelijke tabblad, vooral als je bestelling mineraalwater in restaurants en cafes.

Wist u dat kraanwater in de meeste regio's is net zo goed als flessenwater is? Nogmaals, de industrie wil dat je te misleiden met de fancy tv-commercials, met bos veren, en sprookjesachtige magere modellen, of met top notch atleten. Kraanwater is vrijwel gratis, en is net zo schoon en mineraalrijk als de meeste merken gebotteld water zijn. Niet te vergeten de milieuschade PET-flessen te maken.

Plastic flessen is bekend dat schadelijke chemicaliën vrijgeven zodat zowel uw gezondheid en geld besparen door het drinken van gewoon kraanwater.

4. Sales tijd!

Geduld, alstublieft! Je hoeft niet naar de nieuwste bikini en zonnebril vanaf juni te dragen. Je weet maar al te goed dat er tientallen van je garderobe items die nooit aan het licht van de dag te zien, zodat niemand ooit zal merken dat je ze vorig jaar gekocht.

Mijn liefste zomervakantie souvenirs zijn dingen gekocht tijdens augustus uitverkoop tegen een fractie van de oorspronkelijke prijs, en er is nog een hele maand aan sport hen, ziet er geweldig uit en voelt nog beter omdat ik niet uitgeven.

5. Eet als een lokale

Er is niets spannend over overvolle toeristische restaurants, maar de rekening die u uiteindelijk betaalt voor het niet meer creatief. Dwaal rond de minder bekende gebieden en maken het een missie om een ​​locals 'favoriete elke dag te ontdekken. Op deze manier krijg je om te leren over de lokale cultuur en levensstijl terwijl minder betalen. U kunt zelfs aan enkele vriendelijke locals die de volgende aanbeveling zal maken.

Onze selectie