5 coolste locaties voor body piercing

Body piercing is niet zo marginaal meer. Veel mensen hebben het, en alle van hen draag het met trots. Als je zou willen om jezelf een body piercing, hier zijn 5 coolste locaties waar het te hebben.

5 coolste locaties voor body piercing

1. Navel

Nou, het ziet er sexy nietwaar? Het soort houdt in dat je een perfect platte buik moet hebben, maar die echt cares? Je kunt het zelfs met een buikdanseres-achtige buik, zal het nog steeds geweldig uitzien.

In gedachten dat navel piercings zijn een beetje moeilijker te onderhouden en je kunt makkelijker gekwetst met hen. Zorg ervoor dat je het uit terwijl je oefenen. Je wilt niet dat uw t-shirt te raken in het, want je zou lukken wanneer je met het shirt uit.

Er is een enorm aantal werkelijk prachtige navel ringen, dus je zal zeker degene die perfect is voor u te vinden.

2. Wangen

Doorboorde wangen zijn echt alleen maar aan populariteit wint, maar naar mijn mening ze zien er helemaal geweldig. Ze zijn meestal symmetrisch uitgevoerd op beide wangen, maar natuurlijk kunt u ervoor kiezen om slechts een te hebben.

Wangen zijn doorboord of op de plaats van reeds bestaande kuiltjes of in een manier lijken met kuiltjes. Of u nu kiest voor twee of slechts een hebben, zullen ze zien er cool. Als je altijd al wilde kuiltjes in je wangen hebt - je kunt een piercing daar nu hebben. Het is zelfs beter dan alleen kuiltjes.

3. Oren

Ik weet het, zo veel andere delen van ons lichaam wordt nu doorboord, dan niemand zelfs beschouwt gaatjes in de oren als piercings. Toch, de eerste opstandige wat ik heb gedaan in mijn leven was te doorboren een tweede en een derde gat in mijn linker oor en ik ben een beetje sentimenteel aan het oor piercings.

De coolste oor piercings die ik heb gezien waren geloof het of niet op de oren van mijn vriend moeder. De vrouw heeft in totaal acht piercings en acht echt kleine dot-achtige oorbellen. De eerste vier zijn doorboord in een plaats waar ieder meisje krijgt haar oren doorboord, maar ze vormen een rechthoek, en de andere vier zijn doorboord volgens haar oorlel, op een rij.

Voor degenen die meer avontuurlijk zijn er zogenaamde oor brancards in vormen van pluggen of tunnels. Toch, als u kiest voor deze, in gedachten houden dat eenmaal uitgerekt, kan je oor nooit meer terugkeren naar zijn vorige toestand zonder plastische chirurgie.

4. Boven bovenlip

Ik heb altijd gevonden deze specifieke piercings heel schattig en heel cool. Het is omdat ze geassocieerd mij om het merk van de beroemde Cindy Crawford's van schoonheid - de kleine moedervlek boven haar bovenlip.

Deze piercing heeft natuurlijk klein en eenvoudig te zijn. De sieraden moeten zijn knop als, misschien met een kleurrijk kristal. Zet slechts aan een kant, dicht bij de hoek van je lip.

5. Neus

Ik dacht altijd dat van de neus piercings als zijnde heel lelijk, totdat ik zag mijn leraar met een kleine kleine button-achtige sieraden op haar rechter neusgat, vlak naast de neus bot. Ik vond dat een heel mooi en echt cool.

Ik nog steeds niet zoals het hebben van enige vorm van hoepel vormige neusringen, hetzij door je neusgat of nog erger door je septum. Dat men altijd leek snot voor mij. Maar die echt kleintjes zijn zo cool.

Vergeet niet dat een piercing niet doen als je echt niet zeker van. Tuurlijk, het kan altijd worden gehaald, maar waarom moeilijk doen met de pijn en de procedure in de eerste plaats als je zult het opstijgen. Neem zeer goede zorg over de hygiëne na het doorprikken, om elke mogelijkheid van besmetting te verminderen.

Heeft u al een piercing? Zou u adviseren om andere meisjes te doen?

Onze selectie