5 DIY cadeautjes voor je beste vriend

Het is altijd leuk om te weten dat geschenken die u ontvangt van uw vrienden worden gekozen met liefde en aandacht voor uw smaak en interesses. Het prijskaartje is niet relevant. Maar het is nog beter wanneer deze geschenken zijn handgemaakt door iemand die weet je zo goed.

5 DIY cadeautjes voor je beste vriend

Als u wilt een vriend met de beste geschenk in handen voor de volgende speciale gelegenheid, of gewoon als een verrassing zijn, moet u proberen een aantal van deze doe-cadeau-ideeën voor uw beste vriend.

1. Ombre opscheplepels

Ombre Serveerlepels (via joannagoddard.blogspot.com)

Als je beste vriend is een keuken tovenaar, je bent op de goede weg hier. Houten opscheplepels zijn goedkoop en altijd een welkomstgeschenk voor de chef-kok van het huis. Maar je kunt een stijlvolle twist en maak dip dye de lepels in je vrienden favoriete kleur. Het is echt gemakkelijk en betaalbaar. Toon omhoog met een paar houten lepels gebonden met een eenvoudige satijnen strik in je handen en geniet van gelukkige glimlach van je vriend.

2. Neon armband

Neon armband (via becauseimaddicted.net)

Neon is een rage laatste paar seizoenen en de beste manier om bij te blijven met de trend je wilt, zonder de uitgaven te veel, is met toebehoren. Neon armbanden zijn makkelijk te maken en het materiaal is nog gemakkelijker te vinden. Vinden wat touw en kies neon kleuren aan wens van uw vriend, laat uw creativiteit. U kunt wikkelen, knoop, binden of maak een vriendschap armband. Als je beginner bent stel ik een video. Allerbelangrijkste is dat met slechts een paar wijzigingen die u kunt unieke stukken voor uw vriend te maken, maar je kunt ook bijpassende armbanden om samen te dragen.

3. Hoofdbanden

Hoofdbanden (via www.flaxandtwine.com)

Heeft uw vriend als hoofdbanden? Zo ja, dit is de doe-cadeau voor haar. U zult elastisch, lint, naald en draad nodig. Dan bloemen, versieringen, veren voor een beetje extravagantie, veel kleuren of een boog toe te voegen u. En als je niet zeker bent over de smaak van je vriend, maak een discrete analyse en steek op. Als u meer gedetailleerde instructies wilt, ga hier.

4. Verfraaid overhemd

Verfraaid shirt (via honestlywtf.com)

Met dit geschenk je vriend zal zijn stijlvol klaar voor de herfst mode seizoen en val temperaturen. Dus, heb je een overhemd nodig hebt, kan het zijn denim of katoen. U kunt ze vinden op lage prijzen in tweedehands winkels. Pak een handvol knoppen en ornamenten en uw lijmpistool. En hopelijk, aan het eind van het proces zul je niet in de verleiding om deze schoonheid te houden voor jezelf. Nou ja, alleen maar om veilig te zijn, misschien wilt u twee van die shirts te kopen.

5. Een gestreepte vaas

Een Gestreepte Vaas (via www.ispydiy.com)

Als je vriend is in het proces van het versieren van haar plaats, of als ze houdt van het hebben van bloemen rondom haar, hier is een perfecte doe-cadeau. Je zou al een eenvoudige glazen vaas liggen rond uw huis, maar u kunt ook een voor een dollar of twee. Neem wat duct tape en maak een patroon op de vaas. U kunt eenvoudige parallelle strepen maken, maar het is nog beter als je creatief en maak een onregelmatig patroon. Dan spuit verf met de kleur naar keuze. Ik stel voor zilver of goud, maar wilt u misschien uw vriend kleurkeuzes overwegen. Wanneer u de tape te verwijderen heb je een prachtig geschenk en alles wat er nog te verpakken.

Ik wil mijn vrienden verrassen van tijd tot tijd met een cadeau en ik heb geen reden nodig. Deze 5 DIY geschenken zijn meestal op de top van mijn lijst en de kosten is bijna niets. Dus, de volgende keer heb je een beetje vrije tijd kiest een idee hier en geef je vriend dingen niemand anders ooit zal hebben.

Onze selectie