5 goede rugmassage tips

Elk meisje houdt van een massage, toch? Niets kan zo rustgevend en ontspannend als een massage en toch, heb je niet echt de tijd om naar reguliere massages. Met deze 5 goede tips en wat hulp van je vriendje of je man, kan je hebt nu een perfecte massage in het comfort van uw eigen huis.

5 goede rugmassage tips

1. Warme douche voordat

Het is ideaal om een ​​warme douche te nemen voordat je een massage. De warmte van het water zal kalmeren, ontspannen en je voor te bereiden op een volledige ontspanning behandeling.

Gebruik een ontspannende douche gel, zoiets als ylang-ylang. Zorg ervoor dat het water niet te heet is. Gebruik geen exfoliërende producten niet gebruiken omdat de extra wrijving van de massage kan wat roodheid en schade aan de afgebladderde huid veroorzaken.

2. Het opzetten van een ontspannen sfeer

U kunt de sfeer van de massagesalon opnieuw bij u thuis. Je hoeft alleen maar een paar dingen, zoals geurkaarsen en rustgevende muziek.

Het licht van een paar geurkaarsen of wierook. Zorg ervoor dat de geur is niet te sterk of irritant, je moet ontspannen zijn niet geïrriteerd. Zet op een aantal ontspannende muziek en het verwarmen van de ruimte. U wordt naakt tijdens de massage en ontspanning zal ertoe leiden dat u om wat lichaamswarmte verliezen.

3. Tips voor uw masseur

Je denkt misschien dat een ontspannende massage is alles over traag en ontspannen bewegingen. Dat is niet helemaal waar. De combinatie van langzame en lichte en snelle en sterke bewegingen is de sleutel tot een geweldige massage.

Iedere rugmassage moet starten vanaf de nek en langzaam progres aan de onderrug. Druk licht en maak je bewegingen lang en traag. Verhoog de druk als je doorstromen naar de schouder gebied, omdat dit is waar we verzamelen alle van de spanning. Gebruik uw duimen.

Blijven de massage door langzaam over de ruggengraat; dringen die gespannen spieren met een combinatie van lange zachte bewegingen en sterke druk bewegingen hoog.

Lange slagen met hogedruk bijzonder gunstig. Eindig met een licht hoofd massage voor volledige ontspanning.

4. Een half uur rust

Je moet een half uur rust te nemen na elke massage. Blijf in de positie je in, neem diep adem, je geest helder en ontspannen.

Dit is eigenlijk cruciaal voor elke massage om een ​​effect te nemen. Als je opstaat en begint te werken direct na een massage, misschien heb je net zo goed niet gehouden een in de eerste plaats. Plus, vergroot u de kans op het trekken van een spier en jezelf pijn te doen omdat je spieren zal zeer relaxed. Opstaan ​​snel kan je pijn doen.

Probeer niet om iets te eisen na een massage zoals te doen; schoonmaken, afwassen of iets dergelijks. Het is het beste als u uw massage kunt hebben in de avond en gewoon gaan slapen na het.

5. Korte massage voor TV

Het is niet echt als je kunt veroorloven een lange en rustgevende massage elke dag. Aan de andere kant, je absoluut kan veroorloven een korte massage, met je kleren aan, in de voorkant van de TV.

Om de beurt met je vriendje of man en geven elkaar een korte massage. Zitten in de voorkant van de bank en laat je man geven u een rugmassage. Hij is uitermate geschikt voor je nek en je schouders en, als je een beetje verder buigen, zelfs je onderrug.

Natuurlijk, dit is niet zo gunstig als de volledige rugmassage, maar het zal nog wel ontspannen en helpen beter te voelen. Zelfs een korte massage is beter dan geen massage helemaal.

Nu dat je de tips voor een goede rugmassage, vergeet niet dat je je man gesproken in dit te doen met de belofte om de beurt. Je kunt niet zomaar te nemen en niet geven. Instelling van een wekelijkse routine die zal zeer voordelig zijn voor jullie beiden.

Onze selectie