5 handige manieren om geld te sparen voor een huis

We allemaal van dromen over het hebben van ons eigen huis op een dag. Dit is een groot doel en dat veel mensen worstelen om het te bereiken. Het is moeilijk, maar het is niet onmogelijk. Zolang u het maken van wat geld, kun je wat sparen om in ieder geval wel een aanbetaling voor een huis. Lees meer over deze 5 nuttige manieren om geld te sparen voor een huis en beginnen met sparen voor uw nieuwe huis vandaag.

5 handige manieren om geld te sparen voor een huis

1. Duidelijk uw schulden

Voordat u begint met sparen voor iets zo groot als een huis, moet u eerst duidelijk al uw schulden. Zich te ontdoen van uw student lening eerste en beginnen met sparen voor een huis dan. De reden dat je moet dit doen is omdat het gemakkelijker is om te sparen voor een ding tegelijk. Zelfs als je genoeg om te sparen voor beide verdienen, doe dat niet. Sparen tweemaal het bedrag, betalen uit uw student schuld sneller en dan beginnen met sparen voor uw huis.

2. Betaal uw spaarfonds eerste

Of u nu sparen in een spaarpot of een spaarrekening, moet u altijd gereserveerd een beoogd bedrag eerst. Niet misleiden door te redeneren zoals: "Ik zal redden wat er over is aan het einde van de maand". Je zal niet echt veel besparen als deze. Zien hoeveel je elke maand kunt nemen van uw salaris en zodra je je loon controleren neem dat geld en zet het in besparingen.

U kunt uw bank te vragen om te trekken, bijvoorbeeld, 10% van uw salaris elke maand en zet het op uw spaarrekening. Het is makkelijker niet om geld te besteden, indien deze beschikbaar voor de besteding in de eerste plaats was het niet. Op deze manier dezelfde hoeveelheid geld op uw spaarrekening worden gezet houden, ongeacht wat en je zult niet in de verleiding om het te besteden aan iets anders.

3. Heeft uw huis niet te kopen te vroeg

We willen allemaal het moment dat we ons eigen huis om zo snel mogelijk te komen, maar soms is het beter om een ​​beetje wachten. Geen huis kopen, zodra je uit school en krijg je eerste baan. U zult waarschijnlijk nog steeds in de schulden en u zult waarschijnlijk meer geld te verdienen in de toekomst.

Hoe meer je verdient, hoe makkelijker het zal zijn voor u om op te slaan. Bovendien is de kans groter dat uw bank een lening zal goedkeuren als je bent vrij van schulden en meer verdienen. Dit betekent niet dat je niet moet slaan voordat u besluit te kopen, je moet gewoon wachten tot de tijd rijp is om grote financiële beslissingen te nemen.

4. Een register bijhouden van uw uitgaven


Het beste is om een ​​zorgvuldige registratie van uw maandelijkse bestedingen te houden, kunt u een programma zoals Microsoft Excel gebruiken om u assit in het maken van een eenvoudig te gebruiken grafiek van uw maandelijkse inkomsten en uitgaven te volgen. U kunt dit ook doen in een eenvoudige notebook, wat ook beter voor u werkt. Het punt is om bij te houden van waar uw geld ging want dat is hoe je weet waar je kunt opslaan houden.

Voorkomen die momenten dat u uw portemonnee te openen en vraag jezelf af: "Waar is mijn geld" het is allemaal verdwenen, maar je weet dat je niet bestolen. We besteden veel geld elke maand op de kleine dingen die we niet eens kopen opnemen. Om dit te voorkomen, houdt een schoon overzicht van al het geld dat u uitgeeft en alles wat je het te besteden aan.

5. Geen credit cards

Een heel goed idee, als het gaat om geld te sparen voor iets, is om te stoppen met het gebruik van credit cards. Je bent geneigd om meer geld uit te geven als je niet waardoor het meteen. Zelfs niet uitvoeren van controles met u, gewoon contant. Betalen met contant geld krijgt u een beter inzicht in hoeveel u uitgeeft en u zult in staat zijn om uw kosten efficiënter te snijden.

Als je denkt dat je te verleiden, alles bij elkaar te annuleren uw creditcards of, althans, ze niet mee te nemen. Houd ze thuis alleen voor noodsituaties en nee, het kopen van een nieuw paar schoenen is niet een noodsituatie.

Geld sparen voor een huis is een grote en verantwoordelijke beslissing. Zodra je het, een belofte aan jezelf dat je zal vasthouden aan het en doen alles wat je kunt om te slagen. Als je echt jezelf tot het, kun je het doen.

Onze selectie