5 ideeën om uw slaapkamer romantisch organiseren

Ben je moe van dagelijkse routine? Wil je iets anders in uw huis doen? Ik heb tips over hoe u uw slaapkamer te organiseren en maken het een perfecte plek voor het liefdesspel. Wil je weten hoe? Of je het leuk vindt om een ​​permanente oplossing, of slechts een tijdelijke zijn, volg deze eenvoudige stappen.

5 ideeën om uw slaapkamer romantisch organiseren

1. Uit met de TV

Nee, ik ben geen grapje. Het eerste wat je moet doen als je wilt om uw slaapkamer te organiseren in een romantische manier is om de TV uit de slaapkamer. En ja, ik weet het, je wilt om samen te knuffelen en kijken naar de tv, maar u kunt hetzelfde doen op de bank in de woonkamer. En het is nog beter op die manier, omdat de bank is kleiner en je zult dichter bij elkaar te zijn. Zodra u de slaapkamer het is romantiek tijd dus opnieuw in te voeren, - geen TV!

2. Uit met de boeken

Lezen is niet alleen goed, het is geweldig en we het allemaal over eens, maar het kan ook een echte romance killer zijn. Ik bedoel er over nadenkt, zie je liever je man alle serieuze lezen van een boek, of voor u klaar om naar bed te komen. Of je gewoon knuffelen, of zelfs alleen maar praten, of het zal leiden tot een grote liefde te maken, zal je zeker een stap dichter bij het zonder de boeken in de slaapkamer. En begrijp me niet verkeerd - lees zo veel als je kunt, maar niet in de slaapkamer.

3. Pas het licht

We zijn allemaal meestal meer in een romantische stemming als we in het donker, of op zijn minst in een kamer met gedimd licht. Dus, maak het donkerder. Zorg ervoor dat u sluit de gordijnen, of als je deze niet hebt, koop wat dikkere gordijnen.

U kunt het licht een paar kaarsen als je wilt, ze altijd een speciale sfeer, gewoon voorzichtig zijn, ze zijn ook een potentieel brandgevaar. Je kunt ook de ruimte in volledige duisternis en dan overgaan tot het maken van liefde. Geloof me, het feit dat je elkaar niet kunnen zien en u kunt alleen vertrouwen op aanraking, zal een hele nieuwe dimensie aan liefde te maken.

4. Breng romantische geuren in

Veel mensen worden veroorzaakt door geur, dus als je een van hen bent, zorg ervoor dat je de juiste geuren in uw slaapkamer. U kunt gebruik maken van geurkaarsen, of stokjes of gewoon luchtverfrissers, wat het beste werkt voor jou, maar kiest de geuren die romantiek te brengen.

Vergeet citroen en sinaasappel, ook al zijn ze groot, dat zijn meer van het werken dan romantiek geuren. Probeer iets nieuws, zoals jasmijn, ylang ylang of kaneel, iets dat voel je je ontspannen en klaar voor wat romantiek. Zorg ervoor dat die geuren past bij uw partner ook - bijvoorbeeld, meisjes meestal hou lavendel, terwijl jongens haten het meestal.

5. Doe wat romantische muziek op

De laatste, maar zeker niet de minste, en misschien zelfs het allerbelangrijkste als je probeert om uw slaapkamer romantisch te organiseren, is om wat romantische muziek op. Nu, de muziek smaak is verschillend voor elk individu, dus je zal moeten beslissen zelf wat romantische muziek is.

Als u en uw partner samen zijn geweest voor een lange tijd, je zeker weet wat voor soort muziek je allebei graag, en het zal niet moeilijk zijn om romantische muziek te vinden. Als je net leren elkaar kennen, proberen uit te vinden de muzieksmaak van je nieuwe vriendje, en als het niet echt hetzelfde als de jouwe, proberen te gaan voor iets neutraal. Niet op iets dat je weet dat hij zal niet uit haat hoeveel je kan houden. Zoek een wederzijdse grond, iets dat je zal maken zowel comfortabel voelen en brengen in romantische gevoelens.

U ziet, het organiseren van uw slaapkamer romantisch is niet zo moeilijk. U hoeft alleen maar om in een kleine inspanning, en je kan veel winnen. Immers, zouden we allemaal graag onze jongens te zijn romantischer, maar we kunnen niet altijd verwachten dat ze al het werk doen. En wie weet, misschien je partner zal genieten van uw nieuwe slaapkamer en het zal hem aanmoedigen om meer romantische, en geen werk is te hard voor het volbrengen van iets dergelijks, toch?

Onze selectie