5 leuke bruiloft verrassingen voor je nieuwe man

De trouwdag is de mooiste dag in het leven van elk meisje. Echter, we hebben de neiging om een ​​klein feit vergeten - het is de belangrijkste dag in het leven van de man ook. Hij verdient ook iets bijzonders, toch?

5 leuke bruiloft verrassingen voor je nieuwe man

Nou, heb je alle aandacht, de mooie jurk en de perfecte haar. Hoogst waarschijnlijk zal je kiest hoe alles eruit zal zien, als goed. Geef iets terug - de voorbereiding een paar leuke bruiloft verrassingen voor uw nieuwe echtgenoot. Ik geef je mijn top 5.

1. Embrace traditie

Hoewel de traditionele dingen zijn meestal iets waar veel mensen zouden graag voorkomen (mij wordt de eerste, begrijp me niet verkeerd), zijn er nog enkele dingen die je aandacht waard zijn. Een van hen is nauw verwant aan uw trouwdag.

Je weet hoe ze zeggen dat het pech voor je man om je te zien voor de bruiloft? Nou, ik soort van denken dat dit is echt cool, het maakt niet uit als je bijgelovig bent of niet. Sta niet toe dat uw nieuwe echtgenoot om je te zien in je trouwjurk voor de ceremonie. Ja, zou je denken dat het stom - Ik bedoel, hij heeft u waarschijnlijk gezien met en zonder alle soorten kleding, maar geloof me - er is iets aan het.

Het moment dat hij ziet het meisje van zijn dromen, lopen door het gangpad en klaar om te zeggen "ik doe" voor de rest van haar leven is echt een speciaal moment. Het zal nog specialer zijn als het de eerste keer dat hij ziet u het dragen van de trouwjurk. Het houden van een beetje mysterie tot het einde, is altijd welkom.

2. Een verrassing tijdens de ceremonie

Dit is uitgegroeid tot een van mijn favoriete bruiloft verhalen. Mijn vriend stond op haar bruiloft, nam de microfoon en zong een lied opgedragen aan haar nieuwe echtgenoot. De man was meer dan alleen maar verbaasd.

Dus, waarom ga je niet hetzelfde doen op je trouwdag? Je zou misschien zelfs je eerste dans te kondigen door het zingen van 'uw' nummer om je man. Je moet wel een beetje dapper, en ja - je nodig hebt om een ​​goede stem te hebben. Zet jezelf voor schut zal nog een verrassing zijn, maar niet een zeer aangenaam. Maak je geen zorgen, als je niet kan zingen - er is iets anders dat je kunt doen.

Het kiezen van een gedicht en het reciteren op je trouwdag zou wel heel gaaf. Echter, als je niet in deze, het schrijven van uw eigen geloften zal het lukken. Probeer niet om ze te laten pompeus klinkt, maar al die kleine dingen die je leuk vindt aan je man opschrijven. Spreken echt van en naar je hart en zorg ervoor dat uw man hoort de geloften voor het eerst op uw huwelijksdag.

Een andere leuke verrassing om te proberen slipt je man met een briefje "ontmoet me in de achterkamer." Nee, ik ben niet inhoudt dat je seks moet hebben op uw ceremonie (hoewel ik zeg niet dat het is verboden), ren gewoon weg van alle drukte en wijden tien minuten aan elkaar. Hebben twee glazen champagne en misschien wat eten bereid alleen voor de twee van jou.

3. Plan iets leuks

Een van de coolste bruiloft verrassingen voor uw nieuwe echtgenoot zou zijn om iets echt leuk voor hem te plannen. Het plannen van uw huwelijksreis als een complete verrassing is natuurlijk het eerste wat opkomt in je hoofd, toch?

Wat vind je van een niet-conventionele huwelijksreis? Als je allebei avontuurlijk, je kon bijvoorbeeld boek een ballonvaart of bungeejumpen in paren. Voor een echt grote verrassing, begeleiden je man naar een wedstrijd van zijn favoriete team als huwelijksgeschenk. Hij zal van dat!

4. De verbazingwekkende huwelijksnacht

Alle niet-gehuwde paren zeggen dat er niets bijzonders aan de huwelijksnacht. Alle echtparen zeggen dat er is.

De huwelijksnacht is in de meeste gevallen niet meer wat het vroeger was. Echt een klein aantal van ons hebben seks voor het eerst op hun huwelijksnacht. Maar wat is hetzelfde gebleven, en wat nooit zal veranderen is dat je je eerst seks als man en vrouw zal hebben.

Het klinkt niet dat speciale, het doet, maar het lijkt erop dat er iets heel groots over. En als je een beetje moeite, kan je het nog beter te maken. Het kopen van nieuwe lingerie voor je huwelijksnacht wordt geïmpliceerd, de kleur en de stijl zijn aan jou. En aangezien we het over verrassingen hier - iets om uw nieuwe echtgenoot verrassen doen. Het kan van alles zijn - van eenvoudige champagne en aardbeien tot ondeugende speeltjes. Wat ook is uw kopje thee. Maak het een avond om nooit te vergeten!

5. Wat als je moe?

Ok, laten we hier serieus. De ceremonie, die de hele dag geduurd heeft niet echt liet veel kracht in je lichaam. Als u nog steeds kunt hebben geest waait sex, goed - goed voor je, maar de meeste paren zou waarschijnlijk te moe voor. Dat betekent niet dat je huwelijksnacht kan niet verbazingwekkend.

Dit is een man die je wilt de rest van je leven die daar ook staat tegenover dat u uitgeeft. Dus, maak hem een ​​cocktail of giet hem een ​​glas champagne en vertel hem dat. Zeg hem dat je wilt elke dag van je leven samen te zijn zo blij als die dag was. Gentle knuffelen en zoenen kon zelfs beter dan seks, dus bezighouden met het. In feite, gaan in wat je voelt - of het seks, zoenen, praten of zelfs gewoon slapen. Het is je huwelijksnacht - het zal hoe dan ook prachtig zijn.

Als je kijkt naar deze vijf dingen die je zou kunnen zeggen dat er eigenlijk niets bijzonders aan hen. Maar weet je wat? Kleine verrassingen zijn soms de beste. Niet alle van ons kunnen veroorloven kopen van een sportwagen als huwelijksgeschenk voor onze echtgenoot, maar we kunnen al deze vijf dingen te doen. En zij zullen die dag nog specialer te maken. Laat uw fantasie de vrije loop en ik weet zeker dat je zult komen met een grote bruiloft verrassing voor uw nieuwe echtgenoot.

Als u besluit om ze uit te proberen, dan kunt u uw ervaringen in de comments te delen. Ik zou graag horen hoe je man vond het leuk.

Onze selectie