5 leuke deur decoraties voor slaapzalen

Nu dat u uw dorm room hebt ingericht om uw behoeften te passen, is het tijd om uw dorm kamer deur te versieren. De meeste studenten, vooral meisjes, gebruiken al hun creativiteit om een ​​deur decoratie die een indruk zal achterlaten op de andere leerlingen te maken. Aantal college slaapzalen zelfs een wedstrijd voor de beste gedecoreerde dorm deur te organiseren, dus hier zijn 5 leuke dorm deur decoratie ideeën om u een van de beste concurrenten.

5 leuke deur decoraties voor slaapzalen

1. Naamplaatjes

Om praktische redenen, de meeste van de studentenkamer deuren hebben een naamplaatjes geplakt op hen. Maar waarom ga je niet zet een beetje inspanning en in plaats van saai geplakt letters maak je eigen gepersonaliseerde naamplaatje? Teken je favoriete stripfiguur op een vel papier, bijvoorbeeld, en schrijf je naam erover. Je kamergenoot kan hetzelfde doen.

2. Foto van u en uw huisgenoot

Maak de deuren grappig met interessante foto's, bijvoorbeeld de een als je een baby (zeker uw moeder hebben een aantal leuke degenen), de een van een Halloween maskerade of een deel van jou en je kamergenoot samen waren. U kunt aankleden en neem de foto's dan; positieve reacties zijn gegarandeerd.

3. Een bulletin of een whiteboard

Als je een prikbord hangen je kunt het gebruiken om kogel foto's, ansichtkaarten, enz. En een wit bord kan een nog groter doel dienen. Wees creatief bij het schrijven of tekenen op het. U kunt onderaan uw favoriete literatuur offerte schrijven en veranderen zwak.

Gebruik de kleurmarkering op zon en bloemen trekken als je gelukkig bent, of wolken en regen als je verdrietig bent. Om je vrienden te waarschuwen, als je gek trek je een hond en schrijf iets als zijn; "Wees voorzichtig, het bijt." Zij zullen uit het verblijf van de weg.

4. Postkaarten muurschilderingen

Een leuke manier om uw dorm deur versieren is door veel ansichtkaarten plakken of bulletin. U kunt gebruik maken van de degene die je hebt van vrienden (als je iemand die nog steeds stuurt ze kennen) of koop wat met grappige zingt of foto's van exotische plaatsen die je wilt bezoeken.

5. Posters

Filmposters, kunst foto's en dergelijke zijn een leuke manier om uw dorm deur personaliseren. Uw poster keuze spreekt over uw interesse en affiniteiten en het kan ook iets over je huidige stemming zeggen. Als u bijvoorbeeld een fan van Gustav Klimt, plaats een poster van bv "Godin" en miniaturen van dezelfde film omheen om mooie mozaïek te krijgen. Je hoeft geen geld te besteden aan miniaturen, het formaat van de online enen en print ze uit.

Een dorm deur decoratie moet leuk zijn. Spelen met kleuren, verander de deur decoratie thema bij het begin van het schooljaar en toon uw creatieve kant.

Onze selectie