5 manieren om uw huis gezellig voor de val maken

Tot slot, het is herfst - onze zomer koorts heeft afgebouwd en is het tijd voor oversized gebreide truien, warme chocolademelk en pompoenflarden! Uw decor van vorig seizoen kan op zoek een beetje versleten en moe door nu - dus hier zijn een paar tips over verfrissende uw plaats, ongeacht hun grootte, en het maken van het warm en uitnodigend aan te brengen in het seizoen.

5 manieren om uw huis gezellig voor de val maken

1. Breng de herfstkleuren binnen!

Met val komt stimulerende kleuren en gebladerte dat dit seizoen uniek maakt. Laat deze tijd van het jaar u inspireren om deze natuurlijke kleuren te gebruiken in uw voordeel! Sinaasappelen, rood, geel, en donkere bruintinten bij strategisch gebruikt, kan zijn harmonieus. Check out deze moderne woonkamer:; de fun oranje / wit vazen ​​en kussens, samen met de gezellige deken zijn allemaal subtiele natuurlijke invloeden. De psychedelische posters zijn door affichemaker Yann Legendre.

Haal de natuur binnen op een andere manier: het dek van uw huis met mooie kransen en bloem / blad arrangementen! Deze zijn groot voor het toevoegen knalt van levendige kleuren rond het huis, terwijl tegelijkertijd het toevoegen van een rustieke charme. Deze display is gemakkelijk te bereiken en zou groot op een item tafel.

Deze mooie centrum stukken zijn perfect vulstoffen voor die lege plekken op uw eetkamer tafel, waardoor het een prachtige finishing touch.

2. Metalen

Als je denkt aan metalen, denk je misschien koud, hard, en niet precies "gezellig." Maar juist het tegendeel is waar! Raakt van brons, zilver en goud kan uw huis geven dat warme gevoel. Het vervangen van uw super heldere, zomer-y vazen ​​en wand stukken met gestructureerde sculpturale items, zullen karakter en verfijning toe te voegen aan uw huis dat de bezoekers een zeker te merken!

Dit vooral seizoensgebonden herfst tafel is voorzien van een kwikhoudende glazen pompoen! Het voegt glam en glans aan dit rustieke landschap. Het beste deel is het gemak: als het seizoen voorbij is, kunt u altijd opslaan en opnieuw gebruiken voor volgend jaar!

3. Knits 'n dingen

Vergeet niet die oversized truien eerder vermeld? Nou, wat is er beter om op te warmen je huis dan daadwerkelijk kleedt het aan in breisels te zijn? Grijp uw gezelligste gebreide deken en gooi het over je loveseat voor een instant behaaglijk gevoel. Als je donkere houten vloeren, voeg een leuke, contrasterende fuzzy deken! Dit voegt textuur en diepte aan uw ruimte.

Ik ben absoluut verliefd op deze kamer is ontworpen met merchandise van Bynord's Herfst / Winter Catalogus, het maakt je het onverklaarbare behoefte om te gaan in winterslaap te voelen. LOVE!

4. Kaarsen

Verlichting echt maakt een verschil in hoe een kamer wordt waargenomen, en de algemene "mood" we krijgen van het zijn in het. Wanneer een ruimte heeft niet de juiste verlichting om deze stemming past, maakt het niet uit hoe gezellig en koel de meubels en decoraties zijn - zal het ze gewoon niet bij elkaar komen voor jou. De dagen worden korter en korter als dit seizoen rolt; verlichting is noodzakelijk.

Opties voor het verlichten van uw ruimte zijn eindeloos - of uw persoonlijke stijl is een van de moderne elegantie of klassieke oudheid, er is zeker iets voor jou. Kaarsen passen in een van deze stijlen! De natuurlijke uitstraling, warmte en sereniteit die kaarsen brengen in een kamer is absoluut ongeëvenaard!

Geurkaarsen voegen een belangrijke seizoensgebonden element en gezelligheid factor. In de geest van de herfst, kijk dan op deze mooie pompoen geurkaarsen van NEST geuren genaamd Pumpkin Chai! Ze creëren een "gezellige herfst ambiance" voor elk huis. Liefde, liefde, liefde!

5. Pompoenen, schmumpkins

Spreken van pompoen chai... wat is de herfst zonder pompoenen? Er zijn legioenen van creatieve manieren waarop u kunt deze veelzijdige, pompoen vormige vruchten gebruiken (ja, FRUIT) tot gezellige laatste hand gelegd aan uw huis. Ze zijn perfect voor meer dan alleen taart, u kunt uw mantel versieren met hen, lijn ze tot nu toe buiten de deur, en ze gebruiken als tafel centrum stukken! Een beetje taart kan geen kwaad, hoor.

Hier zijn een paar DIY projecten zijn we verliefd op dit seizoen van ontwerp blogger Sibylle van ' Funkytime ':

Ombre pompoenen! Dit is een eenvoudige, leuke doe dat uw blah-pompoenen verandert in leuke kleine kalebassen. De verf geeft hen persoonlijkheid, en maakt ze totaal verschillend van wat je normaal zou zien. Had ik al gezegd dat ze schattig?

Ik wed dat je je afvraagt, "hoe is dit mogelijk?" Het proces heet "decoupaging," bekend als een vorm van decoreren gedaan op een object door lijmen uitsnijdingen op een bekwame manier en verzegelen ze met vernis totdat de uitsnede heeft een geschilderd op uiterlijk. De techniek wordt meestal gebruikt op dozen en kleine meubels, maar hier, het is gebruikt op een pompoen! Descoupaged pompoenen zijn een perfecte manier om ze te personaliseren, en zijn zeker conversatie starters!

Pompoenen zijn de ultieme val decoratie tool! Hier een paar andere manieren om pompoenen te gebruiken om het huis:

Stapel ze op! Pak kalebassen van elke grootte, vorm en kleur aan uw stoep lijn. Gepaard met een paar potten vol kleurrijke moeders en salie, dit scherm is een uitnodigende manier om uw gasten te begroeten bij de deur.

Deze display, gemaakt door de design experts bij Midwest wonen, is absoluut prachtig! Een van de kalebassen wordt uitgehold tot een geïmproviseerde vaas voor de bessen, oranje tulpen en bladeren te maken, zodat je een zeer natuurlijke uitstraling en verrassende raffinement.

Deze verandering van het seizoen is uw kans om uw huis opnieuw uit te vinden en een beetje creatief. Laat de natuur zijn uw inspiratie, en vooral, veel plezier!

Onze selectie