5 redenen om gewicht te verliezen voor de zwangerschap

Ze zeggen dat zwanger zijn en verwachten de geboorte van een nieuw leven is een van de grootste gevoelens in de wereld. Wat ze meestal niet vertellen is dat die periode ook kan heel moeilijk voor je, vooral als je al overgewicht. Lees over 5 goede redenen om gewicht te verliezen voor de zwangerschap.

5 redenen om gewicht te verliezen voor de zwangerschap

1. Je zal je kansen vergroten om zwanger te worden

Vrouwen met overgewicht hebben de neiging om meer problemen met de conceptie dan vrouwen met een normaal gewicht hebben. Verliezen wat kilo voordat u begint te werken om zwanger te raken en het verhogen van uw kansen op succes.

Als u wilt wat kilo's je wil verliezen, natuurlijk, beter begint te eten en je zult kiezen gezondere voeding. Gezonde voeding brengt veel voordelen voor je lichaam en je gezondheid en verhoogt uw vermogen om zwanger te worden. Krijgt uw partner om uw nieuwe regime te sluiten, zelfs als hij niet nodig om gewicht te verliezen. Gezonde voeding zal zijn zaadcellen te verhogen en door dat, uw kansen om zwanger te worden.

2. U zult minder gewichtstoename tijdens de zwangerschap

Het is normaal om wat gewicht te krijgen tijdens de zwangerschap, maar dat de normale hoeveelheid is 25-35 pond voor een gemiddelde zoekt vrouw. Als u al overgewicht zul je de neiging om meer te krijgen, terwijl je eigenlijk minder tijdens je zwangerschap moet krijgen.

Wat gewicht te verliezen voordat je zwanger bent om dit te voorkomen krijgen. Begin een gezond dieet en het verminderen van de hoeveelheid voedsel die je neemt. Op die manier zal je je lichaam wennen aan een andere routine en je zult niet hunkeren zo veel eten tijdens de zwangerschap als je zou als je te zwaar waren. Vergeet over het gezegde dat je moet eten voor twee personen, terwijl je zwanger bent. Je hoeft eigenlijk alleen maar 100-300 calorieën meer dan een normale dagelijkse inname.

3. U zal zich bezighouden met de zwangerschap makkelijker

Zwangerschap brengt veel vreugde, maar het kan ook leiden tot een veel problemen. Het extra gewicht dat je gaat uitvoeren kan een hoop spanning te brengen op je lichaam. Dat kan worden voorkomen door het verliezen van wat kilo's voordat je zwanger wordt.

Bekijk het op deze manier - je kunt niet zomaar veranderen van uw dieet om gewicht te verliezen, moet je ook oefenen. Oefeningen zullen je hele lichaam te versterken, je zal gaan met de zwangerschap beter. U moet speciale aandacht besteden aan de versterking van uw rug spieren, omdat de meeste zwangere vrouwen hebben last van rugpijn tijdens de zwangerschap. De reden hiervoor is dat de spieren rond de wervelkolom niet sterk genoeg om het gewicht van de baby ondersteunen. Sterkere spieren betekent minder pijn.

U moet doorgaan met wat lichte workout routine, zelfs nadat je zwanger wordt, uiteraard zolang uw arts het goedkeurt. Lichte yoga of buikdansen zijn geweldig voor uw wervelkolom en rugspieren en uw algehele conditie tijdens de zwangerschap.

4. Voorkom complicaties bij de geboorte

Vrouwen met overgewicht zijn in een groter risico op complicaties bij de geboorte dan normaal sized vrouwen. De belangrijkste risico's die u worden geconfronteerd als overgewicht is het hebben van een keizersnede hebben. Hoewel veel vrouwen kiezen om te bevallen met een keizersnede, is het nog steeds een operatie en het brengt meer risico's dan natuurlijke geboorte.

Je zal ook in een hoger risico op pre-eclampsie en zwangerschapsdiabetes. Bovendien, vrouwen met overgewicht hebben de neiging om grotere baby's te leveren en het hele leveringsproces is gevoelig voor meer complicaties dan bij normale sized vrouwen.

5. U zal de baby gewicht te verliezen sneller

De grootste strijd van elke vrouw na de bevalling is om al dat extra baby gewicht te verliezen. Nou ja, de vergelijking is eenvoudig - hoe minder je moet hoe sneller je zal het verliezen verliezen. Dus, start uw zwangerschap met minder gewicht.

Vrouwen met overgewicht hebben de neiging om meer water in hun lichaam te behouden en last van trage stofwisseling. Allebei van die kunnen worden voorkomen als je wat gewicht te verliezen voordat je zwanger wordt.

Nu heb je de redenen, dus geen excuses meer dame! Verliezen die extra kilo's en geniet van je zwangerschap.

Onze selectie