5 redenen om uw creditcard te annuleren

Dames, we houden allemaal van om wat geld te hebben op ons voor ongeplande shopping, maar wanneer de creditcard ontvangst komt we allemaal dat grappig gevoel dat we zullen eindigen met het leven in een schoenendoos. Lees dit artikel en ontdek waarom je moet nadenken over het annuleren van uw creditcard.

5 redenen om uw creditcard te annuleren

Er zijn een aantal voordelen van het hebben van krediet-en debetkaarten in uw portemonnee, maar sinds ik worstelen om rond te komen voor het 4e jaar op rij, begon ik anders denken. Zeker, in het begin Ik onderwees ik had een sterk karakter en dat ik zou behandelen mijn kaarten op dezelfde manier behandeld ik mijn geld, maar ik heb bewezen mezelf verkeerd. Na verloop van tijd begon ik mijn kaarten knipperen vaker, want ik had altijd wat geld op hen, toen drong het tot me dat ik niet echt kan beginnen met het plannen van mijn toekomst, want ik ben altijd beslaat zo'n schulden.

Dit is een serieus onderwerp en ik wil er graag op wijzen 5 redenen dat zou je denken over het annuleren van uw creditcards. Het zal uw leven makkelijker, geloof me maken.

1. U zult geen impulsaankopen te maken

Hoeveel keer heb je iets gekocht, alleen maar omdat je kon en niet omdat je echt nodig? Dit komt omdat je altijd je credit card met u en je niet echt vooruit te denken. Dit is niet alleen jou, veel mensen in deze val.

2. Zo veel als ik hou van winkelen Ik haat schuld

Schuld is een van de redenen waarom ik soms niet in slaap vallen aan het uitzoeken hoe ik zal bedekken. Ik had zelfs 2 of 3 banen alleen maar om dit te doen. Ja, ik weet dat ik heb een probleem en dat is de reden waarom ik besloot om het op te lossen. Geen kaarten, geen schulden. Je uitgeven wat je hebt en dat is het.

3. Ik kan eindelijk mijn budget te plannen

Toen ik uiteindelijk betaalde al mijn schulden en geannuleerde al mijn kaarten, voor de verleiding te vermijden, was ik in staat om te gaan zitten en van plan mijn financiën. Nu heb ik alles wat ik echt nodig en ik kan nog steeds online te winkelen, plan mijn vakanties, en koop nieuwe meubels voor mijn huis en zelfs een nieuwe auto.

4. Geen identiteitsdiefstal

Nog een voordeel van het niet hebben van creditcards is een kleinere kans op een diefstal van identiteit. Dit is een brandende kwestie in de afgelopen tien jaar en het is niet iets om lichtvaardig worden genomen.

5. Last but zeker not least, je zal meer geld hebben

Geloof me, als je eenmaal klaar bent met impuls winkelen zul je zien hoeveel geld je eigenlijk hebt. Ik was verbaasd over het feit dat ik genoeg geld om te kopen wat ik echt nodig en wat sparen verdienen. Ik weet dat dit belachelijk klinkt, maar het is absoluut waar.

Geachte dames, neem de controle over het geld dat u verdient. Wees slim met uw geld en uw leven zal zo veel gemakkelijker zijn.

Onze selectie