5 tekenen dat je klaar bent om een ​​baby te krijgen zijn

Je hebt Mr Right ontmoet. Voor de eerste keer in je leven, je tevreden bent met je relatie: het is vol begrip, niemand is het spelen van games, beiden bent u klaar om te plegen. Je houdt van elkaars vrienden, en je kunt zweren dat je iets dat lijkt op goedkeuring in het oog van je moeder hebt gezien. Alle gekheid op een stokje, hoe weet je dat je relatie is klaar om te verhuizen naar een hoger niveau? Hier zijn 5 tekenen dat je klaar bent om een ​​baby te krijgen zijn.

5 tekenen dat je klaar bent om een ​​baby te krijgen zijn

1. Zowel jij als je partner praten over het hebben van een kind

Je hebt samen al een behoorlijk lange tijd en je kunt jezelf voorstellen als ouders. Dit betekent meer dan alleen het spelen met andermans kind voor een uur of twee. Uw visie omvat onaangename dingen: luiers veranderen, gebrek aan slaap, huilen, etc. maar nu al deze dingen lijken niet zo eng.

2. Paren die ofwel verwachten of reeds met kinderen om je heen

Ook al heb je nog steeds genieten van het verblijf te laat met uw single vriendinnen, de laatste tijd heb je merken dat middagen en avonden doorgebracht met vrienden met kinderen ook leuk kan zijn. Bovendien hoeft u het niet erg lopen na hun kinderen, spelen spelletjes met hen en je lachen als ze gemorst sap op je witte rok.

3. Wanneer vrouwen spreken van levering, je merkt dat je eigenlijk luisteren en aandacht te

Misschien is een van de beste tekenen dat je klaar bent om een ​​baby te krijgen zijn is dat je echte interesse in andermans ouderschap tonen. U luistert naar verhalen over zwangerschap, bevalling en borstvoeding en het maken van een lijst van wat je wel en niet moet doen als je tijd komt.

4. Je bent professioneel en financieel tevreden

Het is zeer belangrijk dat, voordat het hebben van een kind, je tevreden met je carrière prestatie en financiële status te voelen. Natuurlijk, er is nooit genoeg geld, maar stevig, regelmatig en solide inkomen zorgt ervoor dat u goed kan bieden voor uw kind. Evenzo, als je professioneel voldaan, zal het niet moeilijk zijn om familie op de eerste plaats.

5. Je voelt je emotioneel klaar om een ​​baby te krijgen

De nadruk ligt op YOU-niet je moeder, vrienden en familie die vreemd genoeg, met een brede glimlach en wenkbrauwen opgeheven, informeren als "jullie twee hebben wat nieuws te delen." Ouderschap is de meest opwindende reis die je ooit zult nemen en omdat je bent een kapitein, passagier en steward op hetzelfde moment, laat iemand je vertellen welke cursus te nemen.

Misschien heb je jezelf herkend in wat je net hebt gelezen en misschien heb je niet. Je hoeft niet om wakker te worden in het midden van de nacht met een gedachte "Ik ben klaar om een ​​baby nu hebben!" Maar wat zal komen met de tijd en op een gezicht van andermans kinderen is een gegeven, gevolgd door een warm gevoel in je maag: "Ja, ik ben varaan maken een hel van een moeder!"

Onze selectie