5 verbazingwekkende manieren om zuinig te worden

In de huidige economie, zijn veel van ons omgaan met geld problemen. We kunnen ons niet veroorloven de dingen die we willen of nodig hebben en er is niets wat we kunnen doen. Nou, er is iets wat je zou kunnen doen. Hier zijn 5 verbazingwekkende manieren om zuinig geworden en beginnen ze minder bezorgd over uw budget.

5 verbazingwekkende manieren om zuinig te worden

1. Maak een beslissing en hou je eraan

Steeds zuinig is een grote beslissing. Het moeilijkste deel is om daadwerkelijk die beslissing en volgen door op het. Neem een ​​duidelijk standpunt en besluiten dat, vanaf vandaag, je gaat minder geld uit te geven en word zuinig. Het is niet makkelijk zal zijn, en u zult in de verleiding te glijden en weer meer geld uitgeven, maar probeer zo doorslaggevend als mogelijk en blijf bij je beslissing.

Denk er eens over als een belangrijke belofte die je hebt gemaakt voor jezelf. Denk na over hoe slecht je zal voelen als je die belofte te breken en alles doen wat je kunt niet om het te breken. Denk na over alle voordelen van het opslaan van geld en zuinig. Dit zal uw beslissing zo veel gemakkelijker en je zal meer bereid zijn om vast te houden.

2. Geld besparen wanneer je kunt

Er zijn zoveel dingen die je kunt geld besparen op. Ik heb geschreven over geld besparen op uw elektriciteitsrekening en op je eten, dus zorg ervoor dat je die artikelen voor wat extra advies te lezen. Vergeet niet dat elk dubbeltje telt u bespaart. Ongeacht hoe klein het bedrag dat je hebt weten te redden is, redden het toch, het zal groter groeien in de tijd.

Als je kortingen kunt krijgen of je hebt coupons die u kunt gebruiken, gebruik ze. Kopen op de verkoop, maar wees voorzichtig niet om iets wat je niet uitsteekt nodig omdat het in de aanbieding te kopen. Geld uitgeven altijd alleen op de dingen die je echt nodig hebt en je zult zien dat het besparen van geld en het zijn zuinig is eigenlijk niet zo moeilijk.

3. Word lid van een bibliotheek


U kunt besteden te veel geld aan het kopen van boeken zo, probeer ze in plaats daarvan huren. Word lid van een bibliotheek en je krijgt een kans om veel boeken te lezen tegen een prijs van het kopen van slechts een hebben. Je zal kunnen kiezen tussen een heleboel titels en auteurs, en misschien komen over boeken die je niet kon vinden in de boekhandel.

U bent waarschijnlijk het kopen van boeken van auteurs die je al wilt of boeken iemand aan te raden om u, maar bij het huren van een boek uit een bibliotheek die u in staat om de auteurs te ontdekken u nog niet gehoord van en nog niet gelezen zal worden. Wie weet, misschien zult u uw volgende favoriete auteur daar vinden.

4. Betaal uw facturen online

Betalen van uw facturen online kunt u besparen wat geld elke maand en u helpen met uw beslissing om zuinig geworden. Het zal u het geld voor het gas als je nodig hebt om een ​​beetje verder reizen om de rekeningen te betalen en het zal ook bespaart u het geld voor de stempel. Zal je waarschijnlijk niet te laat met het betalen van uw rekeningen, zodat u niet hoeft te de late vergoeding te betalen.

Je zou ook het opzetten van een automatische betaling met uw bank, op die manier zul je altijd zeker dat uw rekeningen worden betaald en u zult niet eens om actief deel te nemen.

5. Groep winkelen


Er zijn veel sites op het internet, waar u kunt deelnemen aan het winkelen. U hebt waarschijnlijk al gehoord van hen. Dit is hoe ze werken, ze zetten een aanbod tegen een gereduceerde prijs, want er zijn een heleboel potencial kopers. Je kunt krijgen enorme kortingen winkelen op deze manier, soms zelfs tot 75%.

Volg deze aanbiedingen op het internet. Word lid van de sites en zien wanneer ze zetten een aanbieding voor iets wat je nodig hebt en koop het tegen een gereduceerde prijs. U kunt vrijwel alles wat je nodig hebt op deze manier te kopen. Deze sites bieden kortingen voor bijna alles, van voedsel en theatervoorstellingen op vliegtickets.

Steeds zuinig is niet zo moeilijk als je denkt dat het zou kunnen zijn. U moet bepaalde wijzigingen aan te brengen in je levensstijl, maar zodra je het doet en je ziet hoeveel geld u kunt besparen, zal je spijt dat je niet deze beslissing eerder te maken.

Onze selectie