5 zomer plannen kun je niet missen

Hoewel de meeste van ons willen hun zomer zonnen en zwemmen, dat is niet echt het enige wat we konden doen. Er zijn veel leuke dingen te doen tijdens de zomer en ik presenteren u vijf van hen.

5 zomer plannen kun je niet missen

Ok, een aantal van deze vereisen een extra inspanning, maar ik beloof dat het zal af te werpen in het einde. Immers, goede dingen komen aan degenen die hard proberen, toch? Dit zijn vijf zomer plannen kun je niet missen.

1. Zie een nieuwe plaats

Je weet hoe er is altijd die ene plek waar je het over had voor jaren? Het zou dus goed zijn om eindelijk te zien die plaats, toch? Nou, sta op en doe het.

Ja, er zijn veel excuses om dit niet te doen. Er is altijd het geld probleem, maar je kunt geld besparen tijdens het jaar. Als je niet weet hoe, vinden een aantal nuttige adviezen over hoe om geld te sparen voor een vakantie of een vakantie en bekijk hoe je een vakantie fonds te starten.

Verdien je het om die speciale plek, ongeacht waar het zou kunnen zien. Dus, pak je koffers en verwen uzelf met nieuwe herinneringen deze zomer.

Als u graag om een ​​nieuwe plek te zien, maar hebben niet de werkelijke plaats in het achterhoofd, is er nog oplossing voor u. Je kan kiezen voor een van de top 10 plaatsen te zien voordat je sterft, of allemaal, waarom niet?

2. Leer een nieuwe taal

Zomer taalscholen zijn erg populair. U kunt de basis van een nieuwe taal snel en meestal leren voor minder geld. Veel scholen bieden promo prijzen voor zomercursussen.

Ok, krijgen niet de illusie dat je vloeiend zal worden in slechts een paar maanden. Een nieuwe taal leren kost tijd. Wat zo mooi is dat je kunt proberen en zien of de taal die u hebt gekozen bij je past. Als dat zo is kun je de cursus voortzetten als de zomer voorbij is.

Er zijn een heleboel talen die er zijn je kon leren. Ik zou moeten raden u aan een van de leren top 6 meest nuttige talen te leren. Niet alleen dat je jezelf een kans om een ​​nieuwe taal te leren zult geven, je kan ook een heleboel zaken deuren te openen en in staat zijn om je carrière te verbeteren.

Echter, als je echt niet in de stemming voor een vreemde taal, zou ik stel voor het leren van gebarentaal. Dit is een zeer humaan en een heel mooi ding om te doen.

3. Doe wat liefdadigheidswerk

Er zijn veel mensen zijn die uw hulp kunnen gebruiken. Noteer liefdadigheidswerk op uw lijst van de zomer plannen.

Of u nu kiest om vrijwilligerswerk te doen in een openbare keuken of te lezen aan de ouderen in een lokale bejaardenhuis, je werk doet. U krijgt een kans om een ​​glimlach op een paar gezichten elke dag te krijgen. Dat is een gevoel dat nauwelijks kan worden gemeten met iets anders in de wereld.

Vraag bij uw buurthuis over de dingen die je zou kunnen doen. De vrijwilligers zijn altijd nodig en wie weet, misschien kan je iets nauw verbonden met je toekomstige beroep te vinden en waardevolle werkervaring.

Je zou ook kunnen besteden uw vakantie vrijwilligerswerk. Je krijgt de kans om iets leuks te doen en reizen met lagere lasten op hetzelfde moment. Er zijn mogelijkheden om te werken met dieren en mensen zo goed en om een ​​helpende hand te bieden waar het nodig is. Lees meer over gratis of goedkope reizen en vrijwilligerswerk op volgende links:

4. Meer actief

De meesten van ons zitten te veel, te veel eten en niet genoeg te werken. Beloof jezelf dat deze zomer zal u actiever geworden.

Probeer een nieuwe sport of ga terug naar iets wat je gebruikt om te doen. Kom met een goed plan en hou je eraan. Als u besluit om elke morgen lopen, echt opstaan ​​elke ochtend en doe het. Het is een goed idee om iemand om je gezelschap te houden vinden. Die manier kan je altijd steunen elkaar. Je kan ook deelnemen aan een bepaalde groep sport en beginnen met trainen op regelmatige basis. Als u graag een compleet nieuwe sport uit te proberen, bekijk dan 11 sporten moet je deze zomer proberen.

Dit is een goede beslissing - voor je lichaam, je gezondheid en je geest. Het moeilijkste gedeelte is om te beslissen om het te doen. Als je eenmaal begint, is er geen steun naar beneden. Waarom afval al de moeite die je al hebt gezet in?

5. Probeer nieuwe voedingsmiddelen

Veel mensen reizen ergens in de zomer. Dit is een perfecte manier om de lokale keuken en het voedsel dat je nog nooit eerder hebt geprobeerd te proberen.

Het is makkelijk als je reist, je hoeft alleen maar naar de lokale restaurants te raken. Echter, zelfs als je slaapt in je eigen stad tijdens de zomer, kun je nog proberen nieuwe voedingsmiddelen. Er is een overvloed aan buitenlandse restaurants in het hele land - u hoeft alleen maar te kiezen wat je wilt proberen.

Ik moet het glad escargot suggereren. Het is een gerecht gemaakt van landslakken en meestal geserveerd als voorgerecht in Frankrijk. Ja, ik weet dat het walgelijk klinkt, maar je weet nooit of het goed smaakt, tenzij je het probeert. Voor degenen onder u het gevoel echt moedig, gevaarlijk voedsel wacht voor u om het te proberen. Maar echt, denk twee keer na voordat je het doet.

Dus, welke van deze zomer pakken plan je best? Je hoeft niet elke zomer zonnen en zwemmen. Doe eens iets anders deze keer. Geloof me, het zal geweldig zijn.

Onze selectie