6 goedkope manieren om je kamer te versieren

Je voelt je thuis nodig een opknapbeurt, maar je hebt niet genoeg geld om alle diensten en producten die u denkt nodig te hebben betaald hebt? Maak je geen zorgen! Er is een heleboel manieren hoe u uw huis te herontwerpen op low budget.

6 goedkope manieren om je kamer te versieren

Dus, bent u op het punt om je kamer redesign, maar je weinig geld. Geen probleem - er zijn vele goedkope manieren om je kamer te versieren. Met een beetje creativiteit en een paar vaardige handen kunt u een aantal dingen die je nooit dacht dat je kon maken. Hier is hoe:

1. Doe vintage

Een oude houten stoel zal een super charmante meubelstuk geworden als je het in een aantrekkelijke kleur, zoals fuchsia schilderen, turkoois, munt, limoen of een deel van de kleuren uit het palet neon. U kunt ook schilderen in wit en trek een aantal mooie bloemen patronen over het dan. Zodra je klaar bent, zal het een aanvulling op uw kamer je nooit zult vergeten.

U kunt ook herschilderen oude fotolijstjes een nieuwe dimensie van koele toe te voegen aan uw foto's. Of herschilderen aantal oude houten kisten die je later kunt gebruiken om spullen in of op hen. Of ze gewoon boven op elkaar in de hoek van uw kamer voor decoratie.

2. Laat uw muren zijn je canvas

Toch niet al te Picasso op hen of je kan de indruk van een jam-packed ruimte te creëren. Gebruik zwarte verf om subtiele decoratieve tekeningen die de kamer zal verrijken. Ze konden bestrijken de hele muur, of slechts een deel ervan - het is aan jou. Je kan ook gebruik maken van uw tekeningen naar een meubel je echt graag benadrukken.

3. Zelfgemaakte posters

Gebruik oude en nieuwe mode magazines, kalenders etc. om actuele artistieke collages maken. De beste combinatie zou zijn om vintage mode en make-up advertenties mix van je oma's tijdschrift collectie met abstracte patronen van moderne kunst tijdschriften.

Laat jezelf los - je kunt altijd toevoegen of verwijderen spullen als er iets dat niet overeenkomt. Ook voor zorgen dat er geen lege gebieden op uw poster. Veel plezier met het maken van deze, en dan inlijsten en hang ze op een muur, zodat iedereen kan genieten van uw kunstwerk.

4. Wees slim met wallpapers

Kwaliteit wallpapers zijn vrij duur, maar er is een truc om niet te veel geld uitgeven en nog steeds hen hebben in uw interieur - zet ze op de achterkant van uw planken. Op deze manier zullen ze lijken verborgen en trekken de aandacht van mensen, terwijl, op hetzelfde moment, zullen ze je kamer mooier te maken.

5. Flessen en potten zijn zo leuk

Hergebruik van flessen en potten is een goedkope manier om je kamer te versieren. U kunt ze verzamelen in verschillende maten en dan schik ze in een leuke compositie. U kunt witte kerstverlichting binnenkant van hen voor een mooie ambiance. Als je iets tekenen op hen, zal u een prachtig spel van licht dat je altijd zult genieten.

6. Goedkoop winkelen

Als al het bovenstaande niet genoeg is, zijn er tal van prachtige stukken voor uw kamer die je kunt kopen voor weinig geld. Hier zijn enkele ideeën:

Wat is er op de lijst? (Vanaf linksboven, horizontaal)

  • H & M Kussenhoes, 10€ (hm.com)
  • Evelyn Multi-Color Pattern Kussen, 15€ (habitat.co.uk)
  • Strawberry Thief Vrijheid Print Pin Cushion Jar, 10€ (liberty.co.uk)
  • Ikea Papaja Flower Pot, 5€ 0,99 (ikea.com)
  • Ikea Huson Flower Pot, 15€ (ikea.com)
  • Folklore Koffiepot, 20€ (patinastores.com)
  • Kleine Alaina Bird Cage Muur Frame, 25€ (worldmarket.com)
  • Giraf Planter, 15€ (etsy.com)
  • Houten Uil Frame, 15€ (urbanoutfitters.com)

Onze selectie