6 huwelijksgeloften ideeën en voorbeelden

Ok, we weten allemaal dat het schrijven van uw eigen huwelijksgeloften is de beste oplossing. Maar toch, niet allemaal van ons doen zo goed met onze woorden. U kent het gevoel als je weet wat je wilt zeggen, maar je gewoon niet weet hoe het te zeggen? Iemand anders zou kunnen weten.

6 huwelijksgeloften ideeën en voorbeelden

Ik wil u graag 6 huwelijksgeloften ideeën en voorbeelden te geven. Ik heb nog steeds voor dat je probeert te schrijven kunt u zich geloften, en vindt u enkele nuttige tips over hoe dit te doen in 7 tips om een huwelijksgelofte schrijven. Echter, als het echt niet uit te werken voor u op die manier, probeer dan een van deze.

1. Traditionele huwelijksgeloften

Traditionele huwelijksgeloften worden meestal uitgevoerd in de kerk ceremonies en zijn nauw verwant aan religieuze huwelijksgeloften. Als je niet een religieus persoon, kunt u de religieuze rol in uw geloften weglaten. Hier is hoe het eruit ziet:

"Ik, (naam), neem je (naam), om mijn man te zijn, om te hebben en om vooruit te houden van deze dag, voor beter of slechter, voor rijker, voor slechter, in ziekte en gezondheid, om lief te hebben en te koesteren, vanaf deze dag tot de dood ons scheidt "

Voor meer traditionele huwelijksgeloften bezoek deze link.

2. Romantische huwelijksgeloften

Romantische zielen zou waarschijnlijk graag iets romantisch op de dag van hun huwelijk zeggen. Hier is mijn favoriete romantische bruiloft gelofte:

"(Naam), u vandaag neem ik voor mijn man. Ik beloof je liefde zonder voorbehoud, u troosten in tijden van nood, u aanmoedigen om al je doelen, lachen met u te bereiken en huilen met u, groeit met u in gedachten en geest, altijd open en eerlijk met u, en koester je zolang wij allebei zullen leven. "

Vind meer romantische huwelijksgeloften op deze pagina.

3. Poëtische huwelijksgeloften

Nou, dichters weet hun woorden, toch? U misschien al uw beste romantische gedicht dat een perfecte bruiloft gelofte zal zijn - niet aarzelen om het te gebruiken. Als je nog steeds besluiteloos, hier is wat Elvis Presley te zeggen heeft over de kwestie:

"Laten we denken aan de toekomst
Vergeet het verleden
Je bent mijn eerste liefde
Maar je bent mijn laatste
Neem de liefde die ik breng
Dan zal ik alles hebben
Zolang ik heb je "

Voor iets meer traditionele, gaan met die wij kunnen samen leven van Anne Bradstreet:

"Als er ooit twee een waren, dan is het zeker we.
Als er ooit mens waren lov'd door de vrouw, dan u.
Als ooit vrouw was gelukkig in een man,
Vergelijk met mij, gij vrouwen, als je kunt.
Ik prijs uw liefde meer dan geheel mijnen van goud
Of al de rijkdom die de Oost doth houden.
Mijn liefde is zodanig dat Rivers niet kan blussen,
Of had behoren maar hou van u geven vergelding.
Uw liefde is zoals ik kan op geen enkele manier terug te betalen.
De hemelen loon zij spruitstuk, ik bid.
Dan terwijl wij leven, in liefde laten we zo doorzettingsvermogen
Dat wanneer we leven niet meer, kunnen we ooit te leven. "

4. Grappig Geloften van het Huwelijk

Ik weet niet over u, maar ik zou altijd gaan voor een grappige huwelijksgelofte. Zolang je geen gevoelens van uw nieuwe echtgenoot gekwetst, zal het geweldig. Hier is een zeer geschikt voor meisjes die graag winkelen:

"Ik, (naam), neem je (naam), om mijn man te zijn, om te hebben en om vooruit te houden van deze dag, voor beter of slechter, voor rijker, voor slechter, voor nog armer als ik heb winkelen een veel, in ziekte en gezondheid, om lief te hebben en te koesteren, vanaf deze dag tot de dood ons scheidt ".

Grappige huwelijksgeloften zijn vrij veel iets wat je nodig hebt om te werken aan jezelf, maar je kunt een paar voorbeelden meer te vinden op deze link.

5. Eigentijdse huwelijksgeloften

Dit is zoiets als "nieuw traditionele huwelijksgeloften". De meeste van hen doen vertrouwen op de traditionele versies, maar worden enigszins gemoderniseerd. Hier is mijn favoriet:

"Vanaf dit moment, Ik, (naam) neemt u, (naam) als mijn beste vriend voor het leven. Ik beloof dat ik eren, bemoedigen en ondersteunen u via onze wandeling samen. Toen onze manier wordt het moeilijk, ik beloof door u te staan en verheffen u, zodat door onze vereniging kunnen we meer dan we konden alleen bereiken. Ik beloof om te werken aan onze liefde en altijd zorgen dat u een prioriteit in mijn leven. Bij elke slag van mijn hart, zal ik van je houden. Dit is mijn plechtige gelofte. "

6. Ring Ceremony Geloften van het Huwelijk

De meeste paren kiezen voor de traditionele huwelijksgeloften, maar gooien in hun eigen in de ring ceremonie. Dit is mijn favoriet ringsceremonie huwelijksgelofte:

"Neem deze ring als een zegel op de huwelijksgeloften ik heb gesproken, en als je het draagt, kan het een herinnering aan hoeveel ik van je hou, niet alleen op deze kostbare dag, maar elke dag van je leven."

Voor meer ringsceremonie huwelijksgeloften ideeën en voorbeelden, kijk op deze link.

Gebruik deze voorbeelden eerder als een leidraad voor uw eigen schrijven geloften dan als iets wat je moet onthouden en te spreken op je bruiloft. Uw persoonlijke gedachten zijn veel meer waard, niemand kan het beter dan je kunt zeggen. Gooi in een paar verrassingen voor de bruidegom bij het huwelijk, en je zult allebei de mooiste dag van je leven. Lees over 3 leuke bruiloft verrassingen voor uw nieuwe echtgenoot.

Onze selectie