6 ideeën over hoe je een appartement op een begroting versieren

Je hebt eindelijk verhuisd naar een nieuw appartement en nu ben je geconfronteerd met een uitdaging - Hoe om het te versieren op een krap budget. Hier zijn 6 nuttige ideeën:

6 ideeën over hoe je een appartement op een begroting versieren

Voordat je begint, maak een lijst van wat je wilt kopen of te wijzigen. Dit zal u helpen de prioriteiten te stellen en houden u van het kopen van onnodige dingen, alleen maar omdat ze zijn goedkoop. Een ander voordeel van het maken van een lijst is dat je altijd kunt terug te komen na een paar dagen en het heroverwegen zijn items.

1. Meubilair

Als u om meubels te kopen: een bank, een bed, tafels, kasten, etc, controleer altijd garage en erf verkopen, tweedehandse en kringloopwinkels, E-bay of gratis online advertenties. Daar vindt u een uitstekende, goed bewaard gebleven meubelstukken tegen een lage kostprijs.

Sommige mensen vermijden het kopen van tweedehands goederen (om de waarheid te vertellen, ik was ooit onder hen), maar als je een beperkt inkomen, moet het idee om nieuwe en trendy spullen worden heroverwogen. Wat kunt u doen om de tweedehands artikel vernieuwen? Was ze met een desinfecterend middel (natuurlijk, ga dan voor een die veilig kan worden gebruikt op hout en stof) laat ze aan de zon drogen en ze zullen zo goed en zo schoon als nieuw.

2. Oude meubels

Neem contact op met vrienden en familie als ze een paar stukjes van oude meubels die ze niet gebruiken. De meeste van hen zullen waarschijnlijk blij zijn dat je iets dat geen ander doel dan om stof in hun zolder of kelder te verzamelen dient te geven.

3. Verf de muren

Verf de muren als je toestemming verhuurder en u zult verrast zijn hoe anders je plaats zal uitzien. De lak zelf is niet duur en een borstel kan worden geleend. Kies kleuren die licht in uw appartement zal brengen (wit, fel geel, enz.).

Als u niet toegestaan ​​om te schilderen, kunt u wallpapers zetten of hangen schilderijen, posters of ingelijste foto's aan uw huis te personaliseren.

4. Get gordijnen

Opknoping mooie gordijnen zou een uitstekende manier om uw woning te versieren. Ze kunnen goedkoop worden gekocht bij Wal-Mart of Ikea en u kunt kiezen uit een breed scala van maten en ontwerpen om ze te matchen met de rest van de meubels in uw huis. Kies de gordijnen die gemakkelijk te onderhouden, wasbaar in machine en geen behoefte heeft aan strijken.

5. Plaats tapijten

Het plaatsen van tapijten is en een uitstekend idee bij het inrichten van een appartement op een begroting. Ze kunnen niet alleen uw flat mooier, maar kan ook nuttig zijn om eventuele gaten of enige vorm van schade aan de vloer te dekken. Betaalbaar tapijten kan worden gekocht in een-dollar, Chinese en Indiase winkels.

6. Bloemen

Grote, groene en gezonde kamerplanten zullen leven in elk appartement te brengen. Als je een bloem persoon kunt u een stap verder gaan en regelen een mooie groene hoekje in uw woonkamer door het toevoegen van een paar stenen en een kleine fontein. Kies een cactus of een lucky bamboo als je niet de tijd om te zorgen voor uw planten hebben, zijn ze niet veeleisend.

Vergeet niet, bij het inrichten van een appartement op een begroting vasthouden aan de "less is more"-regel. Krijgen eerste fundamentele meubels en kies zorgvuldig de details dan. Na verloop van tijd zul je een plek die je zult blij zijn met creëren.

Onze selectie