6 koele oor piercings

Vergeet het ene gat met de kroonluchter oorbel, probeer dan deze coole piercings! Frissen uw look en sieraden met een aantal nieuwe, leuke oor piercings die je een beetje extra fonkeling zal geven!

6 koele oor piercings

1. De daith

Deze barbell gaat door het bovenste deel van uw oor, vlakbij de plek waar hij samenkomt met je hoofd. Het is ideaal als u geen zin heeft om al uit te gaan, maar ik wil gewoon een onopvallende toevoeging van twee metalen ballen of kleine juweeltjes. Ook kunt u een kleine lus inch Het gaat door het kraakbeen gezet, dus het zal langer duren om te genezen dan een gewone piercing. Zorg ervoor om extra voorzichtig te zijn tijdens het kammen van je haar!

2. De knusse

Gaat door het midden kraakbeen van het oor, en is ook vrij klein, net als de Diath. Hoewel u in een lus kan zetten, het ziet er beter en meer discreet met een kleine barbell. Het is ondieper dan de andere piercings, dus neem extra zorg van het.

3. De tragus

De Tragus (via www.tattoosbodypiercings.com)

De barbell wordt geplaatst door het kleine stukje kraakbeen dat 'uitsteekt' uit je hoofd naar je oor. Het is mooi en discreet, omdat slechts een bal is van buitenaf zichtbaar, en de andere is in je oor, dus wees voorzichtig met de q-tips! Aangezien dit een vast onderdeel van het kraakbeen, experiment met kleine ingericht loops.

Als je van het dragen van goud, in tegenstelling tot de anderen, dit ziet er echt leuk in goud, niet alleen roestvrij staal / zilver.

4. De velg

De naald door de dunne bovenste deel van het oor, waarbij het plooien. Als je draagt ​​een barbell, zal er slechts een bal zichtbaar zijn, maar je kunt ook hoepels, die dan langs de bovenrand van het oor te proberen. De rand ziet er ook schattig met een barbell die een ontwerp, een loshangende bal of een kleine piek heeft.

5. Dwarse kwab

Naar oorbellen voor de prijs van een! Aangezien uw oorlel zullen horizontaal worden doorboord, zullen beide ballen op de barbell te tonen. Draag een barbell lager, of krijg je piercing kunstenaar om een ​​kleinere met een bananabell doen, dus beide ballen vanaf de voorzijde zichtbaar zal zijn.

6. De schelp

De Conch (via www.unrv.com)

Alleen voor de dapperen! Dit zal gelden als je oor letterlijk vast kwam te zitten door het midden (en ja, eigenlijk, zal het zijn). Alleen de binnenste bal zal laten zien, dus piercing kunstenaars hebben de neiging aan te bevelen een grotere spoorbreedte bal voor maximale zichtbaarheid. Ziet er geweldig met een gem-bal, die eruit ziet alsof het is een verborgen parel in de schelp van je oor!

Voordat je boekt dat afspraak bij de body art studio, zorg ervoor dat je weet wat je te wachten!

Piercings die verder gaan door het kraakbeen zijn een beetje pijnlijk, en duurt het langer om te genezen. Vraag het advies van uw kunstenaar over hoe de zorg voor uw nieuwe piercing - regelmatig reinigen met antibacteriële zeep, waterstofperoxide of iets anders dat hij zou aanraden.

Heb zalf of actuele oplossingen niet op leggen. In tegenstelling tot de kwab, moet je niet aan het kraakbeen sieraden rond voordat minstens een paar weken zijn verstreken.

Laat u niet misleiden door alles wat "blings," en alleen maar kwaliteit roestvrij stalen halters, althans voor de eerste paar maanden.

Een besmette of gescheurd kraakbeen piercing zal pijn voor weken, tot het punt waar je niet kunt slapen aan die kant, maar een piercing die is gegeven de juiste nazorg zal kijken geweldig en het gevoel dat het is er helemaal niet.

Onze selectie